2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 3. - Szombati őrület

Napi horoszkóp 2021. július 3. – Szombati őrület

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton nagyon hullámzó a hangulatod. Az egyik pillanatban nevetsz, a másikban pedig képes vagy őrjöngeni, pedig semmi okod rá. Ha valami nem sikerül, inkább hagyd holnapra, nem éri meg felidegesíteni magad ilyen apróságokon. Inkább töltsd pihenéssel a napot, holnap más színben látod majd a világot.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton otthon dolgozhatsz, főleg, ha rengeteg dolgod van még a kertben. Azért ne ess túlzásba, a déli órákban pedig ne tartózkodj a napon. A délutánt már töltsd azzal, ami boldoggá tesz, hiszen nemcsak munkából áll az élet. Nem igaz?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombatra eleged van mindenből. Te halálra dolgozod magad egész héten, ennek tetejében pedig otthon sem hajlandó segíteni senki. Megelégeled a dolgot és úgy döntesz, te sem csinálsz semmit. Neked is szükséged van a pihenésre, épp eljött az ideje, hogy ezt szeretteid is belássák és melléd álljanak.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hétvége első napján felszínre tör elfojtott dühöd valaki iránt, aki egyébként nagyon közel áll hozzád. Annak ellenére, hogy nem akartad, elmondod neki, mit érzel. Ezek után te ugyan megkönnyebbülsz, de a másik fél nem tudja mit kezdjen a kialakult helyzettel. Hagyj neki egy kis gondolkodási időt, később meg tudjátok beszélni a problémát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton bátorítanod kell kedvesedet, ugyanis nagyon maga alatt van. Nem akarja elmondani, mi bántja, de ha türelmes leszel és nem faggatod, biztosan megnyílik majd előtted. Bármilyen nagy is legyen a gond, túl lesztek rajta, ha összefogtok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A tegnapi nap fantasztikusan telt számodra, ma pedig mindezt folytathatod, hiszen párod meglepetéssel kedveskedik neked. Csak engedd el magad és élvezd a napot, mert sajnos nem mostanában lesz rá újra lehetőséged, hogy csakis a lazításra és szerelmedre koncentrálhass.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedvesed ma kifejezetten jó hangulatában van, úgyhogy ne mondj neki nemet terveire, most hagyd, hogy ő irányítson. Rátok fér a pihenés, hiszen már rég nem voltatok együtt, mostanában pedig amúgy is feszült a helyzet köztetek. Ma nagy fordulatra számíthatsz, ami újra a kapcsolatotok elejére repít titeket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nem nyúlsz mellé, kiváló döntéseket hozol mindennel kapcsolatban. Legyen az munka vagy magánélet, végre nem habozol, pontosan tudod, hogy mit akarsz. A mai napon elkezdheted megvalósítani legnagyobb álmodat, semmi sem állhat az utadba, hogy elérd régen kitűzött célodat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Adódhatnak nehézségeid a mai napon, de nem kell, hogy magadra maradj problémáiddal. Van, aki támogasson, de nem feltétlenül van szükséged rá. Egyedül is képes vagy megoldani a kialakult helyzetet. Ugyanakkor ne vedd fel a mártír szerepét, mert azt senki nem szereti.

Bak (12.22. – 01.20.)

Saját bukásodért ismét másokat hibáztatsz. Pedig inkább magadba kellene nézned, mert ők nem tehetnek semmiről. Gondolj át mindent töviről hegyire és ha mindez sikerült, az a minimum, hogy bocsánatot kérsz azoktól, akiket megsértettél. Gondold át, mit szeretnél kezdeni magaddal a jövőben és ne várj tovább, cselekedj!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Folyamatosan túlhajtod magad. Fejezd be a munkát és foglalkozz végre családoddal vagy pároddal, mert nagyon elhanyagoltad őket az utóbbi időben. Előbb-utóbb ők is belefáradnak ebbe. Ezt pedig hidd el, nem akarod megvárni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerelmi életed újabb fordulatot vehet. Valaki belép az életedbe, aki felkavarhatja az állóvizet. Ha most éppen van párod, gondold át hova tart a kapcsolatotok, van-e értelme a folytatásnak. Addig semmiképp ne kezdj bele semmibe a titokzatos idegennel, amíg nem rendezted el magad körül a dolgokat vagy éppen nem zártad le azokat.

Ezek is érdekelhetnek