2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 20. (2021.01.20.) - Párkapcsolati káosz

Napi horoszkóp 2021. január 20. (2021.01.20.) – Párkapcsolati káosz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem lesz túl könnyű napod szerdán, mert a bolygók most veszekedést ígérnek. Viszont, ha kívülről nézed a másik féllel való viszonyodat és félreteszed a sértettségedet, akkor még nincs minden veszve. De vigyázz, mert elég egyetlen kis botlás ahhoz, hogy lerombolj mindent. Ezt te sem akarod, ugye?

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán a párkapcsolatodban adódhatnak problémák, ugyanis könnyen elszabadulhatnak az indulatok. Sok lesz vita, te pedig nem kezeled helyén a dolgokat. Veszekedés helyett inkább egymásból kellene energiát merítenek és persze sok-sok szeretetet. Néhány napot kettesben tölthetnétek, az sokat javítana a helyzeten.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napot sajnos a veszekedés jellemzi majd. Még az is előfordulás, hogy szóba kerül a szakítás vagy akár meg is teszitek ezt a lépést. Hallgatnod kell a megérzéseidre, most senki véleménye nem számít, csak az, hogy te magad mit érzel és gondolsz. Más nem tudhatja, min mész keresztül.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap nyertese kétségtelenül te leszel. Míg a többi csillagjegy veszekedéssel tölti a szerdát, te csak úgy ragyogsz. Segítőkész és nagylelkű leszel mindenkivel, most még az sem érdekel, ha kicsit lemaradsz a munkával, mert túlóra nélkül így is végezni fogsz. Ha az estét a pároddal töltheted, az megkoronázza az egész napot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán nagyon fura helyzetbe kerülsz, amit persze magadnak köszönhetsz. Döntened kell két ember között, akikkel furcsa viszonyban vagy. Talán a párod és esetleg egy kalandod korbácsolja fel az indulatokat, de a két emberből nem csinálhatsz egyet, így választanod kell. Ha ez nem megy túl könnyen, akkor vagy tovább folytatod ezt vagy elfelejted mindkettőt. Itt az ideje, hogy dönts a folytatásról.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehéz helyzetbe kerülsz ma, mert döntened kell a munkád és a családod között. Sok munka vár rád, ezért biztosan nem érsz haza túl korán, ami újabb vitákat szíthat. Nehéz választani és helyes döntést hozni, de ha ezt sokáig folytatod, akkor más fog dönteni helyetted, annak pedig nem fogsz örülni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem könnyű a dolgod mostanában, rengeteg a munkád, ezért hazaérve nem vágysz másra, mint egy forró fürdőre és alvásra. A párod azonban jobban értékelné, ha csinálnátok mást is. Hidd el, te is így vagy vele, csak túl fáradtnak érzed magad. Hagyd, hogy ma ő irányítson, nem fogod megbánni! Talán még egy kellemes masszázst is kapsz utána.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán egy kissé felületes leszel, de ennek az az oka, hogy túl vagy pörögve és az agyad már előrébb jár, mint a kezed. Bármilyen ötleted támad, mindenképpen jegyezd le, mert később nagy hasznát veheted, sőt, jelenős bevételre tehetsz szert.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha magányos vagy, akkor most rátalálhatsz valakire, aki véget vet ennek. Arra azonban mindenképpen figyelj, hogy újdonsült kedvesed ne vegye észre, hogy te már az esküvőt tervezed, mert akkor biztosan elüldözöd magad mellől. Ha nem tapadsz rá, akkor ebből még bármi kisülhet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán neked kedveznek a csillagok, most előtörnek mély érzéseid. Hallgass a megérzéseidre és persze az eszedre is. Bármiben kell döntést hoznod, eljött a pillanat. Ha most nem határozol, akkor ez már veszett fejsze nyele lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A kitartásod egyenesen lenyűgöző, főleg, ha egy közösségi ügyön dolgozol. Te vagy a szószóló és az elért eredményeid lenyűgözőek. Sok elismerést zsebelhetsz be ma is, amit természetesen meg is érdemelsz. Új barátokat is szerezhetsz, akik a jövőben mindenben támogatnak majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagyon fegyelmezett leszel, főleg a pénzügyeidet illetően. Most valóban tudod és érzed, mit jelent a mondás, miszerint addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Bármilyen pénzügyi tranzakciót intézel ma, légy nagyon tudatos, az áruházakat, boltokat pedig messziről kerüld el.

Ezek is érdekelhetnek