2022 augusztus 16 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 23. (2021.01.23.) - Élvezd a szombatot!

Napi horoszkóp 2021. január 23. (2021.01.23.) – Élvezd a szombatot!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A szombati nap nem lesz könnyű számodra, úgy éled meg, mint egy csatát. Bárki az utadba kerül, azt felbosszantod még akkor is, ha nincs rá okod. Az okozza mindezt, hogy elégedetlen vagy magaddal, hiszen szembesültél azzal, hogy kitűzött céljaidat nem sikerült megvalósítanod. Azonban még nincs minden veszve, még hosszú a nap.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton úgy érezheted, hogy sok rossz történt veled mostanában, de aggodalomra semmi ok, az élet sok jóval kompenzálja majd ez eddigieket. Mára lenyugodnak a kedélyek és mindenkivel rendezheted a félreértéseket. Sokat tanulhatsz a történtekből, ha levonod a konzekvenciát.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton nem jó oldalról közelíted meg a kapcsolataidat. Semmi szükség arra, hogy a körülötted lévő embereket manipuláld, főleg azokat nem, akik tényleg szeretnek téged. Párod szeret téged és mindent megtenne azért, hogy boldoggá tegyen. Hagyd neki!

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken már kész tervvel állsz elő a napodat illetően, de váratlan esemény mindent felrúghat. Most az egyszer ne bosszankodj ezen, hanem hagyd, hogy sodorjon az ár. Sikeres és örömteli napot zárhatsz, ha nem ellenkezel a sorssal.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton legszívesseb eltűnnél a Föld felszínéről, ma senkit nem akarsz látni. Ha nem kell dolgoznod, akkor mondd el szeretteidnek, hogy egyedül szeretnél lenni, mert jó néhány dolgot át kell gondolnod. Ugyanakkor nyugtasd meg őket, hogy nem róluk van szó, így megértenek majd és hagynak neked elegendő időt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Merj nagyot álmodni. Ugye ismerős ez a mondat? Viszont, ha a családod nem partner ebben, akkor nehéz dolgod lesz. Most szükség lesz egy olyan kompromisszumra, ami mindenkinek megfelel és amiben mindenkinek jut szerep. Nemcsak a te vágyaid számítanak, hanem szeretteidé is, ezt ne feledd!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a szombat nem lesz egyszerű, kicsit tartasz is tőle. Nem fűlik a fogad a különböző feladatokhoz, amiket mindenképpen el kell végezni. Nem olyan rossz a helyzet, mint gondolod, csak egy átszervezést igényel a mai nap és máris egyenesbe kerülsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ezen a szombaton nem csattansz ki az egészségtől és a boldogságtól. Úgy érzed, egy korszak lezárult, ez pedig nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmat is okoz számodra. Új év kezdődött, neked pedig alkalmazkodnod kell ehhez és a változásokhoz. Nem lesz ez rossz, csak a hozzáállásod szorul némi javításra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton olyan információk birtokába jutsz, amik hatalmas örömmel töltenek el, ha tehetnéd, kiugranál a bőrödből. Egy üzenet, egy telefonhívás lesz rád ilyen hatással és úgy érzed, azonnal meg kell ezt ünnepelned. Nos, összehívhatod a barátaidat vagy a családodat, de vigyázzatok egymásra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nagy dolgokat szeretnél véghez vinni, de sajnos ezek ma elmaradnak. Apró dolgok miatt alakul ez így, de végül nem fogod bánni. Olyan dolgokra lesz időd, amikre már régóta nem volt, ez pedig végül nagy örömmel tölt majd el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton néhány dolog javításra szorul. Ne aggódj, nem valamilyen kütyüről van szó, hanem a kapcsolataidról. Ha összevesztél egy barátoddal vagy rég nem beszéltél a szüleiddel, akkor most eljött az idő, hogy ezeken változtass. Könnyen kommunikálsz, megtalálod másokkal a közös hangot, ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szombat egy kissé kapkodósra sikerül, de ez nem a te hibád lesz. A külső körülmények avatkoznak bele számításaidba, de attól, hogy siettetsz valamit, nem fog gyorsabban bekövetkezni. Ideje lenne lassítanod egy kicsit és átgondolni mindent, ami eddig a terveidben szerepelt. Tisztábban fogsz majd látni, magadnak leszel hálás, ha így teszel.

Ezek is érdekelhetnek