2022 június 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 31. - Használd ki a lehetőséget!

Napi horoszkóp 2021. július 31. – Használd ki a lehetőséget!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a mostani szombat tényleg a kedvedre való lesz. Az időjárás nem gátol meg terveid megvalósításában, nyugodt vagy, boldog és csak mosolyogni tudsz. Menj vízpart mellé, süttesd a hasad, ússz, most azt csinálhatod, amit nyáron a legjobban szeretsz. Minden percet használj ki, ez most lazítás ideje.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, de ez nem azt jelenti, hogy el kell bújnod mindenki elől. A mai nap szólhat a párodról és a szerelemről. Rátok fér, hogy együtt töltsetek egy egész napot. Minden perc ajándék, hiszen nem túl gyakran adatik ez meg nektek, használjátok ki!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha egész héten dolgoztál, akkor nincs más hátra, minthogy kikapcsolódj. Ma minden feladatot felejts el, ne takaríts, ne vásárolj be, ugyanis ez a nap csak akkor lehet sikeres, ha azt csinálod, amit tényleg szeretsz, amihez kedved van. Forró nyári napok várnak rád, használd ki minden percét!

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton egyenesen kötelező kimozdulnod, hiszen rád fér a kaland és a vidámság. Ki kell használnod a nyár minden egyes percét, főleg most, mikor tikkasztó a forróság. Mindegy, mit csinálsz, a lényeg, hogy élvezd. Este grillezhetsz is a barátokkal, családdal, ez a nap ma kedvedre való lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton kellő óvatossággal töltsd az idődet a szabadban. Nagyon könnyen leéghetsz vagy napszúrást kaphatsz, amivel nemcsak a mai napot, de a holnapit is biztosan elszúrod majd. Ne feledd, a megelőzés mindig sokkal könnyebb, mint a baj kezelése.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szombat bizony a te napod lesz. Ez a hét különösen megerőltető volt számodra, eljött a pihenés ideje. Fogyassz sok folyadékot, mert a nagy melegben könnyen kiszáradhatsz. Ha van rá lehetőséged, töltsd a napot a vízpart mellett, csak fürödj, élvezd a napsütést és lazíts.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombat van és rád fér a pihenés, akár aktívan, akár passzívan. Bár a nagy melegben a legjobb a legjobb választás a vízpart. Egy hosszabb úszás kiváló edzés lehet, emellett pedig eltereli figyelmed gondjaidról. Élvezd a mai napot, most semmi mással nem kell foglalkoznod, mint magaddal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem volt túl könnyű számodra ez a hét, ezért jól tennéd, ha egész hétvégén csak pihennél. Az időjárás nem áll majd az utadba, vízpart mellett süttetheted a hasad az egész nap. Este csak a pároddal törődj, megérdemlitek a kényeztetést. Ha nincs párod, akkor pedig irány az éjszaka, otthon nem fogsz megismerkedni senkivel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton érzelmeid felerősödnek, fellángol a szenvedély. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai nap még közelebb hoz majd párodhoz. Töltsétek együtt hétvégét úgy, ahogy nektek a legjobb. Most nem kell gondolnotok senki és semmi másra, csak egymásra koncentráljatok. Ha még keresed az igazit, akkor add meg az ismerkedés lehetőségét, hiszen, ha otthon ülsz, ez nem fog megváltozni.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap szuperül alakul számodra. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Élvezd a nyarat, most nem kell agyalnod semmin, csak add át magadnak a pihenésnek. Párodról vagy barátaidról se feledkezz meg, újra közelebb kerülhettek egymáshoz, ha együtt töltitek a hétvégét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szombat egy különleges nap lehet. Valaki nagy hatással lesz rád, de ez csak akkor jó, ha egyedülálló vagy. Ne használd az illetőt arra, hogy féltékennyé tedd párodat, erre semmi szükség. Viszont, ha szingli vagy, akkor itt a lehetőség, hogy változtass ezen.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ez a hét nagyon megterhelő volt számodra, de a mai nap már vidáman telhet. Ne maradj otthon a négy fal között, kötelező kimozdulnod. Az időjárás függvénye a strandolás, de bármit is csinálsz, valódi feltöltődést jelent majd számodra.

Ezek is érdekelhetnek