2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 10. (2021.01.10.) - Egy nyugodt vasárnap

Napi horoszkóp 2021. január 10. (2021.01.10.) – Egy nyugodt vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nincs is jobb érzés annál, mint a szerelmed mellett ébredni. Nem is kezdődhetne jobban a vasárnap. A folytatás pedig csak rajtad múlik. Romantikázzatok, ne a konyhában töltsétek a napot, ha tehetitek kiránduljatok vagy sétáljatok egy nagyot. Jobb vasárnapi programot kitalálni sem lehetne.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerelmed csodálatos meglepetéssel állhat elő ma reggel. Tervei vannak veled, ami feldobja az egész napodat. Eszedbe se jusson visszautasítani őt, főleg ne a munkád miatt. Mindent megtett azért, hogy ez a nap csak a tiétek legyen, ne okozz neki csalódást!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Olykor bizony szükség van olyan napokra, amik láblógatással telnek. Miért ne lehetne az a mai? Vasárnap van és ha nem dolgozol, te döntesz. Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon kimerített az év első munkahete. Ha ma nem pihensz, a jövő hetet nagyon hosszúnak érzed majd. Így hát, lazításra fel!

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap szerelmeddel töltheted az egész napot. Rátok fér a lazítás, hiszen az év első munkahete meglehetősen kemény volt. Nehéz visszazáródni, főleg, ha karácsony után már nem dolgoztál tavaly. Érzed is, hogy fáradt vagy, ezért rá kellene pihenned a jövő hétre. Kezedben a döntés.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap van és neked nem muszáj ma is száz százalékon pörögni. Vackold be magad a tévé elé, főzéssel se töltsd az időt, persze, ha megteheted. Tégy, amit csak akarsz még akkor is, ha ez csak az alvás. Fárasztó volt számodra az év első munkahete. Pihend ki magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Lehet, hogy a vasárnap délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család. Délután még kirándulni is elmehettek, de tartsatok be minden szabályt, hiszen biztosan nem akarjátok elkapni a koronavírust. Óvatossággal elkerülhetitek a bajt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre vasárnap van, ami azt jelenti, ha nem kell dolgoznod, akkor nyugodtan pihenhetsz. Ha szerelmed is otthon van, biztosan találtok olyan elfoglaltságot, amivel elüthetitek az időt. Az év első munkahete nem volt egyszerű, úgyhogy ma csak lazítsatok, ne foglalkozzatok semmivel, csak egymással.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnapot legszívesebben a barátaiddal töltenéd a napot, ennek pedig semmi akadálya. Emeld fel a telefont, beszéld meg velük mai terveidet. Talán valakinek jobb ötlete is támad a tiédnél, ami neked is tetszeni fog. Persze a vírus miatt még óvatosnak kell lennetek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kirándulhatnátok egy nagyot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon fáradtan ébredsz, pedig amúgy jól aludtál. Hosszú héten vagy túl, 2021 az újdonság erejével hat rád. A mai nap legyen a lazításé, mert ellenkező esetben a szervezeted előbb-utóbb jelezni fog neked. Nyilván te sem akarsz beteg lenni már az év elején, főleg most, hogy a koronavírus-járvány még korántsem tűnt el.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap lévén csak lustálkodni van kedved. Miért is ne tehetnéd meg ezt? Fárasztó munkahéten vagy túl, teljes gőzzel vetetted bele magad 2021-be. Tegnap mindent elintéztél, amit szerettél volna, a mai nap tényleg a tiéd és a párodé vagy a családé. Fontos, hogy kipihenten kezd meg az év második munkahetét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz. Jó tiszta lappal kezdeni az újévet, mert így nem kell a múlton rágódnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha tegnapról maradt még egy kis tennivalód, még el tudod intézni, mielőtt felébred a család vagy a párod. Egy finom reggelivel mindenki jól kezdheti a napot. Ezután pedig csak rajtatok múlik, hogy folytatódik majd. Fantasztikus napot tölthettek együtt, akár otthon is. Legyetek kreatívak, ha pedig mentek valahova, ne felejtsétek otthon a maszkot.

Ezek is érdekelhetnek