2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 2. - Készülj a lazításra!

Napi horoszkóp 2021. július 2. – Készülj a lazításra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma már péntek van, úgyhogy légy nagyon türelmes mindenkivel, hiszen nem csak te vagy kimerült. Ha képes vagy egy kis mosolyt erőltetni az arcodra, mások is kedvesnek fognak találni és nem fogják elrontani a napod. Este viszont te lehetsz a központ az egész társaságban, ugyanis végre megejthetitek azt a bulit, amit hetek óta terveztek.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne hagyd, hogy olyan dolgokra beszéljenek rá, amiket te nem szeretnél. Igaz, hogy mindig a saját megérzéseidre hallgatsz, de a mai nap már túl fáradt vagy ahhoz, hogy gondolkozz. Inkább menj el edzeni vagy futni, hogy kikapcsold az agyad. A hétvége pedig alkalmas lesz arra, hogy rendbe szedd gondolataidat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét utolsó munkanapja egész jól indul számodra, pedig már nagyon fáradt vagy. A lényeg, hogy ma semmiképp ne vállald túl magad, hogy minél előbb haza mehess szeretteidhez. Mivel az idő viszonylag kegyes lesz hozzánk a hétvégén, szervezzetek közös programokat, mindenkinek jót fog tenni egy kis lazítás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken úgy érzed, mindenképpen el kell költened egy kis pénzt. Azonban, ha már vásárolni mész, ne feledkezz meg szeretteidről sem, hiszen egy apró ajándékkal is nagy örömöt szerezhetsz nekik. Arra azonban nagyon figyelned kell, hogy ne veszíts el semmit, mert ilyenkor hajlamos vagy a szétszórtságra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem várt fordulat következik be az életben. Ha eddig nem jártál sikerrel, akkor most szerelembe eshetsz. Azonban előfordulhat az is, hogy apró pénzügyi nehézséged támad. Az elmúlt napok nagyon sikeresek voltak számodra, tehát lesz elég energiád arra, hogy ezen az akadályon is könnyedén túl legyél.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken kifejezetten jó napod lesz. Mindenkivel tisztázhatod problémáidat egy őszinte beszélgetéssel. Szerelmed is tudatja veled, hogy te vagy a legfontosabb a számára. Este vidd el egy romantikus vacsorára, most már a járvány sem akadályozhat meg ebben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Végre minden félbehagyott ügyednek pontot tehetsz a végére. Ha pedig ez megtörtént, pakold be a bőröndödet és utazz el a hétvégére. Most már a járvány sem áll az utadba és neked nagy szükséged van a lazításra. Hívd el a barátaidat vagy szerelmedet, fantasztikus két nap elé nézel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken egyáltalán nem vagy jó hangulatban, úgyhogy ha lehet, ne vezess, válaszd a tömegközlekedést. A kollégáid sem túl kedvesek ma, de ez nem neked szól, ők is fáradtak már. Pároddal beszéld meg otthon a mai napod, meséld el, mi történt veled, ő sokkal türelmesebb és megértőbb lesz veled, mint bárki más.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerelmi életed nem várt fordulatokat tartogat számodra. Lehetséges az is, hogy akiről eddig csak álmodoztál viszonozza majd érzéseidet, de az is lehet, hogy ráébredsz, minden eddigi erőfeszítésed hiábavaló volt. A lényeg mégis az, hogy az élet nem áll meg, a folytatásról te döntesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Igyekezz befejezni a mai munkád, de ne siess haza, hanem menj el valahova egyedül, ahol egy kicsit levezetheted a heti feszültséged. Egy kis úszás, futás vagy szauna kiváló lesz erre. Utána már sokkal megkönnyebbültebben térhetsz haza, elkerülve az otthoni veszekedéseket, amiknek nagy része kimerültségedből ered.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már megszokott, hogy túl sok időt töltesz a munkahelyeden. A családod kezdi megelégelni a dolgot. A hétvégén tedd félre a munkát és töltsd velük mindkét napot. Neked is kell a kikapcsolódás, úgyhogy ma úgy dolgozz, hogy erre a hétre befejezted a munkát, legyen az bármilyen fontos és sürgős.

Halak (02.20. – 03.20.)

Már hosszú ideje őrlődsz egy problémán, így épp itt az ideje döntést hoznod. Nem lesz könnyű, de választanod kell. Persze ne a munkahelyeden gondolkozz ezen, mert nagyot hibázhatsz. A hétvégén lesz időd mindent alaposan átgondolni és meghozni a helyes döntést.

Ezek is érdekelhetnek