2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. július 6. - Kihívásokkal teli kedd

Napi horoszkóp 2021. július 6. – Kihívásokkal teli kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a kedd nem is kezdődhetne jobban. Kifejezetten jó hangulatban vagy, szinte nem is a földön jársz. Egész hétre elegendő energiád van, a kisugárzásod pedig mindenkire pozitív hatással lesz. Boldog vagy és ezt más is észre veszi.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden rendkívül érzelmes leszel. Ne engedd, hogy az irányítás kicsússzon a kezedből, mert nehéz döntés előtt állsz, ami meghatározza további életedet. Más nem dönthet helyetted, állj a sarkadra, mert, ha most nem teszed, már késő lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét második napja fontos lesz számodra, mert ha ma nem kerülsz vitás helyzetekbe, akkor az egész heted csodálatos lesz. Ha mégsem tudod megúszni, akkor a párodat valahogy ki kell engesztelned, különben egész héten fasírtban lesztek. Ne ragaszkodj most a saját véleményedhez, így jársz a legjobban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Azt az egyet nem lehet mondani a mai napra, hogy felhőtlen lesz, ugyanis nem lógathatod a lábad, pedig ezt szeretnéd tenni a leginkább. Nemcsak a munkanap nem lesz könnyű, de a családodban is kialakulhat konfliktus. Szedd össze magad, mert a újabb kihívások előtt állsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A kedd egyszerűen csodálatosan indul számodra. Jól érzed magad, motivált vagy, sőt, a feladataidat is örömmel végzed. Ha dolgozol, gyorsan elrepül a mai nap, ha szabadságon vagy, akkor rengeteg új élménnyel gazdagodhatsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét második napja új reményeket ad neked. Ma úgy érezheted, minden a helyére kerül, végre egyenesben vagy. A megérzéseid, mint mindig, most sem csalnak, így biztos lehetsz benne, hogy jó irányba tartasz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Egyáltalán nem bánod, ha végre minden a régi kerékvágásban megy. Bármit kihozhatsz a júliusból, a nyárból, amit csak szeretnél, de azért élj a jelenben is. Ne szaladj nagyon előre, tudod, mindent csak a maga idejében.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a kedd nem a tiéd lesz. Úgy érzed, valami húz lefelé, semmi nem megy úgy, ahogy kellene. Legalábbis úgy érzed. Valahogy fel kellene töltened magad energiával. Lassan, de biztosan haladj, mert különben nagy a hibázás esélye. Hazaérve ne csinálj semmit, pihenj, amennyit csak lehet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét második napja fantasztikusan indul számodra, így végre harmóniába kerülsz, eluralkodik rajta a béke. Ez a mai nap ajándéka, amit nem szabad visszautasítanod, mert ez rányomja a bélyegét az egész hétre. Hagyd magad sodródni az árral, most ez a legjobb, amit tehetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét második napja nyugodtan indul számodra és ez kifejezetten jól esik neked, hiszen a hétvégéd egy pillanatig sem volt unalmas. Nem bánod, ha a mai nap egyedül és csendben telik. Sok feladatod van mára, de azért magadra is szánj időt, hogy rendbe szedd a gondolataid.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a kedd különleges lesz számodra, ugyanis találkozni fogsz valakivel, akivel jó kapcsolatot alakítasz ki, sőt, a jövőben előnyöd is származik ebből az ismeretségből. Ma kedves és nyitott leszel mindenkivel, most rájössz, hogy milyen az igazi szeretet és a feltétlen bizalom.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden érzékeny vagy, méghozzá nagyon. Ma nagyon figyelj a megérzéseidre és a belső hangokra, mert üzenetet közvetítenek feléd. Sosem csalódtál a megérzéseidben, ezúttal sem fogsz. Meglepő felfedezéseket tehetsz, csak járj nyitott szemmel.

Ezek is érdekelhetnek