2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 4. - Pihentető vasárnap

Napi horoszkóp 2021. július 4. – Pihentető vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap nagyon kellemes napot tölthetsz kedveseddel, persze csak akkor, ha nem házi munkát akarsz végezni és végeztetni vele. A hétvége utolsó napján inkább koncentráljatok egymásra, főleg, ha az elmúlt napokban túlhajtották magatokat. A mai nap teljen a romantika jegyében.

Bika (04.21. – 05.21)

A hét utolsó napján nagyon jó hírt fogsz kapni, ami feldobja a hangulatod. Meg akarod osztani örömödet másokkal is. A délután fantasztikus például egy grillpartihoz. Családoddal, barátaiddal jól fogtok szórakozni, persze nem szabad túlzásba esned, mert holnap még felkelni is nehezedre fog esni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap eljött az ideje annak, hogy visszavegyél a tempóból és pihenj. A házi munka nem pihenés, sőt! Töltsd a napot a családoddal és kirándulj vagy tégy bármit, ami teljesen kikapcsol. Holnap így is-úgy is munkanap lesz, ráérsz holnap hajtani.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét utolsó napján kellemes napot tervezel, de nagyon vigyáznod kell az értékeidre és persze magadra. A járványhelyzet már elmúlt, de ettől függetlenül még vigyázz magadra, hiszen sosem lehet tudni. Élvezd a napsütést, strandolj, kirándulj, ma tényleg azt tedd, ami téged tesz boldoggá.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap nagy szükséged lesz a türelmedre, mert ellenkező esetben valakivel hatalmas vitába fogsz keveredni. Ez a valaki pedig a legnagyobb valószínűséggel is valamelyik családtagod lesz az. Inkább válasszatok egy olyan programot, ami mindenkit szórakoztat, most semmi mással nem kell törődnöd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap meglepheted egy finom ebéddel a családot, de ha nincs kedved ehhez, akkor vegyétek nyakatokba a várost vagy bármelyik kirándulóhelyet. Légy ma aktív, mert nem valószínű, hogy mostanában lesz erre lehetőséged. Aktívan is lehet kiválóan pihenni, ez a nap most a tiéd lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hagyd a maguk útján haladni a dolgokat. Ne törődj ma semmivel, így is túlterhelted magad a héten. Pihenj, menj kirándulni vagy strandra. Ha az idő nem engedi, akkor sem maradj otthon, egy szelet süti vagy fagyi egy cukrászdában is lehet jó program.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A munkád nagyon fontos számodra, de általában többet vállalsz, mint amit teljesíteni bírsz. Ezen a hétvégén azonban csakis a családod vagy a barátaid állhatnak a középpontban, hiszen nekik is szükségük van rád és közösen eltöltött időre. A munka holnap is megvár, a mai nap még pihenjetek és szórakozzatok.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ez a vasárnap a pihenésé és a szórakozásé. Nem töltheted az ágyban, végre szedd össze magad és menj el valahova. A lényeg az, hogy te érezd jól magad, nem az, hogy mit gondolnak mások. A párodat viszont, se így, se úgy ne hanyagold el, mert abból biztosan vita lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Már most feszült vagy a holnapi munkanap miatt. Azonban még csak vasárnap van, ráadásul jót tenne, ha végre lazítanál ahelyett, hogy előre gondolkodsz. A munka holnap is ott lesz, ma szórakozz és pihenj. Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap meglepheted egy kis kiruccanással kedvesedet, mert már régen voltatok csak ketten. Nagyon boldoggá teszed őt ezzel, hisz végre kiszabadulhattok a mindennapokból. Bárhova tervezted a programot, garantált a siker és a romantikus hangulat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Családod ma rád zúdítja minden kívánságát, hisz végre te is köztük vagy, így mindent egyszerre akarnak megosztani veled. Hallgasd meg őket, aztán irány a szórakozás. Ha az idő engedi, strandoljatok, kiránduljatok vagy hódoljatok kedvenc hobbitoknak.

Ezek is érdekelhetnek