2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 30. (2021.01.30.) - Hallgass a megérzéseidre!

Napi horoszkóp 2021. január 30. (2021.01.30.) – Hallgass a megérzéseidre!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton szerencsésnek érezheted magad, mert a pénzügyeidben áll be változás. Sokat küzdöttél azért, hogy biztos anyagi háttérrel rendelkezz, de eddig nem volt sok eredménye. Most viszont eljött a te időd és olyan bevételre tehetsz szert, amivel már biztonságban érezheted magad.

Bika (04.21. – 05.21)

A párkapcsolatok bonyolultak, efelől semmi kétség. Ha van párod, úgy érezheted, hogy korlátokat szab neked, irányítani akar, idegessége pedig rád is nagy hatással van. Könnyen előfordulhat, hogy nagy veszekedés alakul ki, de a problémát kettőtöknek kell megoldani, ne engedd, hogy bárki beleszóljon.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton előfordulhat, hogy egy nagyobb összegtől is meg kell válnod, de aggodalomra nincs okod, ugyanis gyorsan visszajön, amitől most meg kell válnod. Ha valaki kölcsön kérne, ne légy fukar, mert ismerősödre számíthatsz, ha te kerülsz szorult helyzetbe és a pénzt is vissza fogod kapni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton párodnak remek ötlete támad, amit nem szabad visszautasítanod. Kapcsolatotokat megerősítheti partnered javaslata. Ha pedig még egyedülálló vagy, akkor bizony megtalálhatod az igazit, de ahhoz, hogy ez valóra váljon ki kell mozdulnod otthonról.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A tél még korántsem ért véget, ezért nagyon fontos, hogy odafigyelj az egészségedre. Fogyassz több gyümölcsöt, olajos magvat, amit tele van kalciummal. A szombatot töltsd pihenéssel, persze, ha nem dolgozol és lazíts. Több energiád lesz holnap, ha esetleg lenne valamilyen programod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton nehezen hozol döntést, főleg akkor, ha pénzügyekről van szó. Sok jó lehetőség áll rendelkezésedre, ami sokat segíthet azon, hogy pénztárcád az eddigieknél is vastagabb legyen. Ha valamit eladnál, ne halogasd, ugyanis ma szerencsés üzletet köthetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ami másnak hátrány, az neked előny, ami másnak veszteség, az neked nyereség és siker. Olyan helyzet teremtődik, amikor szinte el sem mered hinni, hogy az élet mennyire kegyes lehet hozzád. Ha egy mód van rá, és meg tudod állni, hogy ne dicsekedj, akkor senki sem fogja elkívánni mindezt a jót tőled.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nagy lesz a kísértés, ugyanis a sors utadba sodorhat valakit, aki felkorbácsolja benned a szenvedélyt. Ám mielőtt olyat követnél el, amit magad is megbánnál, jól gondold át, hogy megéri-e a kockázat. Ha nem állsz ellen a kísértésnek, akkor többet fogsz veszíteni, mint nyerni. Meggondolandó igaz?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton igazán romantikus hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor a csillagokat is lehoznád neki. Ha pedig még nincs, elkezdődhet valami olyan, amire már nagyon régóta vágysz. Elképesztő élményekkel gazdagodhatsz, ha hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok. Ennél jobb nem is lehetne a napod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton bizony nem lesz könnyű dolgod, ugyanis kisebb nehézségeid támadnak. Talán fáradtnak érzed magad és a körérzeted sem a legjobb. Ez az időjárás bizony nagyon megterheli a szervezetet, így nem is csoda, ha fáj a fejed és fel sem kelnél egész nap. Ha nem dolgozol, akkor semmi akadálya, csak pihenj.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton rosszul jársz, ha mindenáron kötöd az ebet a karóhoz. Párod megelégelheti ezt a viselkedést, ennek pedig akár szakítás is lehet a vége. Ha most nem vagy hajlandó engedni, akkor a jövőben ne várj tőle semmit, mert egy kapcsolat nem lehet egyoldalú. Csak akkor működik, ha mindketten akarjátok.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha dolgoznod kell szombaton, akkor nagyon sikeres leszel, mert precízen teszed a dolgod. Ma valami újat is tanulhatsz, mert a memóriád is átlagon felül működik. Még egy hullámhosszra is kerülhetsz valakivel, akivel eddig egyáltalán nem jöttél ki.

Ezek is érdekelhetnek