Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap nagyon izgatott leszel, talán egy randevú pezsdíti fel kissé unalmas napjaidat. Ne éld bele magad túl korán a dolgokba, inkább hagyd, hogy menjen minden a maga útján. Valószínűleg a másik félnek is erős érzelmei vannak irántad, de akkor sem szabad elhamarkodnod semmit.

Bika (04.21. – 05.21)

Érdekes vasárnap elé nézel, ugyanis valaki feltűnhet a múltadból. Lehet, hogy nem nagyon örülsz neki, de ez a találkozás jelenti majd a lezárás lehetőségét. Ne törődj most a másik érzéseivel, a saját démonjaiddal kell megküzdened. Menni fog, csak légy magabiztos!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap könnyedén összeveszhetsz valakivel, ha nem vagy elég figyelmes. Természetesen fontos a saját véleményed is, de ez nem jelenti azt, hogy mindig igazad is van. Itt az ideje meghallgatnod másokat is, ezzel nem veszíthetsz semmit.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap dúlnak benned az érzelmek. A rosszak és a jók is. Ez most egy nagy hullám, amit megkell lovagolnod, mert csak így léphetsz tovább. Lehet, hogy nagy csalódás ér, elveszítesz valakit, de mindennek megvan oka. Rajtad múlik, ki nyeri a csatát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap nehezen koncentrálsz bizonyos dolgokra, feladatokra, pedig nagyon fontos lenne, hogy kezedbe vedd az irányítást is. Nem szabad, hogy bármi vagy bárki visszafogjon, mert a lehető legjobb úton haladsz céljaid elérése érdekében.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap nem éppen leszel a topon, elkeseredésre azonban semmi ok. Kivételesen küzdj mások sikeréért is, ne csak a magadéért. Meglátod meglesz ennek a jutalma is annak, ha nem saját magad részesíted előnyben. Olykor erre is szükség van, hiszen téged is ez visz előre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap nyitottnak kell lenned, ugyanis olyan élményekben lehet részed, amilyenekben eddig soha. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, mégis most éppen ezek jelentik a legnagyobb kincset. Változatos nap lesz a mai, ami testben és lélekben is felkészít majd a hétfőre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap váratlan találkozásban lehet részed, ami nagy hatással lesz rád. Ismeretlen érzés kerít hatalmába, de mindenképpen a jó értelemben. Talán nem tudod miért történik ez veled, de nemsokára ki fog derülni, mi célja van veled a sorsnak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap furcsa nap elé nézel. Néha túlságosan is előítéletes vagy, ami egyáltalán nem jó. Nos, ma ezt te is be fogod látni, hiszen nem szabad azonnal elkönyvelni valakit valamilyennek még azelőtt, hogy megismernéd az illetőd. Légy nyitott, ezáltal a te dolgaid is jobban alakulnak majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap nem látsz tisztán semmit, minden zavarosnak tűnik. Később ez nem így lesz, de addig még türelemmel kell lenned. Ha megérted önmagad és tisztázod magaddal a céljaidat, akkor minden megváltozik. Felkavaró élményekben lehet részed, de minden perce meg fogja érni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Bizonyos dolgokat nagyon nehezen kezelsz, ez pedig vasárnap sem lesz másként. Kedved ugyan ma már jobb egy kicsit, de nem tudsz hatékonyan gondolkodni és cselekedni. Segítségre van szükséged és amíg ezt nem látod be, egy helyben topogsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap többen is az utadba állnak, de ez nem kell, hogy zavarjon téged. Ma támogatás nélkül juthatsz előre, ez pedig önbizalommal tölt el. Sok a negatív energia körülötted, csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e törni ebből. Már látod a célt, csak karnyújtásnyira van, ne add fel!