KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 12. - Fordulatos szombat

Napi horoszkóp 2021. június 12. – Fordulatos szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon jó emberismerő vagy, ma valaki mégis elárul téged. Nem kell csalódottnak lenned, ezentúl nézz át az illetőn. Nincs szükséged ilyen kollégákra vagy barátokra. Edzéssel levezetheted a napi feszültséget, plusz, hogy tényleg jól végződjön a nap, egy kellemes vacsora mellett megbeszélheted pároddal a történteket.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton ugyan a munkahelyeden nem kell dolgoznod, így is bőven elég dolgod van otthon, amikbe már korábban belekezdtél. Nem szereted félbe hagyni munkáidat, ezért a mai napot arra szánod, hogy minden lehetséges munkát befejezz. De ne ess túlzásba, legalább az estédet szánd a pihenésre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha teheted, ma véletlenül se kezdj bele semmibe. Eleged van már az emberekből, így jól jöhet, hogy ma te sem dolgozol. Ha egyedül vagy otthon, meg sem kell mozdulnod. Rendelj ebédet, sziesztázz egy kicsit, nagyon rád fér a pihenés egy ilyen húzós munkahét után.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem vagy a spórolás mestere, ezt pedig ma újra be is bizonyítod. Olyan dolgokat veszel, amelyekre nincs is szükséged, az adósságod pedig már így is az egekben jár. Párodtól sem várhatod el állandóan, hogy kisegítsen téged. Szedd össze magad, gondolj a jövődre is!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Van egy barátod, akivel már régóta nem beszéltél. Tedd félre a büszkeséged és hívd fel őt. Találkozzatok, hidd el ő is arra vár, hogy újra a legjobb barátok lehessetek. Mondd el neki az igazságot arról, hogy valójában mi bántott, így újra tiszta lappal indulhattok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pároddal minden a legnagyobb rendben van, legalábbis úgy érzed. Azért néha nem árt megkérdezni a másik felet is, hiszen nem biztos, hogy ő ugyanígy érez. A mai nap teljes mértékben alkalmas egy mély beszélgetésre, mindketten jobban fogjátok érezni magatokat utána.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton nagy elvárásokat támasztasz kollégáiddal vagy családtagjaiddal szemben. De ne feledd, ők is csak emberek, és aki nem dolgozik, nem is hibázik. Légy nagyobb türelemmel, a megértés és együttműködés meghozza majd a gyümölcsét, méghozzá nem is olyan sokára.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy ismerősöd egyre fontosabbá válik számodra. Előfordulhat, hogy ebben a helyzetben már többről van szó, mint szimpla barátságról. Ha már van valakid, tisztázd le magadban a dolgokat, nem érdemes hirtelen beleugrani az ismeretlenbe. Ha pedig nincs, akkor használd ki a lehetőséget, sosem lehet tudni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Gyermekeid és párod ma próbára teszik az idegrendszered. Nem érsz a dolgaid végére egyedül, és mivel ők nagyon aktívak, vond bele őket a házimunkába. Így a nap hátralévő részében választhattok magatoknak egy olyan programot, amellyel végre mindannyian kikapcsolódhattok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kapcsolatban vízválasztó lehet a mai nap. Tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pároddal megoldjátok gondjaitokat, hisz nagyon szeretitek egymást. Egy szakítást soha nem szabad elkapkodni. Főleg, ha az érzéseitek még nem múltak el. Együtt túlléphettek a problémákon, ha őszintén beszéltek egymással.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mivel ma szombat van és nem kell dolgoznod, bőven lesz időd átértékelni dolgaidat. Tudnod kell, miben követtél el hibát te, valamint azt is, hogy mások hol hibáztak. Mind a magánéletben, mind pedig a szakmai életben vannak buktatók, fuss át rajtuk, hogy a jövőben ne akadályozhasson téged semmi.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton minél hamarabb túl akarsz esni teendőiden, hogy délután arra szentelhesd az idődet, amire csak akarod. Nyugodtan elmehetsz kirándulni a családdal, vagy ha végképp nincs kedved kimozdulni, dőlj le pihenni egy nagyot a kanapén, jól fog esni. Hosszú volt ez a hét.

Ezeket is olvasd el

Elhunyt egy kocsiban ragadt 3 éves kislány, míg anyja fiatalabb barátjával...

Most, hogy kitört az igazi nyár és a forróság nagyon oda kell figyelni az UV sugarakra, valamint arra, hogy mely időszakban tartózkodunk kint a...