2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 22. - Aktív csütörtök

Napi horoszkóp 2021. július 22. – Aktív csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön eljön a szelektálás ideje. Biztosan van körülötted jó néhány nem használt, kopott vagy éppen őskövület tárgy, amitől érdemes lenne megszabadulnod. Ha szabadságon vagy, még ma ki is dobhatod ezeket, ha nem, akkor viszont gondold át, mire van valóban szükséged és mire nincs. Ki a porfogókkal és csinosítsd ki a lakásod!

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön különösen kreatív lehetsz, ami azt eredményezi, hogy még a legnehezebb feladatot is csuklóból kirázod. Előtted nincs akadály, ezért kihozhatod a legtöbbet ebből a napból. Még előre is dolgozhatsz, így holnap annyival hamarabb leléphetsz a melóból és kezdődhet a hétvége.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Túlságosan el vagy kényelmesedve. Ne értsd félre, túl sokat dolgozol és ez sem a testednek, sem a lelkednek nem tesz jót. Már épp itt lenne az ideje, hogy kikapcsolódj és kimozdulj a négy fal közül. Amint teheted, menj ki a szabadba és tervezd meg a hétvégét! Barátokkal vagy egyedül is jól szórakozhatsz, a fő, hogy a friss levegőn légy.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma olyan energiák szabadulnak fel benned, amilyeneket sosem tapasztaltál. Úgy dolgozol, mint egy gép, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy legszívesebben siettetnéd az időt, hogy hétvégén találkozhass valakivel, aki nagyon közel áll hozzád. Munka után kapcsolj ki és lazíts, már nem kell sokat várnod a nagy találkozásra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kisebb csalódás érhet ma, amikor rájössz, egy barátod vagy a párod egyáltalán nem lelkesedik ötleteidért. Ne aggódj emiatt, nem érti a dolgot, szóval magyarázd el neki a legapróbb részleteket is. Ahogy tisztán lát mindent, még a segítségét is felajánlja. Ketten együtt bármire képesek vagytok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon ellustultál mostanában, már ami a kimozdulást illeti. Ne hagyd, hogy elmenjen melletted az élet, élj aktívan. Fontos a mozgás is, de az élmények még inkább. Gyűjts belőlük minél többet és minél különlegesebbet! Ne mondj nemet mindenre, mert később meg fogod bánni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szellemi teljesítményhez szükség van egy kis mozgásra is. Néha nem árt kiszellőztetned a fejed, mozogni, sportolni valamit. Ha teheted, vegyél ki néhány napot és menj a Balatonra, ha nem, frissülj fel egy fürdőben vagy túrán. Ezáltal elfelejtheted a mindennapok gondjait és élvezheted az életet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mindenkinek szüksége van a mozgásra, még akkor is, fizikai munkát végez. Nem kell kilométereket futni vagy úszni, de fél óra séta vagy egy túra jót fog tenni. Ha ma nem is állsz készen erre, a hétvégén ne hagyd ki, mert felfrissül a tested és a lelked is. Arról már nem is beszélve, hogy sok új élménnyel gazdagodhatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Túlságosan sokat vagy a négy fal között. Munka után haza mész és ennyi. Mozdulj ki végre és élj aktívabban. Ha egyedül unatkoznál, hívd el szeretteidet, barátaidat vagy akit szeretnél és menj. A közös élmények összehoznak titeket és mindig emlékezni fogtok ezekre az alkalmakra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Itt az ideje véget vetni a lustálkodásnak, punnyadásnak. Végre csinálj valamit, mozdulj ki és élj aktívabban! Érthető, hogy elfáradsz a nap végére, de emiatt nem maradhatsz le a legkiválóbb, legkülönlegesebb élményekről. Ráadásul a mozgás segít levezetni a feszültséget is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A sok munka ellenére tele vagy energiával, amit könnyedén le is vezethetsz egy kis mozgással. Jól dolgoztasd meg az izmaidat kedvenc sportoddal. Nyár van, így akár úszni is elmehetsz, sőt, a hétvégét tölthetnéd a Balatonnál. Örök emlékeket szerezhetsz, amit öreg korodban is mesélni fogsz, de ehhez el kell hagynod a szobát.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem kell ahhoz pénz, hogy jól érezd magad. Vannak dolgok, amik ingyen vannak, mégis szórakoztatóak és segítenek levezetni a felgyülemlett feszültséget. Hódolhatnál kedvenc sportodnak vagy sétálhatnál egy nagyot, sőt, előkaphatod a biciklidet is. Válassz bármit, a lényeg, hogy mozdulj ki és élj, élvezd a pillanatot!

Ezek is érdekelhetnek