2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 1. - Változatos nap a mai

Napi horoszkóp 2021. június 1. – Változatos nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden semmi kedved dolgozni, akármilyen is az idő, vonz a természet, a szabad levegő. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot, ha nem, munka után iktass be legalább egy hosszú sétát, ami alatt kiszellőztetheted a fejed és összeszedheted a gondolataidat. Ha még szingli vagy, akkor életed szerelmével is összefuthatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden valaki a tanácsodért folyamodik, ám bármennyire is segítőkész vagy, nem biztos, hogy elég tapasztalattal rendelkezel az ügyben, amiért hozzád fordult. Őszintén mondd el, mit gondolsz, talán ez is segíthet. Szingliként járj nyitott szemmel, párban élőként pedig szervezz egy romantikus estét, párodat ezzel teljesen leveheted a lábáról.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem lenne meglepő, ha új fejezetet szeretnél nyitni az életedben. Ahhoz azonban, hogy megtaláld a jó irányt, egy pontos tervre van szükséged. Megfontoltnak kell lenned a jó döntés meghozatalához, ami már csak egy lépésre van. Engedd ki a feszültséget, ezután mindent tisztábban látsz majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden a munkahelyeden lesz részed dicséretben, ugyanis te leszel az, aki frappáns megoldást talál egy felmerülő problémára. Otthon szerelmeddel juttok egyezségre egy régóta titeket foglalkoztató kérdésben. Ha még nem találtad meg az igazit, egy társkereső oldalon szerencsésen megismerkedhetsz vele.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden váratlan fordulat következik be a munkádban, de szerencsére nem vagy egy ijedős ember. Lélekjelenlétednek hála könnyen átugrod az akadályt, mert találsz egy remek megoldást. Főnököd és kollégáid is büszkék lesznek rád, hazaérve pedig a párod elismerését is fogadhatod. Lehet még ennél is jobb egy munkanap?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden végre rendeződni látszanak pénzügyeid, bekövetkezik a régen várt pozitív fordulat. Költségvetésed javul, ám ez nem jelenti azt, hogy elszaladhat veled a ló. Inkább igyekezz spórolni, hiszen sosem tudhatod, mit hoz a jövő. Mi lesz újra pusztítani kezd a koronavírus? Mérlegelj és csak aztán költekezz!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hét második napján mosolygós és vidám leszel. Nem is kell ehhez indok, hiszen amúgy is pozitív személyiség vagy. A nyár közeledte még jobban feldobja a hangulatod és már a nyaralást tervezed. Légy körültekintő, amikor úticélt választasz, nehogy a végén elveszítsd a foglalót.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az elmúlt időszakban csakis a pénzügyeiddel voltál elfoglalva. A helyzet sajnos nem olyan jó, mint szeretnéd, de ezen lehet javítani. Optimista hozzáállással és ügyes spórolással minden megváltozhat. Szíved választottjával is megbeszélheted ezt, együtt könnyebben megtaláljátok a legjobb megoldást.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A kedd nem kezdődik a legjobban, ugyanis egy számodra fontos személy hazudik a szemedbe. Most ne hallgass, hanem mondd el neki, tudod, nem mondd igazat. Ha nem így teszel, később nagy veszekedés lehet belőle. Önts tiszta vizet a pohárba, mert így nincs még minden veszve.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét második napján egy régi ismerősöd kereshet fel téged. Bár örülsz, hogy hallhatod a hangját vagy láthatod őt, de először nem érted és nem tudhatod, mik a szándékai. Egy személyes találkozó alkalmával tiszta vizet önthettek a pohárba és új szintre emelhetitek kapcsolatotokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Jó hírekkel indul a nap, ugyanis egy korábbi döntésed meghozza gyümölcsét. Ennek köszönhetően újabb álmaidat válthatod majd valóra. Persze nem megy majd olyan könnyen, rengeteg erőfeszítésre is kitartásra lesz szükséged, de te épp ilyen vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden rendkívül csalódott leszel, ha egy számodra fontos személy nem tartja be a neked tett ígéretét. Ne ronts ajtóstul a házba, higgadtan beszélj vele, mert ellenkező esetben hatalmas vita kerekedhet. Ez a beszélgetés már régóta érett, most végre tiszta vizet önthetsz a pohárba és megkönnyebbülhetsz.

Ezek is érdekelhetnek