2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 28. (2021.01.28.) - Fergeteges csütörtök

Napi horoszkóp 2021. január 28. (2021.01.28.) – Fergeteges csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a csütörtök olyan lesz, mint egy érzelmi hullámvasút. Ma olyan érzelmi szintre juthatsz el, amire eddig soha nem sikerült. Itt az ideje, hogy hagyd magad sodródni az árral, hiszen miért kéne mindig két lábbal a földön állni? Kockázat nélkül mit sem ér az élet.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön nagy csalódás érhet, ugyanis azt hitted, számíthatsz valakire, de sajnos tévedtél. Azzal azonban nem jutsz előre, ha megsértődsz és nem teszel semmit. A problémát meg kell oldani és te képes vagy erre egyedül is. Ha ez megtörtént, akkor jöhet a megnyugvás is, de addig ezzel nem foglalkozhatsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön nem fogsz unatkozni, de nagyon fontos, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Ellenkező esetben összecsapnak a hullámok a fejed fölött és nem tudsz kikeveredni a káoszból. Mindenki várja ki szépen a sorát, te pedig állíts fel egy fontossági sorrendet, akkor nem lehet baj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön a szerelem körül forog minden gondolatod, úgy érzed magad, mint egy szerelmes kamasz. Sok energiával töltenek el gondolataid, de visszájára sülhetnek el a dolgaid, ha egész nap álmodozol. Fontos, hogy koncentrálj a feladataidra, különben nagy bajba kerülhetsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Sajnos ez a nap nem a tiéd lesz. A legnagyobb probléma az, hogy te magad sem tudod, mit akarsz, ez pedig hatalmas gond. Ha te nem tudod, mit akarsz, akkor ki tudhatja helyetted? Szükséged van egy kis időre ahhoz, hogy tisztába tedd a gondolataidat és kiderítsd, mit akarsz az élettől. Ezt nem lehet tovább halogatni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rengeteg munkád van abban, hogy sikeres legyél, a sok befektetett energia és munka most végre meghozza gyümölcsét. Ha te vagy a magad főnöke, akkor több minőségi feladatot is elvállalhatsz, amiknek köszönhetően életed pozitív fordulatot vesz és az anyagiak miatt sem kell aggódnod többé.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagy valószínűséggel a párod mostanában sokat szenved a hiányodtól. Természetesen ennek nincs más oka, mint a munkád, így jól tennéd, ha egy fordítanál egy kis időt szerelmedre is. Ha ma ez nem is valósul meg, akkor a hétvégén felejtsd el a munkát és szervezz közös programot. Még van rá két napod, hogy minden tökéletes legyen.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy rendkívüli személyiség vagy, így nem meglepő, hogy mindenért képes vagy lelkesedni. Mindegy, hogy a barátaidról, a szeretteidről vagy éppen a munkádról van szó. Éppen ez az, ami miatt elképesztően sikeres vagy az élet minden területén. Ma pedig ez még inkább hangsúlyos lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A párkapcsolatodban jelenleg minden tökéletes, de ezt még megkoronázhatod egy romantikus hétvégével. Nem kell több ezer kilométert utazni ahhoz, hogy együtt lehessetek, csak kettesben. Van két napod arra, hogy ez a hétvége a szokásosnál is teljesebb legyen és a párod sem fog ellenállni, ha előrukkolsz valami zseniális ötlettel.

Bak (12.22. – 01.20.)

Tele vagy új érzelmekkel, amiket azonban még helyre kell tenned. Összezavarhat az emberek jelenléte, de otthon már nyugodtan elgondolkodhatsz azon, mit érzel mások iránt. Átértékelheted eddigi kapcsolataidat és ha még nincs párod, akkor utat engedhetsz a szerelemnek is. Most nem nyúlhatsz mellé.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha van párod, akkor nem lesz egyszerű számodra a mai nap. Szerelmed tele van romantikus ötletekkel, de te nem vagy olyan hangulatban, hogy vevő lennél ezekre. Ha elutasító leszel vele, akkor akár még szakítás is lehet a vége, pedig te is nagyon szereted őt, csak a hangulatod nem az igazi. Hagyd, hogy sodorjon az ár, nem fogod megbánni!

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön egy kissé szétszórt leszel, ebből pedig nagy gondok adódhatnak, főleg a munkahelyeden. Könnyen hibát ejthetsz, amit egyébként nem engedhetsz meg magadnak. Ha te hibázol, a kollégáidnak is gondot okozol és akkor biztosan túlóráznotok kell. Nagyon figyelj oda, inkább haladj lassabban, akkor elkerülheted a káoszt.

Ezek is érdekelhetnek