2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 30. - Vége a nehéz napoknak

Napi horoszkóp 2021. július 30. – Vége a nehéz napoknak

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Végre minden halogatott ügyednek pontot tehetsz a végére. Ha pedig ez megtörtént, pakold be a bőröndödet és utazz el a hétvégére. Most már a járvány sem áll az utadba és nagy szükséged van a pihenésre. Hívd el a barátaidat vagy szerelmedet, fantasztikus két nap elé nézel.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken már nagyon kimerült vagy, ezért nem túl jó a hangulatod. Szóval, ha lehet, ne vezess, válaszd inkább a tömegközlekedést. A kollégáid sem túl kedvesek ma, de ez nem neked szól, ők is fáradtak már. Tervezd meg pároddal vagy barátaiddal a hétvégét, az idő semmiben sem képez majd akadályt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerelmi életed nem várt fordulatokat tartogat számodra. Lehetséges, hogy akiről eddig csak álmodoztál viszonozza majd érzéseidet, de az is lehet, hogy ráébredsz, minden eddigi erőfeszítésed hiábavaló volt. A lényeg mégis az, hogy az élet nem áll meg, a folytatásról te döntesz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Igyekezz minél hamarabb befejezni a mai munkád, de ne siess haza, hanem menj el valahova egyedül, ahol egy kicsit levezetheted a heti feszültséged. Egy kis úszás, futás vagy szauna kiváló lesz erre. Utána már sokkal megkönnyebbültebben térhetsz haza, elkerülve az otthoni veszekedéseket, amiknek nagy része kimerültségedből ered.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Túl sok időt töltesz a munkahelyeden, de ennek ma vége. A hétvégén tedd félre a munkát és töltsd családoddal vagy barátaiddal mindkét napot. Sokat jelent számodra a munkád, ám semmi nem ér a szeretettel, amit környezetedtől kaphatsz. Ők a legfontosabbak és ezt most be is bizonyíthatod nekik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már felőröl téged egy régi probléma, szóval épp itt az ideje döntést hoznod. Nem lesz könnyű, de választanod kell. Persze ne a munkahelyeden gondolkozz ezen, mert nagyot hibázhatsz. A hétvégén lesz időd mindenre és meghozni a helyes döntést.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken kifejezetten jó napod lesz. Mindenkivel tisztázhatod problémáidat egy őszinte beszélgetéssel. Szerelmed is tudatja veled, hogy te vagy a legfontosabb a számára. Este vidd el egy romantikus vacsorára, most már semmi nem akadályozhat meg ebben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Végre péntek van, de azért légy nagyon türelmes mindenkivel, hiszen nem csak te vagy kimerült. Ha képes vagy egy kis mosolyt erőltetni az arcodra, mások is kedvesnek fognak találni és nem fogják elrontani a napod. Este viszont te lehetsz a társaság középpontja abban a buliban, amit oly régóta tervezel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ne hagyd, hogy olyan dolgokra beszéljenek rá, amiket te nem szeretnél. Igaz, hogy mindig a saját megérzéseidre hallgatsz, de a mai nap ez nem válik be. Inkább menj el edzeni vagy futni, hogy kikapcsold az agyad. A hétvége pedig alkalmas lesz arra, hogy rendbe szedd gondolataidat és pihenj.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét utolsó munkanapja egész jól indul számodra, pedig már nagyon fáradt vagy. A lényeg, hogy ma semmiképp ne vállald túl magad, hogy minél előbb haza mehess szeretteidhez. Mivel az idő kegyes lesz hozzánk a hétvégén, szervezzetek közös programokat, mindenkinek jót fog tenni egy kis lazítás.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken úgy érzed, mindenképpen el kell költened egy kis pénzt. Azonban, ha már vásárolni mész, ne feledkezz meg szeretteidről sem, hiszen egy apró ajándékkal is nagy örömöt szerezhetsz nekik. Arra azonban nagyon figyelned kell, hogy ne veszíts el semmit, mert ilyenkor hajlamos vagy a szétszórtságra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem várt fordulat következik be az életben. Ha eddig nem jártál sikerrel, akkor most szerelembe eshetsz. Azonban előfordulhat az is, hogy apró pénzügyi nehézséged támad. Az elmúlt napok nagyon sikeresek voltak számodra, tehát lesz elég energiád arra, hogy ezen az akadályon is könnyedén túl lendülj.

Ezek is érdekelhetnek