2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 17. - Szeszélyes szombat

Napi horoszkóp 2021. július 17. – Szeszélyes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma valaki túlságosan is kritikus lesz veled szemben. Ám most nem szabad megsértődnöd, inkább gondolkodj el azon, hogy az illetőnek igaza is lehet. Ezek építő kritikák, senki nem akar megsérteni, éppen ezért fogadd higgadtan a szavakat. Meglátod, nem állítanak valótlant.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton meg kell őrizned a hidegvéred, mert csak így érhetsz a feladataid végére. Szerencsés vagy, ha van segítséged, de ha nincs, akkor sem kell kétségbe esned, mert mindennel végezni fogsz, amit elterveztél. Szóval, ha ma nem is, de holnap már tényleg pihenned kell, mert a jövő hét sem lesz egy leányálom.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton nagy feladatok várnak rád, ugyanis van némi lezáratlan ügyed erről hétről. Talán összeszólalkoztál valakivel vagy csak nem értették meg egymást, de ma lehetőséged nyílik tiszta vizet önteni a pohárba. Ne habozz, tedd meg minél előbb, hogy átadhasd magad a hétvégének és a szórakozásnak.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szeretsz vásárolni, de ezen a szombaton inkább válassz másik programot. Ezzel megkímélnéd a pénztárcád és nem utolsó sorban magadat a csalódástól, hogy mennyi pénzt költöttél el. Menj a szabadba, sportolj, kirándulj, ha az idő engedi, strandolj és kerüld el a boltokat, online is!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton igyekezz visszafogott lenni, ne kritizálj senkit. Ez a nap ne a veszekedésről és feszültségről szóljon, hanem a megértésről, szeretetről és a szórakozásról. Kapcsolj ki végre és felejtsd el a gondokat, ez a szombat most igazán különleges lehet, ha te is úgy akarod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A nyári hőség kikészíti az ember szervezetét, a hirtelen lehűlésekről, szélsőséges időjárásról már nem is beszélve. Nem meglepő, ha az ember feszült és fáradt. Éppen ezért alkalmas ez a hétvége a pihenésre, lazításra, méghozzá úgy, ahogy csak te szeretnéd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Bár a szombat a lazítás napja lehet, ha nem dolgozol, de azért légy nagyon óvatos. Még feszült lehetsz az elmúlt néhány nap miatt, mivel nehéz hét áll a hátad mögött, ezért inkább otthon pihenj. Holnap már választhatsz bármilyen programot, de most légy körültekintő.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton könnyen családi vitákba bonyolódhatsz, éppen ezért fontos, hogy józanul gondolkodj. Ezúttal engedj el minden rossz szót a füled mellett, mindenkinek feszült, nehéz hét van a háta mögött. Inkább szervezz egy szórakoztató programot, hogy magatok mögött hagyhassátok az elmúlt néhány napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Bár szombat van és talán dolgoznod sem kell, mégis érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, éppen ezért ez a nap nem a tiéd lesz. Igyekezz magadra erőltetni a nyugalmat, különben több vitának is részese leszel. Nehéz nap lesz a mai, de a holnapi annál jobban sikerül majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szombat munka nélkül telhet, ha nem muszáj bemenned a munkahelyedre. Otthon pedig felejtsd el a házimunkát is, kivéve, ha van segítséged. Ebben az esetben ugyanis gyorsan végeztek mindennel és előttetek áll két tökéletes nap. Engedd el magad, ez a hétvége a tiéd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton újra fellobban a szerelem lángja. Igaz ez akkor is, ha van párod és akkor is, ha nincs. felélednek vágyaid. Ma minden érzékszerved feléled, úgy érzed majd, mintha a fellegekben járnál. Ez a hétvége rendkívül különleges lesz számodra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton egy hozzád közel álló személy felkeltheti az érdeklődésedet. Még soha nem néztél rá így, most valami mégis megváltozott. Nem kell magyarázatot találnod erre, hiszen minden okkal történik. Ezúttal ne ellenkezz, a sors tudja, mit csinál.

Ezek is érdekelhetnek