2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 12. (2021.01.12.) - Furcsa egy kedd lesz a...

Napi horoszkóp 2021. január 12. (2021.01.12.) – Furcsa egy kedd lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A kedd valóban a te napod lehet, de csak akkor, ha következetes és precíz munkát végzel. Légy nagyon világos, hogy mindenki megértse, mit akarsz mondani. Emellett azért hallgasd meg a többieket is, hisz a kompromisszumok sok mindent megoldhatnak. A csapatmunka sokszor előnyösebb, mint egyedül dolgozni, ezt ma te is be fogod látni.

Bika (04.21. – 05.21)

A kedd egy kicsit furcsa napod lesz, mert a családoddal és a munkáddal kapcsolatos problémák kötik le a figyelmed. Fontos, hogy világosan, egyértelműen fogalmazz, valamint a hangnemre is vigyáznod kell. Egy hangos szó könnyen félreértést okozhat és természetesen nem old meg semmit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden könnyedén szót érthetsz mindenkivel, de ehhez el kell engedned az előítéleteket. Fontos, hogy előre ne fogalmazz véleményt semmiről és senkiről. Mindenkit meg kell ismerni, mielőtt eldöntöd, hogy az életed része marad-e vagy sem. A 2021-es év sok újdonságot hoz majd, lehet, hogy éppen ez lesz az egyik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden csodálatos napod lehet, ugyanis jó a kedved és rendkívül optimista vagy. Törekedned kell a pozitív dolgokra és gondolatokra, hisz ezektől te is sokkal jobban érzed magad. Az újév új hozzáállást is hozhat és hidd el, teljesen más szemmel láthatod majd a világot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden kifejezetten biztatónak látod a dolgokat és a magad helyzetét, lehetőségeidet. Végre kihozhatod magadból a legtöbbet. A 2021-es év rengeteg újdonsággal szolgál majd, a kérdés már csak az, hogy te hogy állsz majd ezekhez. Minden rajtad múlik, ezt ne feledd!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden adódhatnak félreértések otthon vagy a munkahelyeden is. Azonban nem kell túlreagálnod a dolgokat, még akkor sem, ha rosszul esnek bizonyos emberek szavai. Ez a nap is véget ér egyszer, holnap pedig egy új nap kezdődik, ami elfeledteti veled a mai nehézségeket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden bizony fontos, hogy nagyon következetes legyél. Amúgy is, ami a szíveden, az a szádon. Ne lepődj meg, ha senkitől nem kapsz egyenes választ. Olyan lesz, mintha mindenki befogná a fülét és nem akarná meghallani, amit mondasz. Csak a mai nap lesz ilyen, holnaptól már minden megváltozik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha eddig még nem volt időd, akkor kedden lesz rá alkalmad, hogy megtervezd a 2021-es évet. Vagy legalább is az első felét. Jó lenne, ha a pénzügyi helyzeteddel kezdenéd, mert terveid megvalósításában ez is nagy szerepet játszik. Arról már nem is beszélve, hogy jobban fogsz bánni a pénzzel, ha tudod mire és mennyit akarsz költeni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden nagyon eredményes lehetsz, de csak akkor, ha csakis a munkádra koncentrálsz. Fontos, hogy lelkes és vidám maradj még akkor is, ha mindig lesz valaki, aki le akarja törni jó hangulatod. Engedd el a füled mellett szavait, ne okozz örömet neki azzal, hogy elveszi a kedved.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden hajlamos leszel a legkisebb apróságon is kiborulni. Mindenki észreveszi majd hullámzó hangulatod, na és persze azt, hogy képtelen vagy uralkodni magadon. Senki nem akar neked rosszat, ma te vagy az, aki mindent túlreagál. Mindenkinek vannak ilyen napjai, holnapra túl leszel az egészen, éppen ezért ne köss bele senkibe.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden úgy érzed, hogy csak te dolgozol, mindenki más csak lustálkodni ment be a munkahelyre. Ne bosszankodj ezen, ők is végzik a munkájukat, csak lassabban, mint te. Nem érdemes szóvá tenned észrevételeidet, mert csak rosszul jöhetsz ki belőle. Csak a saját feladataidra figyelj, a többiek megoldják maguk.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden túlságosan is beszédes kedvedben lehetsz, hajlamos lehetsz mindent gondolkodás nélkül kimondani. Mindig ragaszkodsz az igazsághoz, ami természetesen nem baj, de ne hamarkodd el a dolgokat. Könnyen megbánthatsz másokat még akkor is, ha valójában nem ez a célod. Számolj el tízig mielőtt kimondanád, amit gondolsz.

Ezek is érdekelhetnek