2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 6. (2021.01.06.) - Bonyolult szerda

Napi horoszkóp 2021. január 6. (2021.01.06.) – Bonyolult szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez az év első munkahete, de neked rengeteg munkád van. Jól bírod a strapát, szinte bármit képes vagy elviselni és megvalósítani. Egyszerűen csak légy büszke magadra, de ne törj borsot mások orra alá. Nagyszerű teljesítményeddel mindenki tisztában van, felesleges hangoztatni is ezt.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán nyugodt és magabiztos vagy, ez pedig most téged lep meg a legjobban. Nem gondoltad volna, hogy már első hét így indul. Következetesen, hatékonyan és rendkívül eredményesen dolgozol. Ha így folytatod, akkor a kemény munkának hamarosan meg lesz a jutalma.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán fejtörést okozhatnak neked a családi gondok, problémák és a félreértések. A feladattal azonban nem kell egyedül megbirkóznod. Néhány kívülálló tanácsa lehet számodra a megoldást, hiszen ők objektíven látják a helyzetet, amíg te elfogult lehetsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha szerdán komoly feladatra vagy tárgyalásra készülsz, akkor ez lehet a szerencsenapod. A legjobban alakulhat minden, ha előre felkészülsz és megtervezed a mondanivalód. Egyenes beszéd, másra nem is lesz szükséged ahhoz, hogy learasd a babérokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán könnyen megbánthatsz valakit, akit nem akarsz. Ami számodra egy egyszerű, egyértelmű utasításnak és reakciónak tűnik, az másoknak bántó és sértő lehet. A többiek most képtelenek tartani veled a lépést. Neked ezért nem kell lassítanod, de ne várd el tőlük, hogy kövessenek. Dolgozzon mindenki a maga tempójában.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán nagyon jól érzed magad, az egész heted szuperül alakul. A problémákból és a feszült helyzetekből kimaradsz, ami most a legjobb dolog, ami történhet a munkahelyeden. Légy kedves és megértő mindenkivel, mert veled ellentétben mások érzékenyek lehetnek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az év első szerdáján nagy szerencsédre kimaradsz a vitás helyzetekből. Se erőd, se türelmed a konfliktusokhoz, így ennél jobban nem is alakulhatna. Ma csak magadra és a munkádra figyelj, minden más teljesen lényegtelen.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán megtapasztalhatod, hogy mennyien támogatnak téged. Bármilyen rossz helyzet áll elő, sokan sietnek a segítségedre. Mindezt pedig kérés nélkül és önzetlenül teszik. Mi lehetne ennél jobb érzés? Ez az év jobban kezdődik, mint gondoltad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán túlságosan is beszédes kedvedben vagy, ami nem is lenne baj, ha… Óvatosnak kell lenned, mert kikotyoghatsz valami olyat, amit nem kellene. Ez pedig később visszaüthet és biztosan bocsánatot kell kérned néhány személytől. Szóval, mielőtt megszólalnál, vegyél egy mély levegőt, ez elég lesz arra, hogy átgondold, hogy valóban mit is akarsz mondani.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán nagyon érzékenyen reagálsz mindenre. Valószínűleg sok a stressz az év első munkanapjain, de ezzel sokan vagyunk így. Nem véletlen, hogy a többiek is ugyanígy éreznek. Próbáljátok meg támogatni egymást, akkor sokkal könnyebben megy majd minden.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Meglepő és váratlan fordulatok várnak rád az év első szerdáján, amit mindenképpen jól kell kezelned. Ezek nem feltétlenül előnyösek, ezért nagy szükséged lesz a rugalmasságodra. Ez végigkísér téged egész héten, szóval nem lesz könnyű ez a néhány nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az újév első szerdája kicsit furcsán indul. Próbálj hideg fejjel gondolkodni, ugyanis ma hajlamos vagy mindent túlreagálni. Bárki képes lenne pillanatok alatt felbosszantani, ezt pedig jobb elkerülni. Ezen a napon nemcsak te, de a környezetedben is a legtöbben túlságosan is érzékenyek.

Ezek is érdekelhetnek