2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 14. - Nem lesz ez egy könnyű nap

Napi horoszkóp 2021. július 14. – Nem lesz ez egy könnyű nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagy csalódás érhet szerdán, mert kissé bonyolulttá teszed a dolgokat. Éppen ez az, ami még nagyobbá teszi a problémát. Ha szükséges, fordulj szakemberhez, de egy igaz barát is vigasztalást nyújthat neked és segíthet megtalálni a kiutat.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán rajtad kívülálló dolgok akadályoznak a munkában és a magánéletedben is. Ettől dühös leszel, hiszen teljesen tehetetlennek érzed magad. Ne hagyd, hogy elragadjon a hév és indulataid eluralkodjanak rajtad. Azért, mert neked valami nem sikerül, ne büntess másokat!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Sajnos vannak olyan napok az ember életében, amiket a háta közepére sem kíván. Nos, ez a mai épp ilyen lesz. Meghiúsul egy program, egy terv, de emiatt nem kell pánikolni, mindenre van megoldás. Higgadj le, mert a düh nem szül megoldást. Kitartásoddal és kreativitásoddal egyenesbe hozhatsz mindent.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nincs különösebb okod az idegeskedésre, mégis dühösnek, feszültnek érzed magad szerdán. A legapróbb bakik miatt is felmegy benned a pumpa és a környezeteddel is türelmetlen vagy. Uralkodnod kell az indulataidon, mert a düh nem vezet sehova. A stressz nem irányíthat téged, nem engedheted, hogy ez vezesse tetteidet!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a szerda nem megy majd a megszokott rendben, egy váratlan esemény átrendezheti az egészet. Van, amikor be kell avatkoznod és bizony most ez a helyzet. Bármi történjék, tudni fogod, mit kell tenned, de a higgadtságodat meg kell őrizned, különben a visszájára sülnek el a dolgok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Van valaki, aki szeretne közelebb kerülni hozzád, sőt, az illető számodra sem közömbös. Ha van párod, akkor nagy galibát okozhatnak érzéseid, amiktől egyébként meg is ijedhetsz. Ha nincs párkapcsolatod, akkor meg kell fontolnod, mit teszel, racionális döntést kell hoznod, ami nem lesz könnyű.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz nap lesz a mai, főleg, ha van párod, ugyanis a féltékenység beköltözhet a kapcsolatotokba. Még egy csepp esélyt sem szabad hagynod annak, hogy okot találjon a vitára és elveszítsd a bizalmát. Ha még nincs párod, akkor ma minden megváltozhat, ha engedsz a kísértésnek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán adódhatnak problémák, de ezek csak átmenetiek, mert ma a topon vagy, minden tekintetben. A te dolgod lesz elhárítani a kárt és mindenkin segítesz, aki rászorul. Sajnos sok olyan tennivalód is van, ami magánéletedhez kapcsolódik, de ma ezek háttérbe szorulnak. Aggodalomra azonban nincs ok, holnap mindennel elkészülsz, méghozzá időben.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Váratlan események sorozata bonyolítja majd a napod, olyan dolgokba nyerhetsz bepillantást, amikre álmaidban sem gondoltál volna. Bár lesz, aki nem örül ennek és kénytelen bizalmat szavazni neked, de te bebizonyíthatod, hogy nem vagy kétszínű ember. Ha diszkrét maradsz, ebből még komoly barátság is lehet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán egy régi ismerős kerülhet újra képbe, ami nagyon meglep, hiszen régen eltávolodtatok egymástól. Ám ez a találkozás, egy beszélgetés újra felhozhatja a régi érzéseket még akkor is, ha barátságnál több nem volt köztetek. Bizony vannak olyan kapcsolatok, amik évek múlva is ugyanott folytatódnak, ahol annak idején abba maradtak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap nem lesz könnyű, sok lesz a goromba, ideges ember körülötted. Ha képes figyelmen kívül hagyni ezeket, akkor minden megy a maga megszokott útján, ha nem, tönkre teheted az egész napod. Sok lesz az akadály, de te vagy képes megoldani a legnagyobb problémákat is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán te leszel valaki lelki szemetesládája, akivel nem is vagytok túl közeli kapcsolatban. Ez a beszélgetés azonban mindent megváltoztat. Másként látod majd ezt a személyt és sokat megtudhatsz róla, amitől minden megváltozik. Ne ítélj elsőre! Ez most is igaz!

Ezek is érdekelhetnek