2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 16. (2021.01.16.) - Csak bátran!

Napi horoszkóp 2021. január 16. (2021.01.16.) – Csak bátran!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton tele leszel energiával, így meg is tervezheted ezt a hétvégét. Bár hideg lesz, ne ülj otthon a négy fal között, szükséged van a mozgásra és a friss levegőre. Hétfőn ismét egy nehéz hét kezdődik, amire érdemes testben és lélekben is felkészülni.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton szerelmi életedben alakulhat ki bonyodalom. Lehet, hogy partnered távolabb kerül tőled és emiatt úgy érzed, már nem illetek össze. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnod, inkább szedd össze a bátorságod és beszélj vele. Meglátod, nincs akkora probléma, mint az hitted.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ki kell állnod egy próbát. Megjelenhet életedben egy régi barát, egy lezáratlan kapcsolat, amihez már nem kellene ragaszkodnod. Jobb lenne, ha mindenkivel tisztáznád a helyzetet, mert csak így léphetsz tovább. Nincs értelme tovább húzni a dolgokat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton kicsit könnyelmű lehetsz, ami néha nem is baj. Az azonban fontos, hogy ne ess át a ló túloldalára. Ellenőrizd dolgaidat, bankszámládat, hiszen az újév lehetőséget ad arra, hogy mindent megváltoztass. Itt az idő, hogy azt tedd, amit valóban szeretnél.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha szombaton dolgoznod kell, akkor bizony lehetnek nehézségeid. Új feladat, új kolléga, esetleg egy kellemetlenkedő ügyfél ronthatja el a jó kedved. Tégy legjobb tudásod szerint, akkor semmi baj nem lehet. Maradj higgadt, ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Optimizmus és pesszimizmus! Ezek szombaton bizony jelen lesznek életedben, ha akarod, ha nem. Sok probléma foglalja le a figyelmed, pedig csak le kéne ülnöd és átgondolnod a helyzeted. Kesergéssel semmire sem jutsz, a tisztán látás viszont nagyon fontos. Ha kell, kérd egy barát segítségét.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton túlságosan is nagy lesz a szád, olyan embereknek is osztod azt észt, akiknek nem kellene. Nem baj, ha nem értesz egyet valamivel, az viszont már igen, ha ennek hangot adsz akkor, amikor nem kellene. Van, amikor el kell ismerned mások tehetségét, ez most ez olyan nap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton furcsa helyzet alakul ki szerelmed és közted. Úgy érezheted, hogy válságban van a kapcsolatotok, de azért ennyire nem rossz a helyzet. Egy őszinte beszélgetés tisztázhatja a dolgokat, egyébként valóban szakítás lehet a vége. Tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton szükséged lesz a józan eszedre. Egy kicsit lazábbra vetted a figurát mostanában, épp ideje visszatérni a való világba. Jól nézd meg kivel barátkozol és kinek mit mondasz el. Nagy baj lehet belőle, ha olyan emberrel pletykálsz, akiben nem lehet megbízni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Lehet, hogy szombaton búcsút kell venned valakitől, ami nagyon megvisel. Sok volt a hullámvölgy a kapcsolatotokban mostanában, de ha nem látsz kiutat, akkor már nincs miről beszélgetni. Valami véget ér, valami teljesen más elkezdődik és ez lesz a te utad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton végre foglalkozhatsz egy kicsit magaddal is. Már nem érzel bizonytalanságot és félelmet, ami bizony előre fog vinni. A lehetőségek most kopogtatnak az ajtódon, neked csak ki kell nyitni azt. Sok minden történik ma, ami utat mutat neked a jövődet tekintve.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton változatos napod lesz. Te leszel a középpontban és ezt most kivételesen élvezed is. Akár új ismeretségre is szert tehetsz, ami szakmailag fog előre vinni. Akármi is foglalkoztat most, itt a cselekvés ideje, már nincs mire várnod.

Ezek is érdekelhetnek