2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 29. (2021.01.29.) - Lépj tovább!

Napi horoszkóp 2021. január 29. (2021.01.29.) – Lépj tovább!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken új lehetőségek nyílnak meg előtted, ugyanis egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapsz. Ez pedig azt jelenti, hogy új élményekben lehet részed és persze új ismeretségekre tehetsz szert. Most nincs min gondolkodnod, úgyhogy ugorj bele az ismeretlenbe, ez lesz a fejlődés és előrelépés kulcsa.

Bika (04.21. – 05.21)

Az egész napodat elronthatja egy családi vita. A helyzet az, hogy te állsz a két tűz között, így mindenki azt várja tőled, hogy az ő javára dönts. Sajnos ebből most nem maradhatsz ki, igazságot kell tenned még akkor is, ha ez valakinek nagyon fáj majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken kreatív vagy és tele leszel ötletekkel. A céltudatosságodnak köszönhetően viszont nem csak tervezésre, hanem megvalósításra is sor kerül. Kiváló vagy a vezetésben, a bolygók is mindenben támogatnak. Nincs mire várnod, ugye?

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken nagy próbatétel elé állít az élet. Lelkileg és fizikailag is megviselhet a dolog, de erős személyiségednek köszönhetően képes leszel felülemelkedni a problémákon és helyre rakni mindent. Többen is segítségedre lehetnek ebben, ha hagyod és nem akarsz mindent egyedül megoldani.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken rengeteg a munkád és azt se tudod, mibe fogj bele. Úgy érzed, sokfelé kellene szakadnod ahhoz, hogy mindennel időben végezhess. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat, mert ezek még inkább lelassíthatnak és viselkedj profiként. Mindent meg tudsz oldani és azt is pontosan tudod, hogy kell. Ne aggódj!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken fantasztikus hangulatban ébredsz, ez pedig meglepő lehet, mivel általában ilyenkor már nagyon fáradt vagy. Ám most tovább képezheted magad, ami csakis a hasznodra válik és rengeteg újdonságot sajátíthatsz el. Mindegy, hogy egy továbbképzésről vagy egy teljesen új szakmáról van szó, a siker garantált.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A péntek nagy meglepetést tartogat számodra. Valaki nagyon vonzó lesz számosra, erre pedig nem találsz magyarázatot. Lehet, hogy eddig nem is kedvelted az illetőt, de ez most megváltozik. Ha párkapcsolatban, akkor van mit átgondolnod, ha pedig nem, akkor légy nyitott és élj meg minden pillanatot, mert te sem vagy közömbös az illetőnek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rengeteget dolgoztál mostanában, épp itt az ideje, hogy learasd a babérokat. Álmaid hamarosan megvalósulhatnak, így végre hiánytalanul boldog leszel. Ha nem volt párod, megtalálod az igazit, ha pedig van, akkor kapcsolatotok tökéletesebb lesz, mint valaha bármikor.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Akárhogy is ellenkezel, az érzelmeidnek nem tudsz parancsolni. Mai viselkedésre magyarázatot sem találsz, egyszerűen fejest ugrasz valamibe, amibe korábban eszedbe se jutott volna. Az adott pillanatban ez boldoggá is tesz, de vajon megéri a kockázat? Ezt kell eldöntened!

Bak (12.22. – 01.20.)

Olyan ember vagy, aki imád irányítani, szervezni, tervezni. Éppen ez az, ami miatt új lehetőségek nyílnak meg a számodra. Most azonban nincs min gondolkodnod, bátran vesd bele magad az ismeretlenbe, mert a sorsnak célja van ezzel. Bármire vállalkozol, semmi nincs ami megállíthatna.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken korántsem lesz unalmas napod. Annyi dolgod lesz, hogy kezdetben azt sem tudod, mihez kezdj. A tehetségednek és képességeidnek hála könnyedén megoldhatod az összes problémát és persze feladatot. Sokat nyom a latba egy terv, amit követve sikeres napot zárhatsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken fontos lépést kell tenned. Tele vagy új érzelmekkel, de ahhoz, hogy tovább léphess, le kell zárnod a régieket. Nézz szembe a tényekkel és vágd el az elvarratlan szálakat, amiket már nem lehet megjavítani. El kell engedned a múltat, mert enélkül nem lehet jövőd.

Ezek is érdekelhetnek