2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 7. (2021.02.07.) - A mai nap a tiéd

Napi horoszkóp 2021. február 7. (2021.02.07.) – A mai nap a tiéd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A vasárnap jól kezdődik, ha nem kell dolgozni menned. Ha mégis, akkor sem kell aggódnod, mert nem lesz egy kemény munkanap a mai. Ha viszont otthon vagy, akkor bármit megtehetsz, amit szeretnél, akár egyedül, akár a pároddal vagy a barátaiddal. A házimunkát azonban felejtsd el mára, tudsz te ennél jobb programot is.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz. Valami régóta nyomasztott téged, de ennek most vége, minden megoldódni látszik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap van, így nem is csoda, ha lustálkodni lenne kedved. Mi is akadályoz meg ebben? Kemény volt ez a hét, így tedd azt, amire vágysz, most nem fontos, hogy más mit szeretne. Szeretteid megértik, ha nem akarsz ide-oda mászkálni, sőt, ha megkéred őket, magadra is hagynak, ha erre van szükséged. Ez a nap úgy alakul, ahogy te akarod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap fáradtabb lehetsz a szokottnál még akkor is, ha jól aludtál az éjjel. Hosszú volt ez a hét és nagyon kemény. Éppen ezért jól tennéd, ha pihennél, akár aktívan, akár passzívan. Fogyassz sok gyümölcsöt, kell a vitamin és az immunrendszer erősítése ebben a helyzetben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Miért ne tölthetnéd a vasárnapot azokkal, akiket valóban szeretsz. Szólj a párodnak, hívd fel a barátaidat és keljetek útra. Ne foglalkozzatok azzal se, ha éppen nincs a legjobb idő, mert a társaság mindenért kárpótol majd. A koronavírus miatt azonban legyetek elővigyázatosak, hiszen senki sem akar beteg lenni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Elérkezett a vasárnap, vagyis, ha nem kell dolgoznod, akkor szabad a pálya. Bár a vírus miatt sok minden zárva van, a kirándulásnak semmi sem szabhat határt. A természet csodálatos, ma pedig te is felfedezheted ezt. Ha párod vagy a barátaid veled tartanak, akkor lesz igazán élménydús ez a vasárnap.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Lehet, hogy a vasárnap délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család. Bár a vírus miatt még minden zárva van, találtok kedvetekre való szórakozást. Ez a nap lesz a hét legjobbja.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Miért kellene vasárnap is pörögnöd, mint a ringlis? Muszáj állandóan mosni, főzni és takarítani? NEM! Neked is megjár a pihenés, főleg egy olyan kemény hét után, mint ez volt. Ha párod is otthon van, akkor még inkább jól érezheted magad, de fontos, hogy ne üljetek a négy fal között. Mindegy, milyen idő van, a friss levegő jót fog tenni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A vasárnap reggel akkor teljes, ha a szerelmeddel és a gyermekeitekkel lehetsz, ha vannak. Viszont, ha még kettesben éltek, akkor nincs is jobb alkalom arra, hogy azt csináljátok, amit szeretnétek. Sajnos a vírus miatt vannak határok, de ennek ellenére jól fogtok szórakozni.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap nem is kezdődhetne jobban, mint hogy a párod mellett ébredsz. A legjobb, ha kettesben lehettek egész nap, ugyanakkor a gyerekeitekkel is fantasztikus napotok lehet. Az időtől függetlenül mozduljatok ki és sétáljatok, kiránduljatok, hazafelé pedig vegyetek néhány szelet sütit. Kétségtelenül jó napod lesz, ami nagy energiát ad majd a hétfői munkakezdéshez.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Bizony vannak olyan napok, amikor aztán tényleg nem csinálnánk semmit. Vasárnap van és ha nem dolgozol, akkor ez éppen aktuális lehet számodra. Felejtsd el a házimunkát és érezd jól magad. Keresd fel a barátaidat vagy kirándulj a pároddal, ma minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd.

Halak (02.20. – 03.20.)

A vasárnapot szerelmeddel, a családoddal vagy a barátaiddal töltheted. Kemény héten vagytok túl, így mindenkire ráfér a pihenés. Válasszatok akármilyen programot, nem érhet titeket csalódás. Persze a vírus miatt vannak korlátozások, ezeket szem előtt kell tartani a ti biztonságotok érdekében.

Ezek is érdekelhetnek