2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 25. (2021.01.25.) - Egy nehéz, de sikeres nap

Napi horoszkóp 2021. január 25. (2021.01.25.) – Egy nehéz, de sikeres nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn könnyen előfordulhat, hogy valaki vagy valakik rossz döntésekre akarnak kényszeríteni. Te azonban résen leszel és még időben feltűnik a turpisság. Nem baj, ha kicsit késel a döntéssel, mert ez lesz a legjobb, amit tehetsz. Rosszakaróid most nagyot koppannak.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn úgy érzed, valamit tenned kell. Jól tennéd, ha hetente néhány alkalommal sportolnál vagy legalább sétálnál. Ezzel ugyanis kiengedheted a fáradt gőzt és a felgyülemlett feszültséget. Ugyanakkor átgondolhatod a további lépéseidet is, amiknek rendkívül fontos szerepe lesz a jövődet illetően.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn kissé unalmas, eseménytelen nap vár rád, ezt azonban egy cseppet sem fogod bánni. Néha az a legjobb, ha nem történik semmi. Néhány felszínes kapcsolatodtól búcsút vehetsz, de ennél sokkal több fog megerősödni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn hatalmába kerít az az érzés, hogy jó lenne túl lenni már az előtted álló időszakon. Sok újdonságot és örömöt szán neked az élet, az pedig egy plusz, hogy rengeteg energiát is kapsz mellé. Sokan támogatnak, amit eddig észre sem vettél. Nagy lépést tehetsz előre, ha jól alakítod a dolgaidat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn nem vagy éppen a topon, de ennek ellenére mindenki előtt kiegyensúlyozottnak szeretnél tűnni. Most hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert sokat segíthetnek rajtad. Könnyebb lesz meghozni a komoly döntéseket is, ha egy kicsit elmélyedsz a gondolataidban.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfő van, de te ennek ellenére nagyon keményen és jó kedvvel dolgozol. Mivel nem kapkodsz, alapos munkát tudsz végezni és még a legnehezebb feladat is apróságnak tűnik. Ezzel a teljesítménnyel pedig elnyered kollégáid elismerését és csodálatát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn rengeteg ötleted támad, amik aztán új kapukat nyithatnak meg előtted, ha képes vagy kihasználni a helyzetet és felismerni a kínálkozó lehetőségeket. Plusz pénzhez is hozzájuthatsz, de az nagyon fontos, hogy tisztességes maradj. Egyáltalán nem járnál jól, ha a nagy lendület végül visszafelé sülne el.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nem szívesen vágsz bele a munkába, inkább olyan feladatok mellett teszed le a voksod, amiknek nem kell határidőre elkészülnie. Lassan haladsz, de ez nem baj, ha a végeredmény tökéletesre sikerül. Eljött a megújulás ideje, ezt pedig már te is érzed egy ideje, csak lépned kell.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn bizony rendkívül eredményes napot zárhatsz, ugyanis végre beérik a munkád gyümölcse. Fontos, hogy ma mindenkivel jól kommunikálj, mert kellő toleranciával sokat elérhetsz. Többen kérnek tőled tanácsot, ami nem is csoda, hiszen te vagy a legjobb.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn nem vagy a magad ura, mindent úgy csinálsz, mintha valaki dróton rángatna téged. Semmilyen helyzetet, problémát nem vagy képes egyedül megoldani, de azért aggodalomra semmi ok. Ez a hét első munkanapja, nem meglepő, ha vontatottan megy minden. Holnap már könnyebb dolgod lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn ideges és türelmetlen lehetsz, mert úgy érzed, magadra maradtál, senki nem segít neked semmiben. Ma semmi nem a terveid szerint alakul, még párod sem hív fel, hogy vígaszt nyújtson neked. Este elmesélhetsz neki mindent, de légy tapintatos, különben magad ellen hangolod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn minden létező energiádat fel kell használnod ahhoz, hogy működésbe lépj. Bár elszántságod határtalan, tenni is kell érte, ha győzedelmeskedni szeretnél. Ne hallgass senki másra, csak magadra és megérzéseidre, amik egyébként sosem csapnak be téged.

Ezek is érdekelhetnek