2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 10. - Káosz a köbön...

Napi horoszkóp 2021. június 10. – Káosz a köbön…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagy felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon követni, hogy mi készül el és mik az elvégzendő teendők. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon a kidolgozott munkatervedbe, mert csak így készülhetsz el a munkaidő végére.

Bika (04.21. – 05.21)

Munkahelyeden ma is megállod a helyed, de egy társasági eseményen is részt kellene, hogy vegyél az este folyamán. Semmiképp nem szabad kihagynod, hisz nagy segítségedre lehet karriered építésében. Munka után pihenj egy kicsit, még akár szundítani is lesz időd, így sokkal frissebben érkezhetsz majd az esti találkozóra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön egy jó barátod rossz híreket oszt meg veled. Ez pedig ráébreszt téged is arra, hogy talán egy-két dolgon ideje lenne változtatni. De gondolj át mindent tüzetesen, mielőtt cselekednél, hisz mindkettőtök helyzete teljesen más.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön hajlamos leszel arra, hogy bárkivel összevessz. De gondold meg jól, inkább kerüld el a kötekedőket, nem érdemes ezzel elrontanod a napod. Ha viszont valaki jó szándékkal közeledik feléd, hallgasd meg, ráérsz később dönteni arról, hogy elfogadod-e a tanácsot vagy sem.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Már kora reggel összeveszhetsz kedvessel, de ne bonyolódjatok bele a vitába, hisz ilyenkor nincs idő higgadtan megbeszélni a helyzetet. Napközben próbálj megnyugodni, hogy miután hazaértetek, tiszta fejjel, nyugodtan átrágjátok magatokat a gondokon.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt héten nagyon zárkózott voltál, nehezedre esett még a kommunikáció is. Ez az új hét viszont alkalmat ad arra, hogy újra megnyílj bizonyos embereknek. Ettől felszabadultabb leszel, jobban fog menni a munka és még az otthon elmaradt házimunkával is pillanatok alatt végzel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai a nap zűrös helyzeteké lesz. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. Neked kell eldöntened, hogy végleg búcsút veszel az illetőtől vagy megpróbálod kiküszöbölni a csorbát. Nyugodt körülmények között dönts, hogy szorosabbra akarod venni a kapcsolatotokat vagy inkább a szakítás mellett teszed-e le a voksod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy kis zűrzavarba keveredsz a mai napon, de ne ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes. Mindenki oldja meg maga az apró problémákat, nem kell, hogy mások is belekeveredjenek abba. Valakiről megtudhatsz valami fontos információt, de jobb, ha nem adod tovább, később még a te malmodra hajthatja a vizet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Komoly lépésekre szántad el magad, a döntés meghozatala viszont még hátravan. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy feltedd az i-re a pontot, hisz mindenki támogatása felől fog biztosítani, legyen az családtag vagy kolléga. Ma minden kérésed teljesülni fog.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon fontos, hogy ma őszintén beszélgess pároddal a titeket érintő kérdésekről, főleg a jövőtöket illetően. Értékelni fogja nyíltságodat. Munkahelyeden is az egyenes beszéd lesz az egyetlen jó megoldás a problémák elsimítására.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön legszívesebben feladnál mindent, amiért eddig olyan keményen küzdöttél. Ez a nap teljesen kikészít, nincs kedved dolgozni sem. Adj át néhány feladatot kollégáidnak is, ne vállalj magadra mindent. Holnap új nap lesz és minden másként alakul majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

A csütörtök nagy meglepetéseket tartogat számodra, ugyanis olyan emberrel hoz össze a sors, akire egészen idáig vártál. De kezeld nyugodtan a helyzetet, mert ha nem így teszel könnyen el is üldözheted az illetőt. Fő a nyugalom!

Ezek is érdekelhetnek