2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 24. (2021.01.24.) - Egy szomorkás vasárnap

Napi horoszkóp 2021. január 24. (2021.01.24.) – Egy szomorkás vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap hatalmas vitába keveredhetsz a pároddal, ha nem vigyázol. Szükség lesz az empátiádra és arra, hogy figyelmesen végig hallgasd őt. Ez az egyik ok, amiért annyira szeret, hiszen te vagy számára a legjobb tanácsadó és ma erre éppen erre van szüksége. Add önmagad, akkor gyorsan megoldjátok a problémát.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap jó lenne, ha nem otthon lógatnád a lábad, főleg nem egész nap. Bár az idő nem biztos, hogy kedvező, azért csak indulj útnak. Elég egy hosszabb séta vagy futás, de egy kirándulás a pároddal is kirobbant téged a gondok tengeréből. Spirituális élményben lehet részed, ha így teszel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap nem te leszel a nap hőse, sőt, egyáltalán nem leszel a topon. Persze emiatt nem kell szomorkodnod, inkább gondolj át mindent töviről hegyire. Mi történt veled eddig? Mit szeretnél elérni a jövőben? Sőt! Mit akarsz elérni idén? Ha ezt megteszed, rájössz, hogy nincs is olyan rossz időszak a hátad mögött, de ennél már csak jobb lehet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap hajlamos leszel a szélsőséges viselkedésre. Nem akarsz otthon ülni egész nap, de lehet, hogy a párod nem rajong ezért az ötletért. Ne bosszankodj ezen, inkább tedd, amihez kedved van, az estét úgyis együtt töltitek majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap sokkal jobb hangulatban ébredsz, mint tegnap. Ma valóban minden vágyad teljesülhet, ha nem sértődsz meg minden apróságon. Párod is figyeli, hogy mire lenne szükséged, ezért hagyd, hogy ma ő irányítson. Nem fogod megbánni, ebben biztos lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha szokás nálatok vasárnapi ebédet tartani, akkor ma nem sok kedved van ehhez. Arra azonban, hogy elkerüld, esélyed sincs. Ha nyitott és elfogadó leszel, akkor gyorsan túl lehetsz rajta, sőt, még talán élvezni is fogod. Most mindenki azt várja tőled, hogy ott legyél, ne okozz csalódást nekik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Ne otthon gubbassz, inkább menj el sétálni, kirándulni vagy ahova szeretnél. Ne gondolj nagy távolságokra, hiszen a környéken is sok minden van, amit még nem láttál és ami kikapcsolódást nyújthat. A családod is örülne neki, ha nem kellene mindig a négy fal között lenni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap nagyon fontos lenne, hogy figyelj arra, mit eszel és mit iszol. Hajlamos lehetsz túlzásba vinni az evést és keveset inni. Ma inkább válassz könnyű ételeket és igyál gyógyteát, ez sokat segít majd a szervezeteden. Néha nem árt egészségesen étkezni. Ha kedved, sétálhatnál is egy nagyot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap kettős érzés lesz úrrá rajtad. Boldog vagy, ugyanakkor szomorú is. Ez az egész napodra rányomja a bélyegét, de azért próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni. A megérzéseid mindig kiválóak, így azok majd megsúgják neked, mit kell tenned és mikor, úgyhogy figyelj kicsit befelé.

Bak (12.22. – 01.20.)

Alapvetően rugalmas típus vagy, de ma valamiért nehezen akarod elengedni a ragaszkodásod valamihez vagy valakihez. Ezt azonban el kellene engedned és kompromisszumot kötni magaddal vagy éppen mással. Hidd el, jobban érzed majd magad, ha nem gyötrődsz tovább.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap szerelmes hangulatba kerülhetsz, ez pedig éppen elég ok arra, hogy a pároddal töltsd az egész napot. Főzzetek együtt, sétáljatok vagy kiránduljatok, a lényeg, hogy együtt legyetek. Ennél jobb időtöltést mára nem is találhatsz. Ha még szingli vagy, akkor se ülj otthon, mert a szerelem ott nem talál rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap lehet, hogy fontos dolgokban kell dűlőre jutnod, de semmiképp ne dönts egyedül. Fontos, hogy egyeztess a pároddal, a családoddal vagy a barátaiddal, amiket érint a dolog, így biztosan senki nem sértődik meg amiatt, hogy nélküle döntöttél. Szükséged lesz a rugalmasságodra is, ugyanis nem éri meg kötni az ebet a karóhoz.

Ezek is érdekelhetnek