2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 28. (2021.02.28.) - Aktív vasárnap

Napi horoszkóp 2021. február 28. (2021.02.28.) – Aktív vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap nagyon lelkes lesz a párod vagy valamelyik barátod. Bármit is eszelt ki mára, ne utasítsd vissza, hanem tarts vele még akkor is, ha legszívesebben ágyban maradnál egész nap. Este rá fogsz jönni, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattál volna, mert rég nem szórakoztál ilyen jól, mint ma.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap az egészségedet kell előtérbe helyezned. Főleg akkor, ha irodában dolgozol és nem mozogsz. Tudatosan figyelj a testedre, most aktív pihenésre lenne szükséged. Jól fog esni a friss levegő, a mozgás vagy egy kirándulás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Vasárnap mindenképpen beszéld meg a pároddal vagy családoddal, hogy mik a terveik. Ha nem így teszel, biztosan összeszólalkoztok majd, az pedig egyáltalán nem tenne jót senkinek. Lehet, hogy egyedül szeretnél lenni, de ennek a fordítottja is előfordulhat, így mondd el nekik. Meg fognak érteni és ha kell, veled tartanak majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap legszívesebben egyedül maradnál és hobbidnak hódolnál. Ne érezd úgy, hogy nem érdemled meg, néha neked is fel kell töltődnöd, nemcsak mások gondjait megoldanod. A mai nap erre éppen jó lesz, csak beszélj a többiekkel, hogy senki ne sértődjön meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Valószínűleg már nagyon hiányoznak a barátaid, ami nem is csoda, hiszen állandóan dolgozol. A mai nap viszont alkalmas lehet arra, hogy találkozzatok és csináljatok együtt valamit. A hangulat garantáltan vidám és felhőtlen lesz, úgyhogy emeld csak fel a telefont és beszéld meg velük, hol és mikor találkoztok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap tényleg tedd azt, amihez kedven. Mindegy, hogy lustálkodnál vagy aktív pihenést választanál, most kezedben a döntés. Mindenki megértő lesz veled, mivel nehéz hét áll a hátad mögött, megérdemled a kényeztetést.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ez a vasárnap úgy alakul, ahogy te szeretnéd, de a legjobb az lenne, ha mozgalmas nap lenne a mai. Levezetheted a feszültséget, ha kimozdulsz. Nem lenne jó ingerülten indítani a következő hetet, úgyhogy menj sétálj, biciklizz vagy kirándulj, csak ne maradj otthon!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ez a mostani vasárnap a felfedezések napja lesz számodra. Érdemes kitűznöd céljaidat, sőt, életmódot sem ártana váltanod. Kivételesen kitartó leszel és sok mindent elérhetsz. Tele vagy energiával, úgyhogy nem jut eszedbe feladni. Használd ki a lehetőséget, ha eléred a célod, akkor megkapod a megérdemelt jutalmat és elismerést.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap nem biztos, hogy jól indul a nap, mivel párod érzékeny hangulatában lehet. Légy vele minél kedvesebb és tegyél a kedvére. Apró dolgokkal sokat tehetsz a kapcsolatodért és szerelmed is hálás lesz neked a megértésért. Bármit terveztél mára, tedd félre, tegyétek, amit párod szeretne, jól fogtok szórakozni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A vasárnapot érdemes aktívan eltöltened. Sétálj, menj az erődbe vagy biciklizz, de ne ülj otthon a négy fal között. Jót fog tenni a mozgás és kiengedheted a heti feszültséget is. Este pedig készíts egy relaxáló fürdőt, ezzel feltöltődve kezdheted majd az új hetet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap tele leszel energiával, de ilyenkor hajlamos vagy kapkodni, ami egyáltalán nem jó. Jól teszed, ha vigyázol magadra, mert könnyen baleset érhet. Légy nagyon óvatos a közlekedésben, ha mész valahova, mert mások is figyelmetlenek lehetnek.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap aggasztóan hat rád a jövőd, de ma biztosan nem tehetsz semmit. Engedd el a negatív gondolatokat, egy cseppet sem rossz a helyzet. Ma figyelj csak magadra, mert a lelkednek és a testednek is szüksége van a mozgásra. Ne ülj otthon, inkább sétálj, fuss, kirándulj. A lényeg, hogy estére jól elfáradj.

Ezek is érdekelhetnek