KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 26. - Kreatív hétfő

Napi horoszkóp 2021. július 26. – Kreatív hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napján pozitív érzelmi változásra van kilátás. Korábban lehettek nézeteltérések közted és a páros vagy munkatársaid között, de ezek mára elcsitulni látszanak és minden visszatér a régi kerékvágásba. Romantikus estében lehet részed, ha megfeledkezel minden másról.

Bika (04.21. – 05.21)

A hétfőnél alkalmasabb napot nem is találhatnál arra, hogy elintézd megbeszéléseidet vagy hivatalos ügyeidet. A figyelem középpontjába kerülsz, ezért önbizalmad is visszatér, sőt, kollégáid és főnököd elismerését is kivívhatod. Jól indul a hét, a folytatás csak rajtad múlik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Érzelmeid stabilak, ma mégis beléd bújhat a kisördög. Mindenki életében vannak kísértések, aminek vagy ellent állunk vagy nem. Persze eljátszadozhatsz a gondolattal, hogy mi lenne, ha? A végén mégis jól fogsz dönteni. Ha lehet, menj el szabadságra, mert ma határozott vagy, de a hét többi napja még kérdéses.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn minden lehetőség adott lesz arra, hogy bebizonyítsd, mennyire humoros és intelligens ember vagy. A mai nap tele lesz lehetőségekkel, amiket mindenképpen ki kell használnod, mert visszatérők. Nincs min gondolkodni, vágj bele!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha a héten szabadságon vagy, akkor nem is alakulhatna jobban a heted. Akár itthon, akár külföldön nyaralsz, semmi sem szab gátat a szórakozásnak és lazításnak. Ha pedig dolgoznod kell, akkor van rád néhány megpróbáltatás, de aggodalomra nincs ok, mindent könnyedén megoldasz majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Imádod a nyarat, főleg, ha öltözködni is szeretsz, mert eleganciáddal elcsavarhatod bárki fejét. Ha szingli vagy, a mai nap valaki téged is az ujja köré csavarhat, de vigyázz, ne ítélj első látásra, mert a pozitív tulajdonságok is gyorsan negatívra fordulhatnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem indul túl jól a hétfő számodra, mert valaki nem tetszését nyilvánítja ki veled kapcsolatban. Jobb még csírájában elfojtani a dolgokat, mielőtt elmérgesednek. Ha teheted, este találkozz a barátaiddal, ők elfeledtetik veled ezt a kemény napot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Annak ellenére, hogy hétfő van, tele vagy energiával és feltöltődtél a hétvégén. Egyenesen szárnyalsz, sziporkázol, ma semmi sem állhat az utadba. Munka után pedig fuss össze a legjobb barátoddal, vásároljatok, sétáljatok vagy űzzétek kedvenc sportotokat, ez is felejthetetlen nap lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem biztos, hogy jól aludtál az éjjel, hiszen nagyon elfáradhattál tegnap. Bár csodálatos vasárnapon vagy túl, a pihenésből még korántsem volt elég. Ma azonban dolgoznod kell, de időben hazaérve folytathatod a lazítást. Ne ess neki a takarításnak és egyéb teendőidnek, azok úgyis megvárnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Képes vagy önmagadat is feláldozva áldozatot hozni szeretteidért. Azonban ideje lenne magadra is figyelmet fordítanod, mert a feltöltődéshez nem elég egyetlen nap. Tölts több időt a szabadban, a barátaiddal és szeretteiddel, mert ez az, ami igazán pihentető és felemelő.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn tele leszel briliáns ötletekkel, mind a munkahelyeden, mind anyagi téren. Még főnöködet is sikerül lenyűgöznöd, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Egy előléptetés is kilátásba kerülhet, hiszen ő is látja, mennyire rátermett vagy. Csak így tovább, most már a célegyenesben vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha hétfőn dolgoznod kell, ez akkor sem lehet akadálya annak, hogy új embereket ismerj meg. Akár réi barátokkal is találkozhatsz, akikkel nosztalgiázol egy kicsit. Valakinek fel is keltheted a figyelmét és az illető számodra sem lesz közömbös. Ez egy új barátság vagy szerelem kezdete lehet, ha türelmes leszel és nem sietteted a dolgokat.

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...