2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 4. (2021.01.04.) - Az első munkanap

Napi horoszkóp 2021. január 4. (2021.01.04.) – Az első munkanap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hétfő mindig nehéz, de nem a mai. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, ami gördülékennyé teszi a munkát, így minden halad a maga útján. A kollégáiddal, akik a barátaid is, rendelhettek valamit és köszönthetitek az újévet. Egy kis kaja és egy pohár pezsgő még senkinek sem ártott meg.

Bika (04.21. – 05.21)

A hétfő nehezen indul ugyan, de kollégáid jókedve átragad rád, így nem esik nehezedre dolgozni sem. Összehangolt munkával mindennel időben elkészülhettek, így senkinek sem kell már az első napon túlóráznia. Csak így tovább.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfő van mégis fantasztikus nap vár rád. A munka gördülékenyen halad, a kollégáid és te is kifejezetten jó passzban vagytok. A humor pedig könnyedén átlendíthet titeket a nehézségeken is. Munka után bontsatok egy üveg pezsgőt és köszöntsétek az újévet és az új lehetőségeket.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hétfő csak egy újabb munkanap, amin túl kell esni. A mai azonban különleges lehet, ugyanis egy új munkatárs csatlakozhat a csapathoz. Bevezetheted a szokásokba, abba, hogy mit hogyan csináltok. A kellő távolságot azonban jobb, ha megtartod, hisz tudod, házinyúlra nem lövünk.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Eljött a hétfő, neked pedig eszedbe sincs dolgozni menni. Sajnos azonban muszáj. Kollégáid meghozhatják munkakedved, együtt minden feladatot könnyedén meg tudtuk oldani. Munka után megihattok egy pohár pezsgőt a boldog és sikerekkel teli új évre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha alig várod, hogy mehess dolgozni, nos, akkor eljött a pillanat. Eleged volt már a lustálkodásból, itt az ideje tenni valamit. Feldobódva érkezel a munkahelyedre, így hamar el is repül a nap. A párod vacsorával vár rád otthon, nem is zárulhatna jobban ez a hétfő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy laza hétfő vár rád. Feladatok bőven lesznek ugyan, de kollégáiddal úgy osztozhattok, hogy mindenki jól járjon. Túlóra szóba se jöhet, munka után pedig koccinthattok az új esztendőre és a sikeres jövőre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hosszú napnak ígérkezik a mai, ugyanis főnököd mindenféle feladatokat talál ki neked. Nem szabad felidegesítened magad ezen, inkább mutasd meg neki, hogy mire vagy képes. Számodra nincs lehetetlen, ezt vele is tudatnod kell.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap a szokásos módon indul, valami vagy valaki azonban elronthatja a kedved. A sarkadra kell állnod és helyére tenni az illetőt, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Nagyon jól haladsz a munkával, így időben haza is mehetsz, az esti program pedig csak rajtad múlik.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nehezen indul számodra a hétfő, főleg, ha az ünnepek között nem dolgoztál. A kollégák jókedve azonban jó hatással lehet rád. Ma még egyszerű feladatok várnak rád, de holnap már nem lesz ilyen könnyű dolgod. Készülj fel!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Senkinek sem egyszerű a hétfő, főleg számodra nem az. Amúgy is utálod, de mivel ez az idei első munkanapod, teljesen kikészülsz tőle. Főnöködnek is szemet szúr nem akarásod, úgyhogy szedd össze magad. Nem kellene elveszítened a munkád már az év elején.

Halak (02.20. – 03.20.)

Idén először, mégis szinte boldogan indulsz munkába. Csak nehogy letörjék a szarvad. Várod már a kollégákkal való találkozást, munka után pedig akár együtt is köszönthetitek az újévet. Túlzásba azonban semmiképp se esettek, mert holnap megbánjátok majd.

Ezek is érdekelhetnek