2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. január 7. (2021.01.07.) - Egy nehéz csütörtök

Napi horoszkóp 2021. január 7. (2021.01.07.) – Egy nehéz csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön egy kapkodós és rohanós napra számíthatsz, ugyanis úgy érzed, mindennel le vagy maradva. Ennek ellenére légy óvatos, vigyázz a közlekedésben és nem utolsó sorban maradj higgadt. Dugóba keveredhetsz, ami nem indítja jól a napot, de ettől függetlenül nem zárod rosszul a mai napot.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön leginkább a párod vagy a barátaid támogatására lenne szükséged. Kicsit negatív lehetsz, pedig valójában nincs rá okod. Hallgass a megérzéseidre, azok megsúgják, mit kell tenned és mikor. Ne a csodára várj, hanem cselekedj végre és irányítsd te magad az életedet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön jobban teszed, ha elkerülöd a konfliktusokat. Tartsd magad távol a negatív emberektől és a vitáktól. Ha lehet vásárolni se menj, mert mindenhol feszült a hangulat, sőt, sokan is lehetnek a karácsonyi ajándékok visszacserélése miatt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön légy mindenkivel nagyon kedves és megértő. Érzékenyebb napokat él most mindenki, valószínűleg a bolygók állásának köszönhetően. Fontos, hogy megőrizd a lelki békéd, ugyanis ezzel nemcsak magadnak, hanem mindenki másnak is szívességet teszel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Környezeted ma rendkívül érzékeny és lobbanékony lesz. Éppen ezért nagy szükség lesz a türelmedre. A mai nap is csak egy próbatétel, egy akadály, amit a sors gördít eléd. Ha összeszeded magad, akkor ez nem jelenthet problémát, ezt te is tudod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön kicsit érzékenyebb leszel a szokottnál, éppen ezért jól tennéd, ha pozitív emberek társaságában töltenéd a mai napot. Kerüld el azokat a munkatársakat, akik feszültek, idegesek, csak a vidám hangulatot keresd. Különben te is pesszimista leszel, ez pedig rányomja bélyegét a holnapi napodra is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön dolgozz otthonról, persze, ha megteheted. Így nem kell átvenned mások feszültségét, elkerülheted a vitákat és az esetleges dugókat, baleseteket is. A magad tempójában jobban haladsz majd és ami a legfontosabb, hogy nyugalomban teheted mindezt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap a kapkodásról és a rohanásról szól. Ettől függetlenül nem fogsz hibázni, így érdemes mára időzítened a megbeszéléseket vagy családi beszélgetéseket. Az újévben vedd kezedbe az irányítást, akkor többet érhetsz el, mint gondolnád.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön nagyon oda kell figyelned a pénztárcádra és megfontoltnak kell lenned vásárlásaidat illetően. Az ünnepek kicsit többe kerültek, mint gondoltad, az idei első fizetésre pedig még egy kicsit várnod kell. Ha megkaptad volna már, akkor se kezdj eszeveszett költekezésbe. Ma nagy lesz a kísértés.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön empatikusnak kell lenned környezeteddel. Mindenki hálás lesz érte, ha meghallgatod és téged is örömmel tölt el a bizalom és az, hogy tőled kérnek tanácsot. Ma te leszel az, aki mindenkit kihúz a bajból és kizökkent a negatív gondolatokból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem feltétlenül leszel ma a legjobb hangulatban, érzed, hogy valami rossz következik. Ám ezek a gondolatok csak a fejedben léteznek, így minél előbb űzd el őket. Próbálj meg pozitív maradni, mert ellenkező esetben az egész hét rosszul alakul. Csak rajtad múlik, hogyan tovább.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön szakíts időt a barátaidra, a találkozásra és beszélgetésre. Sok megbeszélni valótok lehet, főleg, ha az ünnepek alatt nem találkoztatok. Jó ötleteket adhattok egymásnak a jövőre nézve, a tervek megvalósításába pedig akár már holnap bele is kezdhettek.

Ezek is érdekelhetnek