2022 június 25 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 26. - Kreatív hétfő

Napi horoszkóp 2021. július 26. – Kreatív hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napján pozitív érzelmi változásra van kilátás. Korábban lehettek nézeteltérések közted és a páros vagy munkatársaid között, de ezek mára elcsitulni látszanak és minden visszatér a régi kerékvágásba. Romantikus estében lehet részed, ha megfeledkezel minden másról.

Bika (04.21. – 05.21)

A hétfőnél alkalmasabb napot nem is találhatnál arra, hogy elintézd megbeszéléseidet vagy hivatalos ügyeidet. A figyelem középpontjába kerülsz, ezért önbizalmad is visszatér, sőt, kollégáid és főnököd elismerését is kivívhatod. Jól indul a hét, a folytatás csak rajtad múlik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Érzelmeid stabilak, ma mégis beléd bújhat a kisördög. Mindenki életében vannak kísértések, aminek vagy ellent állunk vagy nem. Persze eljátszadozhatsz a gondolattal, hogy mi lenne, ha? A végén mégis jól fogsz dönteni. Ha lehet, menj el szabadságra, mert ma határozott vagy, de a hét többi napja még kérdéses.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn minden lehetőség adott lesz arra, hogy bebizonyítsd, mennyire humoros és intelligens ember vagy. A mai nap tele lesz lehetőségekkel, amiket mindenképpen ki kell használnod, mert visszatérők. Nincs min gondolkodni, vágj bele!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha a héten szabadságon vagy, akkor nem is alakulhatna jobban a heted. Akár itthon, akár külföldön nyaralsz, semmi sem szab gátat a szórakozásnak és lazításnak. Ha pedig dolgoznod kell, akkor van rád néhány megpróbáltatás, de aggodalomra nincs ok, mindent könnyedén megoldasz majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Imádod a nyarat, főleg, ha öltözködni is szeretsz, mert eleganciáddal elcsavarhatod bárki fejét. Ha szingli vagy, a mai nap valaki téged is az ujja köré csavarhat, de vigyázz, ne ítélj első látásra, mert a pozitív tulajdonságok is gyorsan negatívra fordulhatnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem indul túl jól a hétfő számodra, mert valaki nem tetszését nyilvánítja ki veled kapcsolatban. Jobb még csírájában elfojtani a dolgokat, mielőtt elmérgesednek. Ha teheted, este találkozz a barátaiddal, ők elfeledtetik veled ezt a kemény napot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Annak ellenére, hogy hétfő van, tele vagy energiával és feltöltődtél a hétvégén. Egyenesen szárnyalsz, sziporkázol, ma semmi sem állhat az utadba. Munka után pedig fuss össze a legjobb barátoddal, vásároljatok, sétáljatok vagy űzzétek kedvenc sportotokat, ez is felejthetetlen nap lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem biztos, hogy jól aludtál az éjjel, hiszen nagyon elfáradhattál tegnap. Bár csodálatos vasárnapon vagy túl, a pihenésből még korántsem volt elég. Ma azonban dolgoznod kell, de időben hazaérve folytathatod a lazítást. Ne ess neki a takarításnak és egyéb teendőidnek, azok úgyis megvárnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Képes vagy önmagadat is feláldozva áldozatot hozni szeretteidért. Azonban ideje lenne magadra is figyelmet fordítanod, mert a feltöltődéshez nem elég egyetlen nap. Tölts több időt a szabadban, a barátaiddal és szeretteiddel, mert ez az, ami igazán pihentető és felemelő.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn tele leszel briliáns ötletekkel, mind a munkahelyeden, mind anyagi téren. Még főnöködet is sikerül lenyűgöznöd, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Egy előléptetés is kilátásba kerülhet, hiszen ő is látja, mennyire rátermett vagy. Csak így tovább, most már a célegyenesben vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha hétfőn dolgoznod kell, ez akkor sem lehet akadálya annak, hogy új embereket ismerj meg. Akár réi barátokkal is találkozhatsz, akikkel nosztalgiázol egy kicsit. Valakinek fel is keltheted a figyelmét és az illető számodra sem lesz közömbös. Ez egy új barátság vagy szerelem kezdete lehet, ha türelmes leszel és nem sietteted a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek