2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 14. - Kaotikus hétfő

Napi horoszkóp 2021. június 14. – Kaotikus hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Túlságosan is szerény vagy, ám mindig is kedvedre való volt, ha valaki megnézett téged, hiszen ez azt bizonyította, hogy jól nézel ki, tetszel az illetőnek. Hajlamos vagy lebecsülni a külcsínt, értékesebbnek tartod a belső tulajdonságokat. Ez persze nagyon jó dolog, de légy büszke magadra, mert egy csupaszív ember vagy, aki ráadásul soha nem a kinézetét használta arra, hogy elérje céljait.

Bika (04.21. – 05.21)

Akár tanulsz, akár dolgozol, most komoly áldozatot kell hoznod. Persze nem jó dolog lemondani valamiről, de ez nem is egy életre szól. Megéri nem szórakozni, ha ennek köszönhetően megvalósíthatjuk álmainkat. Nem igy van?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon sűrű lesz a mai napod, rengeteg munka vár rád, ha irodában dolgozol, akkor pedig megbeszélések sorozatán kell túlesned. Az egész napod be van táblázva, egy szabad perced sincs, de szerencsére tele vagy energiával, amit hasznosítasz is. Ez a hétfő a terveid szerint alakul.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn életed új irányt vehet. Ne aggódj, pánikra semmi ok. Ám a jó döntéshez higgadtnak kell maradnod és ésszerűen át kell rágnod magad minden egyes apró részleten. Egy számodra fontos személy véleménye sokat nyomhat a latba, de ne feledd, ez csak a támpont, az utolsó szót neked kell kimondanod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn jó kedvűen ébredsz, úgy érzed, megölelnéd az egész világot. Környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy a régi és nagyon szeretni fogják ezt az új személyt, aki lettél. Egy kollégád közelebb szeretne kerülni hozzád, csak rajtad múlik, hogy elutasító vagy nyitsz felé.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehéz nap lesz a hétfő, úgy érzed magad, mint egy kifacsart mosogatórongy. Ez nem meglepő, ha a hétvégén is dolgoztál és akkor sem, ha aktívan pihentél. Hajlamos lehetsz elsiklani a fontos dolgok felett, ebből pedig nagy galiba lehet. Igyál egy erős kávét, az majd segít koncentrálni és problémamentesen lezárni ezt a napot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Talán szükséged lenne néhány nap szabadságra, hiszen nehéz időszakon vagy túl. Többet dolgoztál, mint azt valaha bármikor, ezért kimerültél. Na hajtsd tovább magad, gondoskodj a pihenésedről, mert ellenkező esetben összeszedhetsz egy kis betegséget is. Ugye nem akarod az ágyat nyomni?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Eljött a nap, végre tiszta fejjel gondolkodsz és tisztán látsz mindent, ami eddig homályba veszett. A viharfelhők elvonulnak, te pedig elég kitartó és türelmes voltál ahhoz, hogy most learasd a babérokat. Megérdemelsz egy nagy tapsot és ünneplést. Ugye azt is tudod, kinek kell megköszönnöd a támogatást?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szíved választottja hajlamos a féltékenykedésre, ám ezúttal nem vetélytársat lát, hanem számára te magad vagy a vetélytárs. Irigyli sikereidet, pedig te szívesen megosztod vele örömöd és meg is köszönöd neki a sok segítséget. Ne érezd úgy, hogy elárult, inkább tekintsd úgy, hogy megtudtad, mi bántja őt. Könnyen megbeszélhettek mindent, ezzel pedig egyszer és mindenkorra tisztázhatjátok a félreértéseket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ez a hétfő nem lesz a hét legjobb napja, sőt! Ma úgy érzed, felkelned sem kellett volna, most semmi nem sikerül. Ne engedd, hogy ez az érzés elhatalmasodjon rajtad, nem lesz ez mindig így. Állj a sarkadra és rázd meg magad, nem lesz semmi baj.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Teljesen egyértelmű, hogy rengeteg tehetség szorult beléd, ám néha szükség van a szorgalomra is. Egyikben sem szenvedsz hiányt, de adj időt a többieknek is, hogy felzárkózzanak. Légy türelmes és kitartó, meglesz a gyümölcse.

Halak (02.20. – 03.20.)

Tele vagy energiával, de jó lenne, ha egy kicsit visszavennél a lendületből. Nem mindenki tudja tartani veled a lépést és meg is ijedhetnek a kihívástól. Légy egy kicsit nyitott és türelmes, könnyebben juttok közös nevezőre, ha mindenkinek megadod a szabadságot.

Ezek is érdekelhetnek