2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 24. - Az énidő napja

Napi horoszkóp 2021. július 24. – Az énidő napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rendkívül empatikus ember vagy, így mások problémáját is a sajátodnak érzed. Ám most eljött annak az ideje, hogy ne te legyél mindenki szennyesládája. Foglalkozz végre magaddal is, mert túl rövid az élet. Tedd azt, ami téged tesz boldoggá, ne törődj semmi és senki mással.

Bika (04.21. – 05.21)

Folyamatosan álmaidat szövögeted, de nem gondolod, hogy itt lenne az ideje, hogy belekezdj a megvalósításba is? Mindig előtérbe helyezel másokat, háttérbe szorítva ezzel magad. Lépj előre te, mert ha mindig mással vagy elfoglalva, egy helyben toporogsz. Vége a halogatásnak, lépj a tettek mezejére!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egész életedben keményen dolgoztál, hogy mindened meglegyen, hogy megszerezd mások elismerését és sikerre vidd elképzeléseidet. Fáradozásod nem volt hiábavaló, ám most egy újabb kihívás vár rád. A kemény munka már meghozta gyümölcsét, szakíts időt a pihenésre, kikapcsolódásra is. Szombat van, így bele is kezdhetnél.

Rák (06.22. – 07.22.)

Fantasztikus eredményeket érsz el mindenben, amire teljesen oda koncentrálsz. Nem is meglepő, hogy optimista vagy és önbizalommal teli. Ugyanakkor már pihenned is kellene egy kicsit és miért ne kezdhetnéd ezt ma, hiszen szombat van. Grillezz a barátaiddal, kirándulj, ha az idő engedi, strandolj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha egész héten szabadságon voltál, nehezen viseled, hogy hétfőn egy újabb munkanap vár rád, de addig még van két nap. Használd is ki ezt, hiszen ezt a hétvégét még a magad javára fordíthatod. Pihenj, relaxálj, mert nem lehet tudni, mikor lesz lehetőséged újra szabadságot kivenni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton elmerenghetsz a múltban, átgondolhatod kapcsolataidat. Túl sokat teszel másokért, magadat háttérbe szorítva. Most feledkezz meg mindenről és mindenkiről és élvezd a hétvégét úgy, ahogy azt te szeretnéd. Bulizz, strandolj, kirándulj, menj moziba! Mindegy, mit választasz, csak érezd jól magad!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mindenkinek kell némi idő, amikor csak magával törődik. Életedben ritkák az ilyen napok, órák vagy akár percek, mert annyira elfoglalt vagy. Ezen a hétvégén azonban állj meg és élvezd az életet! Nyár van, a lehetőségek tárháza számtalan, használd ki!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Tombol a nyár és még van egy hónap belőle, de ez nem ok arra, hogy halogasd a kikapcsolódást. Különösen igaz ez, ha szingli vagy, hiszen ilyenkor lehet a legkönnyebben ismerkedni. A lazítással egybekötött szórakozás a feladatod mára, sőt, a hétvégére, hiszen megérdemled, hogy kényeztessenek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egész életedben hosszú távra terveztél. Igaz ez a munkádra, párkapcsolatodra és céljaid elérésére is. Ám ma felejts el mindent, hiszen szombat van, eljött a lazítás és a bulizás ideje. Táncolj, sportolj vagy tégy bármit, ami boldoggá tesz, ezen a két napon te vagy a középpontban.

Bak (12.22. – 01.20.)

Mindenkinek vannak rosszakarói, éppen ezért gondjainkat illik a négy fal között tartani. Csak te tudod, mi bánt vagy éppen mi tesz boldoggá, de ma csak az utóbbira koncentrálj. Ez a hétvége rólad szól, válassz bármilyen programot vagy kikapcsolódást, ezúttal semmi és senki más nem számít.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem érdemes összeveszni egy barátoddal azért, mert ugyanaz az ember tetszik nektek. A barátság ennél sokkal többet ér. Inkább szervezzetek közös programot, ami még jobban összekovácsol titeket. Ha párkapcsolatban élsz, felütheti fejét a féltékenység, de egy kettesben töltött romantikus hétvége el is tüntetheti azt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egyáltalán nem szereted, ha valaki korlátozni akar. Ugyanakkor túl sok terhet veszel a nyakadba, szóval az illető nem korlátozni, hanem segíteni szeretne rajtad. Bárki fordul feléd szeretettel, ne utasítsd el, mert csak így lehet egy csodálatos hétvégéd. Egy kisebb utazás is szóba jöhet, hagyd magad sodródni az árral, nem fogod megbánni.

Ezek is érdekelhetnek