2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 16. - Húzós péntek lesz a mai

Napi horoszkóp 2021. július 16. – Húzós péntek lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken kissé elbizonytalanodhatsz, hiszen annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, egész hétvégén dolgoznod kell. Nem ennyire rossz a helyzet, csak szedd össze a gondolataidat, bármire képes vagy! Fantasztikus hétvége elé nézel, ha nem esel pánikba.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Péntekre mindig felhalmozódnak a teendők, nemcsak a munkában, hanem otthon is. Ha hétközben nem sikerült mindent elintézni, amit szerettél volna, akkor ma lehetőséged nyílik ezekre. Ne hagyd ki, mert különben egész hétvégén azon töröd majd a fejed, mivel kell kezdened a munkát hétfőn. Hagyj végre egy szabad hétvégét magadnak!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pénteken mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél. Persze ez csak akkor működik, ha tartod magad a sorrendhez, amit felállítottál. Fontos, hogy a hétvégét azokkal tölthesd, akiket szeretsz, de ehhez ma arra van szükség, hogy semmi ne terelje el a figyelmedet.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken meg kell őrizned a hidegvéredet, ugyanis bőven lesznek olyan emberek, akik igyekeznek kibillenteni az egyensúlyból. Ne engedd, hogy ez megtörténjen, mert, ha nem haladsz a munkával, akkor az egész hétvégéd el lesz rontva. Mivel nagy terveid vannak a következő két napra, ez senkinek nem lenne jó.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken beszédes kedvedben lehetsz, amivel nincs is semmi baj, ha nem tereli el a te és mások figyelmét a munkáról. Fontos, hogy minden rád bízott feladattal végezz, különben búcsút mondhatsz a szabad hétvégének. Lesz még időd beszélgetni a többiekkel munka után is, most koncentrálj a feladatokra!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Párkapcsolatod nagyon jól alakul, de ma lehet egy kisebb vitád szíved választottjával. Ne ragaszkodj a véleményedhez annyira, ezúttal ugyanis neki lesz igaza. Engedj neki, hagyd rá a dolgot, mert ellenkező esetben elrontod az egész hétvégét.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken megtarthatod a heti nagy bevásárlást, de vissza kell fognod magad, mert túlköltekezhetsz. Van jobb helye is a pénznek, mint felesleges dolgokra elszórni azt. Hajlamos vagy kísértésbe esni, de ma ellent tudsz állni neki, ha elég határozott vagy. Ez egy új kezdet, mostantól többet spórolhatsz, mint eddig bármikor.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénteken nagyon vigyáznod kell magadra, nehogy megsérülj. A hét utolsó munkanapján hajlamos vagy kapkodni, ez pedig könnyen balesethez vezethet. Légy körültekintő, autóval közlekedsz és a munkahelyeden is csak óvatosan. Nem lenne jó a kórházban kezdeni a hétvégét, ugye?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken még a legapróbb feladat is a te nyakadba szakad. Úgy érzed, mindenki más képtelen koncentrálni, ezért neked kell elvégezni a munka nehezét. Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy mindent a nyakadba varrjanak. Neked is van magánéleted, nem a munka tölti ki mindennapjaidat. Légy végre határozott, meglátod, meg lesz az eredménye.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nagyon vártad már ezt a hétvégét, de még nem vagy túl ezen a megterhelő héten. A mai nap még hátra van, ki kell tartanod. Ha fejben ott vagy, akkor semmi nem állíthat meg abban, hogy időben végezz mindennel, még legapróbb feladatokkal is. Hazaérve megtervezheted a következő két napot, de ha a munkahelyeden teszed ezt, akkor sosem érsz a dolgok végére.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Sosem könnyű a péntek, hiszen rengeteg emberrel találkozol és a munkatársaid is már a hétvégén törik a fejüket. Neked sem könnyű koncentrálnod, de ezúttal minden más lesz. Gördülékenyen haladsz, mert csak a feladataidra koncentrálsz. Időben haza mehetsz és még egy könnyű vacsorát is összedobhatsz, mire a család is megérkezik.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nem lesz könnyű számodra a péntek, mert nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Könnyen vitába keveredhetsz emiatt, ám rá kell jönnöd, hogy semmi értelme felidegesíteni magad. Engedd el a feszültséget és csak a magad munkájára összpontosíts, úgy időben haza mehetsz és kezdődhet a hétvége.

Ezek is érdekelhetnek