2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 11. - Valami elkezdődik...

Napi horoszkóp 2021. június 11. – Valami elkezdődik…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A péntek új lehetőségeket jelez. Új ötletekkel lesz tele a fejed, de ne engedd, hogy elragadjon a hév. Nem egy nap a világ, lesz lehetőséged megvalósítani az álmaidat. A hétvégén bele is kezdhetnél, persze minden apró részletet figyelembe véve.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken a családi félreértésekre vagy problémákra megtalálod a megoldást. Legyen szó bármiről, ma semmi nem foghat ki rajtad. Hasznos tanácsokat és javaslatokat is bezsebelhetsz, ha kellően nyitott vagy.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken nagy szükség lesz az összeszedettségedre. Úgy kell örülnöd mások sikerének, mintha a sajátja lenne. Persze nem könnyű mosolyogni, ha mások előbb érnek révbe, mint te, de ami késik, nem múlik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Új találkozást hozhat számodra a péntek. Legyen az egy új barátság vagy egy új szerelem, a jövődre biztosan pozitív hatással lesz. Ha már van párod, akkor nehezen állsz ellent a kísértésnek. Minden lehetőséget és eshetőséget mérlegelj, csak ezután döntsd el, mit is akarsz valójában.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken figyelned arra, hogy mennyit költesz, főleg, ha az elmúlt napokban is túlzásba estél. Ha nem takarékoskodsz és nem vagy körültekintő, akkor nagyobb veszteség is érhet. Nem kellene elköltened az egész fizetésed már a hónap elején.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken új információk kerülnek a birtokodba, ráadásul a jövőddel kapcsolatban. A kiváló lehetőségeket tartsd magadban, ne fecsegd ki senkinek, ugyanis még nem jött el a ideje, hogy rajtad kívül más is megtudja. Várj, míg minden részlettel tisztában leszel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Új lehetőségek és új bevételi források elé nézel. Hagyd pihenni a dolgokat néhány napig, ne siesd el a döntést és a válaszadást. Nem biztos, hogy csak egy ajánlatot fogadhatsz el, ezért érdemes mindent alaposan átgondolnod. Pontosan kell tudnod, mi az, ami belefér az idődbe és mi nem.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét utolsó munkanapján elgondolkodhatsz a jövődön, leírhatod terveidet. A lehetőségek adottak lesznek, neked csak ki kell használni őket. Csupán azt kell eldöntened, mire vágysz a legjobban. Higgy magadban, akkor minden sikerülni fog.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken kettős érzések gyötörhetnek. Nem tudod, hogy kezedbe vedd-e a dolgokat vagy sodródj az árral. Szerencsére nem is most kell döntened, egyelőre történjen, aminek történnie kell. Hidd el, tudni fogod, mikor kell közbe avatkoznod és lépned.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken meg fogsz lepődni azon, mennyi támogatód van és mennyien szeretnek téged. Ma bárkitől kérhetsz bármit, nincs olyan kívánságod, amit ne teljesítenének szívesen. Ritkák az ilyen napok, becsüld meg kollégáidat, barátaidat és szeretteidet. Hisz ők mindig ott lesznek melletted, történjen bármi.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken új lehetőségeket kapsz a munkádban. Szereted irányítani a történéseket és azt, ha te hozhatod meg a fontos döntéseket. Azért csak vigyázz, mert magasról lehet nagyot esni. Inkább alkalmazkodj, ez lehet most a legjobb megoldás.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken jól érzed magad, tele vagy energiával, annak ellenére, hogy húzós hét van a hátad mögött. Jegyezd le jövőbeli terveidet, ugyanis ez lehet a kezdete annak, hogy meg is valósítsd őket. Higgy magadban, akkor semmi nem állíthat meg.

Ezek is érdekelhetnek