2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. február 9. (2021.02.09.) - Egy energikus kedd

Napi horoszkóp 2021. február 9. (2021.02.09.) – Egy energikus kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a kedd egy kicsit más, mint máskor. Ma inkább lennél egyedül és foglalkoznál magaddal, mint másokkal. Ennek ellenére nagyon eredményes lehet a nap, ugyanis képes leszel a legfontosabb dolgokra koncentrálni, ezzel pedig világossá válnak olyan érdekességek, amik eddig nem.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden nehezen koncentrálsz a munkádra, leginkább a párkapcsolatod jár az eszedben. Mindez persze nem véletlen, mert érzed, hogy a párodnak szüksége van rád. Talán útmutatásra van szüksége, de az is lehet, hogy egy kis gyengédségre vágyik. Puhatold ki, mit szeretne igazán, ezzel boldoggá teszed őt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Különleges keddi napban lesz részed. Egy régi barátság újulhat meg, ráadásul munkahelyi körülmények között. Egy közös projekt közelebb hoz titeket egymáshoz. Ugyanakkor fontos, hogy ne láss bele többet ebbe az egészbe, mint amennyi valójában van benne. Kiváló lehetőségek elé nézel, ha jobban megismered magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden minden kiderül. Bárhogy is őrzöl egy titkot, annak vége. Hajlamos vagy túl sokat fecsegni, ez pedig komoly következményeket von maga után. Meg tudod állni, hogy ne beszélj senkivel? Sajnos ez a mai nap legnagyobb kérdése!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden tele leszel energiával, csak úgy vonzod az emberek tekintetét. Imádod, ha körülötted forog a világ, ne ess túlzásba. Ezt látva a főnököd több feladatot bízhat rád, mint amennyit meg tudsz csinálni. A rutin azonban segíthet ebben is, ha eléggé figyelmes vagy. Ne okozz csalódást, mert ez lehet az út a sikeres jövő felé.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden bizony tele leszel új és egyben zseniális ötletekkel. Még a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmed, ez pedig nagyot lendíthet a karriereden. Bárkit képes vagy meggyőzni és mindenkivel megérteted magad. A nap végén elismerésben lesz részed, de ez még csak a kezdet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a kedd kétségkívül a te napod lesz, ha még nincs párod. Nagy szerencséd lesz, de ehhez az is kell, hogy kezdeményezz. Nem szabad mindig a másik félre várni, időnként nem baj, ha rámenősebb vagy. Ugyanakkor fontos, hogy ne ess túlzásba, mert az senkinek sem tetszik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rengeteg feladat vár rád kedden. A munka mellett azonban nem szabad megfeledkezned az élet valódi értékeiről. Kisebb kellemetlenség is adódhat ma, de csak akkor, ha rá akarod erőltetni gondolataidat és akaratodat másokra. Fogd vissza magad amennyire lehet, így is sok mindent elérhetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kemény munkanap vár rád, de nem a feladataid miatt. Gondolataid a szeretteid körül járnak, nem pedig a munkán. Jó lenne, ha ma előbb le tudnál lépni és arra szánnád az idődet, amire szeretnéd. Menj el vásárolni, sétálni vagy csak rendelj magadnak valami finomat, egy kis lazítás erőt ad majd a hét hátralévő napjaihoz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden valóban úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett. Úgy érzed, képtelen vagy megfelelni az elvárásoknak és a főnököd is csak azt lesi, mibe köthet bele. Van, hogy másoknak is nehéz napja van, de higgadtan könnyedén kezelheted a dolgokat. Délutánra jobb színben látod majd a világot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha jól sikerült a hét első napja, akkor kedden még inkább rózsaszínben látod majd a világot. Ez kifejezetten igaz, ha egy új barátság vagy szerelem köttetett. Azt azonban még nem tudhatod, hogy ezek hosszú távúak lesznek-e majd, így jobb elővigyázatosnak lenni. Ne igyál előre a medve bőrére, az sosem sül el jól.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden rohanás az egész napod, főleg, ha kinyomtad az ébresztőt, de visszaaludtál. Nehéz összeszedni magad, ha így indul a nap. Sok feszültséget okozhat a késés, így ezt el kell engedned. Munka után menj el futni, sétálni vagy egyszerűen relaxálj. Olvasással vagy kedvenc sorozatod nézésével is kiengedheted a fáradt gőzt.

Ezek is érdekelhetnek