2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 13. (2021.01.13.) - Az érzelmek tengerében

Napi horoszkóp 2021. január 13. (2021.01.13.) – Az érzelmek tengerében

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán erős kísértést érzel a vásárlásra. Természetesen körülnézhetsz kedvenc boltjaidban, de érdemes átgondolnod, mire van szükséged. Sok olyan dologra költhetsz pénzt, aminek valójában semmi hasznát nem veszed majd. Arról nem is beszélve, hogy nem kellene elköltened a fizetésed már a hónap elején.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán szükség lesz az önuralmadra és a türelmedre. Bárki is kritizál téged, eszedbe se jusson visszavágni, mosolyogva fogadd az éles szavakat, így megakadályozol minden esetleges kellemetlenséget. Engedj el a füled mellett minden negatív szót, mert az illető nem érdemli meg, hogy akár egy másodpercig is foglalkozz vele.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán rád törhet a nyugtalanság, de fogalmad sem lesz, hogy miért van ez így. A 2021-es év természetesen hoz majd változásokat, amiknek közeledtét már érezheted, de aggodalomra semmi okod. Elég talpraesett vagy ahhoz, hogy alkalmazkodj vagy éppen lépj, amikor ezt kívánja a helyzet.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szerdai nap komoly dilemmák elé állíthat. A megoldások keresése miatt kevésbé haladsz majd a munkáddal és könnyebben ejthetsz hibát is. Igyekezz kitisztítani a gondolataidat vagy ha szükséges, ne jelents beteget és ne menj be dolgozni. Holnap már jobb lesz a helyzet, de ma biztosan nem leszel a topon.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán egész nap morcos és kedvetlen lehetsz. Ha teheted, olyan elfoglaltságot válassz mára, ami jókedvre derít. A legjobb persze az lenne, ha a munkádból merítenél erőt, mivel nem maradhatsz le, mert holnap nem lesz időd bepótolni mindent. Találsz megoldást a problémára, ha higgadtan gondolkodsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Bár még csak most kezdődött az év, ma eleged lehet mindenből. Nem könnyű újra visszazáródni a munkába, főleg akkor, ha sok a változás is. Az idei év azonban tele lesz ilyenekkel, úgyhogy jó lesz, ha hozzászoksz. 2021 a változás és az újdonságok éve lesz, ha akarod, ha nem. Minden a hozzáállásodon múlik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán valószínűleg egy kicsit lehangolt lehetsz, nem találod a helyed és úgy érzed, a dolgaid nem a megfelelő módon és ütemben haladnak. Türelmesnek kell lenned, mert 2021 fordulatokkal teli év lesz, neked pedig venni kell az akadályokat. Magabiztossággal menni fog, ezért nem kell aggódnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nagy beszélgetés elé nézhetsz a pároddal. Őszintén beszélhetsz vele a vágyaidról, álmaidról. Ne titkolj el semmit, most minden kimondott szónak nagy ereje van, úgyhogy nagyon figyelj oda, mit és hogyan mondasz. 2021-ben több mindent megvalósíthattok, mint eddig gondoltátok.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán érdemes alapos terveket készítened, amik nagy hasznodra lehetnek. Így észrevehetsz olyan dolgokat is, amelyek felett eddig elsiklottál. Tervezz, gondolkozz és rövid időn belül a tettek mezejére is léphetsz, hiszen tisztábban látod majd a dolgokat, mint eddig bármikor.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szerdai napon bizony nem lehet okod a panaszra. Jó a kedved és minden úgy történik, ahogyan te szeretnéd. Egész nap hatékonyan dolgozol, ezért rengeteget haladhatsz még a macerásabb feladatokkal is. A legidőigényesebb dolgokhoz is van most türelmed, így azt is megoldhatod, amit eddig tologattál magad előtt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerdai napon érdemes időt szakítanod arra, hogy elgondolkozz és összeírj mindent, amire vágysz. Írás közben rá fogsz jönni, melyek azok a dolgok, amelyekre nem kellene időt pazarolnod. Na, és persze arra is, hogy mire kell igazán odafigyelned.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szerda intenzív napnak ígérkezik, feltámadnak az érzelmek a lelkedben. Pontosan ezért igyekezz haza a munkából és töltsd a pároddal az estét. Ha még keresed az igazit, nem kell feladnod álmaidat a járvány miatt. Az utcán is szembe jöhet veled a szerelem, csak járj nyitott szemmel.

Ezek is érdekelhetnek