2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 6. (2021.02.06.) - Szenzációs szombat

Napi horoszkóp 2021. február 6. (2021.02.06.) – Szenzációs szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kicsit feszülten indul a szombat, éppen ezért ki kell engedned a fáradt gőzt. Ellenkező esetben azokat az embereket fogod megsérteni, akiket egyáltalán nem szeretnél. Még véletlenül se azokon csattanjon az ostor, akik szeretnek és támogatnak téged, mert nem viselnék jól a dolgot.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton kifejezetten fontos dolgokon jár az eszed. Foglalkoztat az otthonteremtés, esetleg esküvő vagy gyermekvállalás. Igen, mindenki életében eljön ez a pillanat, éppen ezért nagy kihívás, hogy eldöntsd, mit akarsz pontosan. Mindent át kell rágnod, mert ezek mind-mind nagy kiadásokkal járnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton felszínre kerülnek az érzelmeid, szemérmességed miatt azonban szenvedélyességed elveszett. Fontos, hogy megtaláld az arany középutat, mert csak akkor fordíthatod hasznodra érzékenységedet és érzékiségedet. Jobban meg kell ismerned magad, amikor minden megváltozik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton és az elkövetkezendő napokban rendkívüli napokat élsz meg a pároddal. Alapvetően kicsit szégyenlős vagy, ám most félreteszed ezt és szerelmed kedvében járhatsz. Ezúttal nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítod, hogy számodra ő az igazi.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A pandémia miatt elmaradtak a megszokott baráti találkozók és már nagyon hiányoznak neked. Szombat van és elérkezettnek látod az időt arra, hogy végre összefussatok. Bulizni ugyan még nem lehet, de nem ez az egyetlen program, amin jól érezhetitek magatokat. Ugye?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bár hosszú volt a hét és rendkívül fárasztó, ennek ellenére mégis energikusnak érzed magad. Éppen ezért időtől függetlenül kimozdulhatnál a négy fal közül és elhívhatod magaddal a barátiadat is, akikkel a koronavírus-járvány miatt talán régóta nem is találkoztál. Ne gondolkozz, szedd össze a bandát és érezzétek jól magatokat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombat a töprengés napja lehet számodra, ugyanis egész héten a jövőd jár az eszedben. Vedd számba kitűzött céljaidat és persze anyagi helyzetedet is ellenőrizd, vizsgáld felül. Magabiztossággal és nyitottsággal mindent elérhetsz, de ehhez tudnod, hogyan állsz és mik a lehetőségeid.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton a kommunikáción lesz a hangsúly. Csakis úgy léphetsz előre, ha pontosan megfogalmazod álmaidat, vágyaidat. Nagyon vonzóvá tesz majd magabiztosságod, így könnyen ismerkedsz. Ezáltal pedig egy életre szóló kapcsolatot köthetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jellemző rád, hogy elfojtod az érzelmeidet. Miért nincs bátorságod kimutatni őket? Szakmailag nagy lépésekben haladhatsz előre, de a magánéletben alakulhat egy titkos kapcsolat. Azt most még nem tudni, mi sül ki belőle, de egy biztos, óvatosnak kell lenned, mert, ha kiderül, hatalmas botrányra számíthatsz még akkor is, ha csak barátságról van szó.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton eláraszt a hiányérzet. Sok olyan dolgot hajszolsz, amire jelenleg nincs reális esélyed. Sajnos a koronavírus-járvány sok mindennek keresztbe tesz, de emiatt nem kell feladnod, csak egy kicsit tovább tart elérned a céljaidat. Ez az időszak inkább a felkészülésé, élj eszerint.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton valaki teljesen az ujja köré csavarhat téged. Lehet szó flörtről vagy barátságról is, de az érzés kétségtelenül megszépíti a napod. Egyelőre nem vagy képes kimondani, amit érzel vagy gondolsz, de ez nem is baj, hiszen túl korai lenne. Mindennek megvan a maga ideje és helye, ezt pedig pontosan tudod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egész héten keményen dolgoztál és ma megengedheted magadnak a lazítást, a luxust. A luxus pedig most nem a wellnesst vagy a kalandparkokat jelenti, hanem a család és a barátok társaságát. Sajnos a járvány miatt ezek a találkozók nagyon ritkák, így nem csoda, ha most ez a legnagyobb kincs számodra. Csak azokat engedd közel magadhoz, akiket szeretsz, most senki más nem számít.

Ezek is érdekelhetnek