2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 2. (2021.01.02.) - Egy lazítós szombat

Napi horoszkóp 2021. január 2. (2021.01.02.) – Egy lazítós szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton aztán végképp ne kezdj bele semmibe, mert úgysem sikerülne. Túl fáradt vagy ahhoz is, hogy megmozdulj. A konyhát messziről kerüld el, nehogy valami baj érjen. Rendelj magadnak valahonnan ebédet és csak pihenj. Holnap ugyanis szükséged lesz minden erődre.

Bika (04.21. – 05.21)

Hosszúra nyúlhatott a tegnap este, mert nagyon fáradtnak érzed magad. Nem is kell kikelned az ágyból, miért is tennéd? Semmi dolgod, aludj, tévézz, csak lazíts. Ez a nap erről szól. Holnap újult erővel kezdheted meg az újévet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szombati nap számodra a pihenésé. Jól sikerült a tegnap este, így van mit kipihenned. Aludj, ameddig csak akarsz, rendelj valamit, nézz tévét. Nem kell kimozdulnod, úgyis hideg van odakint, az otthon melege most mindennél többet ér.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha szombaton még nem kell dolgozni menned, akkor kapcsolódj ki, talán még egy rövid utazás is belefér. Menj a családoddal vagy a barátaiddal, mindenképpen jól fog sikerülni. Nem kell messze mennetek, a közelben is van még jó néhány hely, amit nem láttál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton még kapcsolódj ki, messziről kerüld el a munkahelyed, persze csak, ha megteheted. Ha nem, akkor kitartást a mai naphoz, ha viszont azt csinálsz, amit csak akarsz, akkor vágj bele. Kirándulj vagy látogasd meg a barátaidat, ma nem lőhetsz mellé, bármit is választasz jól fogod érezni magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton, ha nem muszáj, akkor ne menj dolgozni. Ha családod tagjai még otthon vannak, érdemes megfontolnod, hogy mit tegyél. A munka megvár, a családod viszont boldog, ha velük vagy. Bár most nem mehettek oda, ahova akartok, azért találtok közös programot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az újév második napján nem érzed magad valami nagy konyhatündérnek, úgyhogy inkább rendelj valamit, jobban jársz. Családod vagy a párod is örülne egy pizzának az ünnepi ételek után. Egy közös séta tökéletes befejezése lehet a napnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Zsúfolt nap elé nézel. Nem feltétlenül a munkahelyeden, hanem otthon is rengeteg feladat vár rád. Ha van lehetőséged, akkor oszd el, ki mit csináljon, így még egymásra is maradhat időtök, ha ügyesek vagytok. A főzésbe ne fogj bele, inkább rendelj valamit, kár kupit csinálnod a konyhában.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az ünnepek alatt is képes lettél volna dolgozni, ma viszont meg is teheted ezt. Túlzásba azonban véletlenül se ess, az újév második napja nem alkalmas arra, hogy nagy hajtásba kezdj. A családod otthon vár rád, az estét még együtt tölthetitek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton lehetséges, hogy már dolgoznod kell, de nem fűlik hozzá a fogad. Kollégáiddal azonban gyorsan elrepül az idő, hamar haza is érkezhetsz. Párod finom vacsorával fog várni. Nézzetek meg együtt egy filmet, romantikus estét tölthettek együtt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy alhass. Senki nem fogja zokon venni, ha így teszel, de azért ne ess túlzásba. Szeretteid legalább délután értékelnék jelenléted, akár csak egy filmnézés erejéig. Ne utasítsd vissza kérésüket!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerencsés vagy, ha ma még nem kell dolgoznod. Ha mégis, akkor kitartást, ha viszont otthon vagy, akkor szedd össze barátaidat vagy a családod és mozduljatok ki. Nem érdemes otthon töltened a napot, hisz annyi minden van, amit még látnod kell. Kezd aktívan az újévet, így mindenben sikeres lehetsz.

Ezek is érdekelhetnek