2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 14. (2021.01.14.) - Húzós nap lesz a mai

Napi horoszkóp 2021. január 14. (2021.01.14.) – Húzós nap lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön nagy szükséged lesz az empátiádra, a türelmedre, ugyanis egy ismerősöd feszegeti majd a határaidat. Elsőre nem reagálsz éppen a legjobban mondanivalójára és viselkedésére, de higgadtan és türelemmel fordulva felé közös nevezőre juthattok.

Bika (04.21. – 05.21)

Semmit nem szabad a véletlenre bízni, különösen ma. Jó lenne, ha kimozdulnál egy kicsit, persze minden szabályt betartva. Bár fáradtnak érezheted magad, a barátaid társasága sokat javíthat a helyzeten. A velük való találkozás feltölt majd energiával, így könnyebben viseled a hét utolsó munkanapját holnap.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Számodra a csütörtök a lehető legjobban alakul. Egyrészt kimaradsz a feszült helyzetekből, másrészt pedig új emberekkel ismerkedhetsz meg, ami jó hatással lesz rád a hangulatodra is. Pároddal is sokkal megértőbb, kedvesebb lehetsz, ami egy szuper estét eredményez majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Jó lenne, ha végre tényleg lezárnád a múltat és a jelenben élnél. Az újév már elkezdődött, neked is nyitottnak kell lenned az új lehetőségekre. Dobd el, ami fájdalmat okoz, ami elbizonytalanít és összpontosíts végre a jelenre és a jövődre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön eláraszt a szerelem érzése, így a legszívesebben pároddal töltenéd az egész napot. Szerencsés vagy, ha ezt meg is teheted, de ha nem így van, akkor sem kell elkeseredned. Amúgy szabadna elhanyagolnod a teendőidet, hiszen még csak az év második munkahetében járunk. Kiválóan helyt fogsz állni, ha estére halasztod a romantikát.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön nagyon érzékeny lehetsz, most elmerülsz a lelki világodban. Ma azonban nem kapsz választ a kérdéseidre, mert nem figyelsz a megérzéseidre. Nem kell túlkomplikálnod a dolgokat, elég lenne annyi, hogy hallgatsz a belső hangokra. Ehhez azonban csendre van szükséged, a munkahelyen ez nem fog menni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai nap rendkívül zsúfolt és pörgős lesz számodra. Talán azt sem tudod, hol áll a fejed, fogalmad sincs, hogy mihez kapj. Ha kérsz egy kis segítséget, akkor minden a helyére kerül, de az is lehet, hogy ma tőled kérnek segítséget. Ne utasíts el senkit, az illető meg fogja hálálni neked, többszörösen is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Soha ne ítélj első látásra! Mindenkit meg kell ismerni vagy legalább adni kell neki egy második lehetőséget. Még akkor is, ha úgy érzed, óvatosnak kell lenned. Ez egy újév, így az új lehetőségeket is ki kell használni, mert csak így haladhatsz előre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Bosszantó lehet számodra a mai nap, mert annyi teendőd van, hogy úgy érzed, nem leszel kész soha. Hidd el, van aki szívesen segítene neked, csak ki kell nyitnod a szemed. Ne akarj mindig mindent egyedül megoldani, mert nem kell hősnek lenned. Elérheted, amit akarsz, segítséggel is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon szeretsz irányítani, de ez nem az a nap, amikor a kezedbe veheted a dolgokat. Ma csak oszd meg másokkal gondolataidat, javaslataidat, de ezen kívül nem tehetsz többet. Holnap már más lesz a helyzet, de ezen a napon nem te tündökölsz a reflektorfényben.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az újév számodra azt jelenti, hogy elkezdhetsz spórolni, amiből majd később megvalósíthatod az álmaidat. Azt is jó lenne lejegyezned, mekkora összegre lenne szükséged, mert így látod magad előtt a célt. Az élet megannyi lehetőséget kínál számodra, amikkel élned kell.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön nem lesz egyszerű napod. Bár nem vagy kapkodós ember, ma mégis ez lesz rád a jellemző. Ennek ellenére jól kommunikálsz és jól is teljesítesz, de inkább ellenőrizz mindent kétszer, mielőtt kiadod a kezed közül. Az élet próbára tesz, de ez még csak a kezdet.

Ezek is érdekelhetnek