2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 15. (2021.01.15.) - Magabiztos péntek

Napi horoszkóp 2021. január 15. (2021.01.15.) – Magabiztos péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken bár húzós volt a hét, fittnek érzed magad. Ennek ellenére hullámzó a hangulatod, talán túl érzékeny is vagy. A párod is észreveszi ezt és őt is próbára teszed ezzel. Ma inkább ne akarj beszélgetni senkivel, mert nagy félreértések lehetnek ebből. Holnap új nap lesz, akkor már minden más lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken minden kapcsolataid azon múlnak, hogy kivel mennyire leszel kedves. Fontos az empátia és a megértés, különben könnyedén felbosszanthatod magad. Párkapcsolataidra jellemző, hogy akkor is ragaszkodsz a kedvesedhez, ha mellette sok szomorúságban van részed. Nem gondolod, hogy ezen változtatnod kellene?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken a vártnál több kiadásod lehet, ha van gyermeked. Ez pedig érzékenyen érint, ugyanis a félretett pénzedhez hozzá kell nyúlnod már az év elején. Ugyanakkor, ha ezzel segítesz gyermekeden és alakíthatod a jövőjét, akkor egy forintot sem sajnálsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

A koronavírus-járvány miatt lehetnek a környezetedben olyan emberek, akik átestek rajta vagy éppen betegek, ez pedig megijeszthet téged. Ne képzelj bele többet a dolgokba, mint amennyit muszáj, ugyanis a szervezeted gyorsan regenerálódik. Fogyassz sok gyümölcsöt, vitamint, megelőzheted a bajt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Alapvetően sikeres ember vagy, hiszen minden apró dolgot képes vagy sikerként megélni. Legyen szó vállalkozásról vagy bármi másról nem kell tartanod a kudarctól, nyugodtan belevághatsz. Ma is elemedben vagy, így a munkaidő elrepül, az este pedig már teljesen a tiéd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Munka után édes a pihenés, de ma jól tennéd, ha nem dőlnél le a kanapéra. Sokat fogyasztottál a hízlaló ételekből és édességekből az ünnepek alatt és ha még most sem álltál le ezzel, akkor jót fog tenni a mozgás. Elég egy sétával kezdened, nem kell azonnal kilométereket futni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken vágyaid erősebbé válnak és azt is tudni fogod, mit akarsz az élettől. Ha párkapcsolatban élsz, akkor közelebb kerülhettek egymáshoz a pároddal. Ha még keresed az igazit és van kiszemelted, akkor ideje egyértelművé tenned szándékaidat. A hétvége pozitívan hat majd rád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét egyik legjobb napja kétségtelenül a péntek lesz számodra. Ma kifejezetten optimista és kreatív leszel, amit mások is észre vesznek rajtad. Fontos döntéseket hozhatsz mind a magánéletedben, mind pedig a munkádat illetően. Most nem kell azon aggódnod, hogy meg fogod bánni, mert erre semmi esély.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken a családod és a hivatalos ügyeid is lekötik figyelmedet. Fontos dolgokban kell döntést hoznod, így szükséged lenne egy kis nyugalomra is. Ugyanakkor nem kell túl feszültnek lenned. Nem baj, ha egy kicsit lazább leszel, hidd el, most nem hozhatsz rossz döntést.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken lehetőséged nyílik egy titkos szerelmi kapcsolat kialakulására, de csak akkor, ha még egyedülálló vagy. Ha van párod, akkor előbb vess véget a kapcsolatodnak, mielőtt bármi másba fejest ugranál. Az érzelmeidet szabadjára engedve rájössz, mire vagy éppen kire van szükséged igazán.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma valaki a segítségedre szorul. Legyen szó családtagról vagy barátról, nem mondhatsz nemet. Bár furcsán hangzik, de ettől kapcsolatotok is erősödni fog. Persze most nem így érzed, de a későbbiekben hálás leszel magadnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ez a péntek nem az érzelmek napja lesz számodra. Főleg akkor, ha túlvállalod magad és képtelen vagy elvégezni a feladatot. Szükséged lesz a hétvégi pihenésre, de ma még kilátásba kerülhet a túlóra is. Ne aggódj, túl fogod élni és örülni fogsz neki, hogy hétfőn nem kell mindent újrakezdened.

Ezek is érdekelhetnek