2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 4. (2021.02.04.) - Eljött a változás ideje

Napi horoszkóp 2021. február 4. (2021.02.04.) – Eljött a változás ideje

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Sajnos a koronavírus-járvány március elsejéig még biztosan korlátoz minket, ezért az élet minden területén új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk. Számodra ez azt jelenti, hogy csökkenhet a bevételed. Persze elkerülheted ezt, ha nem veszel részt pénzügyi vitákban és kétes üzletekben. Most a legfontosabb, hogy mindig biztosra menj.

Bika (04.21. – 05.21)

Sok minden történt veled mostanában, éppen ezért nyitottnak kell lenned a változásokra. Neked és partnerednek is el kell fogadnia azt, amit az élet hoz, mert most nehéz tenni ellene. Csak így működhet a kapcsolatotok is, hiszen ti is egymás ellen fordultok, a mélybe zuhanhattok, onnan pedig nehéz lesz felállni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön biztosra mehetsz, ugyanis bármit teszel, sikerrel zárul. Legyen szó szerződéskötésről, adás-vételről vagy párkapcsolatról, ma egyenesbe kerülsz. Semmin ne kapd fel a vizet, hiszen lehetnek apróbb akadályok, amiket ugyebár meg tudsz oldani egyedül is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön könnyen előfordulhat, hogy valaki az agyadra megy. Neked pedig semmi kedved hallgatni mások panaszáradatát, hiszen enélkül is rengeteg dolgod van. A békesség kedvéért azonban ne utasítsd el az illetőket még akkor se, ha a téma egyáltalán nem érdekel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma a párkapcsolatodban akadhat probléma. Úgy érzed, képtelen vagy közös nevezőre jutni pároddal, ez pedig nagyon felbosszant. Pénzügyi vita vethet árnyékot egyébként harmonikus kapcsolatotokra, de csak akkor, ha hagyod magad. Egyedülállóként pedig éppen a pénz lehet az oka annak, hogy távol tartod magad az emberektől és félsz a szerelemtől.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön jó napod lehet, mivel rájössz, hogy több pénz állhat a házhoz, mint gondoltad. Minden csoda három napig tart, ne hagyd, hogy a pénz is csak eddig tartson. Nagyobb összeghez fogsz jutni, ha most okoson gondolkodsz és jól bánsz a pénzzel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön egy kollégádból lehet a barátod. Lehet, hogy korábban nem jöttetek ki egymással, de hát minden változik, ahogy ti is. Megtaláljátok a közös hangot és talán azt is elfelejtitek majd, hogy miért nem kedveltétek egymást azelőtt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön nem biztos, hogy a legjobban érzed magad. Rossz lehet a közérzeted, de nem tudod, mi lehet a baj. A fizikai tüneteknek lehetnek lelki okai is, amiket megfejtve máris elmúlik minden panaszod. Koncentrálj az egészségedre, erre pedig egy séta is jó lesz. Tiszta fejjel a problémát is tisztán látod majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A csütörtökön előre láthatóan nem a te napod lesz. Kisebbrendűségi érzések kerítenek hatalmukba, ezáltal pedig a saját magadba vetett hited is elveszítheted. Miért kételkedsz mindig magadban? Sok mindent elértél már, csak fel kellene tenned a pontot az i-re. Sőt, azt is tudod, ehhez mit kell tenned. Szedd össze magad és semmi nem állíthat meg!

Bak (12.22. – 01.20.)

Valaki biztosan kihúzza ma nálad a gyufát. Lehet, hogy párod túl önfejű és nem hallgat rád, de egy kollégád is feszegetheti a határaidat. Akárhogy is lesz, hagyj rájuk mindent, mert bármibe akarnak belevágni, az biztosan halott ügy lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön kifejezetten jó napod lesz, ugyanis a munkában sikert sikerre halmozol. Főnököd is megdicsér, sőt, feljebb is léphetsz egy szinttel. A többiek irigykedhetnek egy kicsit, de ne törődj ezzel, mert keményen dolgoztál az előléptetésért és a fizetésemelésért.

Halak (02.20. – 03.20.)

Amikor pénzről van szó, zseniálisan képviseled a saját érdekeidet. Persze ebben nincs semmi rossz, hiszen mindenkinek meg kell küzdenie azért, amije van. Ma szinte hihetetlen lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, amiken, ha belépsz csodálatos jövő elé nézel.

Ezek is érdekelhetnek