2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 13. - Egy laza vasárnap

Napi horoszkóp 2021. június 13. – Egy laza vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod. Beszélj a többiekkel, osszátok fel egymás között a feladatokat, így hamarabb végezhettek, marad elég idő a lazításra is.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap felejts el minden tennivalót, nem kell egy nap alatt megváltani a világot. Szánj időt magadra, a hobbidra, a családodra, a barátaidra. Ma ki kell kapcsolódnod, nem foroghat az egész életed a munka körül. Tarts egy laza, nem törődöm semmivel napot!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Sűrű nap lehet a vasárnap, ha nem állítasz fel egy rendszert. Vagy felejts el minden munkát vagy írj egy fontossági listát. Neked is pihenned kell, hiszen nem elemmel működsz. Szervezeted túlterhelt volt az elmúlt időszakban, hagyj időt neki a feltöltődésre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket. Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. Ha vasárnap sem lazítasz, akkor nem fogod bírni a jövő heti terhelést. Úgyhogy csak nyugalom és csend, ez az amire szükséged van.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét utolsó napján sok teendő vár rád, főleg, ha tegnap is dolgoztál. Nem kell kétségbe esned, ha van kivel, beszéljétek, ki mit csinál, így nem marad rád minden. A jó szervezettséggel megspórolhatsz egy csomó időt. A délután mindenképpen legyen a pihenésé, szükséged lesz az erődre a jövő héten is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot, persze csak a lehetőségekhez mérten, ha nem vagytok beoltva a koronavírus ellen. A friss levegő mindenkinek jót fog tenni, még akkor is, ha az idő nem túl kegyes hozzátok.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Azért ne pazarold el az egész napot, hagyj időt a családodra is. Sétáljatok, fagyizzatok egyet. Üss össze valami könnyű vacsorát vagy rendeljetek, ma nem kötelező a konyhában tevékenykedni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap nem akarsz otthon ülni, de meg kell gondolnod, hova és kivel mennél. Bizony jó néhány helyen fel kell mutatni a védettségi igazolványt és ha nektek nincs ilyen, akkor jobb tájékozódni. Szükséged van a testmozgásra, még akkor is, ha csak egy kis sétáról van szó.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál. Nem is kell otthon maradnod, csak ne felejtsd el a maszkot és a kellő távolságot. Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod vagy a családtagjaid, nekik sem árt egy kis friss levegő.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Ha egész héten robotoltál, akkor valószínűleg rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Állíts fel egy fontossági sorrendet, mert időt kell hagynod a pihenésre is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap legszívesebben eltűnnél a világ szeme elől, ugyanis nehéz hét áll mögötted. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet, meg fogják érteni, ha egy kis magányra vágysz. Mindenkinek vannak ilyen napjai, neked most fel kell töltődnöd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha szép az idő, sétálj, biciklizz vagy fuss egy nagyot. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. A család többi tagját se kíméld, nekik sem árt egy kis testmozgás. Ha nyári idő van, akár még a strandra is ellátogathattok, bár nem biztos, hogy a víz kellő hőmérsékletű.

Ezek is érdekelhetnek