2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 18. - Fergeteges vasárnap

Napi horoszkóp 2021. július 18. – Fergeteges vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mindennapjaid rendkívül sűrűek, szigorú a beosztásod, de ma vasárnap nap, szóval felejtsd el mindezt. Ma neked áll a zászló, te vagy az, aki irányít és aki azt tesz, amit csak akar. Több ilyen napot kellene tartanod, akár hétközben is, hiszen ez az, ami teljesen feltölt és kikapcsol téged.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne foglalkozz ma semmivel, csak azzal, hogy jól érezd magad. Ha alvással, ha kirándulással, ha kirándulással, csak légy elégedett. Nehéz héten vagy túl, megjár neked a kényeztetés. Alakítsd a napot kedvedre, most ne másoknak tegyél eleget.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A vasárnap általában a pihenésé, nem is meglepő, ha nincs kedved semmihez. Aludj sokáig és eszedbe se jusson a konyhában főzöcskézni. Menj el a kedvenc éttermedbe vagy rendelj, délután pedig hódolj a hobbidnak, menj strandra és így tovább. Ez a nap a kedvedre való lesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Végre eljött a vasárnap és ha szép az idő, sétálj, biciklizz vagy strandolj, tedd, amihez kedved van. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Minden munkát felejts el, ez legyen a te napod, töltsd akár a családdal, barátokkal vagy egyedül.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor eltűnne a világ szeme elől és csak egyedül lenne a világban. Miért ne lehetne ez a vasárnap egy ilyen nap? Ma te döntesz arról, mit akarsz csinál, enni, inni vagy éppen milyen szórakozást választasz. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, ez a te napod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Lehet, hogy van mit takarítanod vagy kertészkedned otthon, de ma vasárnap van és ha ma is dolgozol, akkor esélyed sincs kipihenni a hét fáradalmait. Koncentrálj végre magadra, arra, amit te szeretsz és most csak az számít, hogy te kipihend magad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Miért kellene vasárnap is otthon ülnöd? Persze csak, ha nem ezt szeretnéd. Ma tégy legjobb belátásod szerint és élvezd a pihenés bármely formáját. Nem kell kompromisszumot kötnöd, nem kell másokhoz alkalmazkodnod, ez csakis a te napod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ne ülj otthon vasárnap is, kivéve, ha valóban erre vágysz. Persze biztosan jót tenne a sokáig alvás és a semmitevés, de sokkal jobb módot is találhatsz a kikapcsolódásra. Család, a barátok, a természet, a strand és így tovább. Nem fogod megbánni, ha nem a négy fal között töltöd a hét utolsó napját.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Eljött a hét utolsó napja, amit magadra kellene fordítanod. Ha aludnál egész nap, aludj, ha kirándulnál, kelj útra, ha a strandon süttetnéd a hasad, tedd meg! Felejtsd el a munkát, a gondokat és élj a mának!

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnapot töltsd a családoddal vagy a barátaiddal, most szükségetek van egymás társaságára. Sok minden történt a héten, engedd el a felgyülemlett feszültséget és pihenj aktívan. Másra nincs is szükséged, mint jó társaságra és kikapcsolódásra.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hét utolsó napján lehet, hogy sok teendő vár rád, mégse törődj most ezekkel. Ha van segítséged, akkor se azon agyalj, mi maradt el a héten, hanem szerezz magatoknak egy felejthetetlen napot. Hódolj a szenvedélynek, a pihenésnek, a hobbidnak. Mindegy, mit választasz, de a munkát felejtsd el!

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, tegyél rá egy jó nagyot és végre engedd el magad. Ez a vasárnap teljen úgy, ahogy te szeretnéd. Ne törődj ma semmi mással, csak élj a hobbidnak, strandolj vagy kirándulj és pihenj. Neked is megjár a kényeztetés.

Ezek is érdekelhetnek