2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 15. - Nézz szembe az újjal!

Napi horoszkóp 2021. június 15. – Nézz szembe az újjal!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha munkáról van szó, megállíthatatlan vagy. Sikert sikerre halmozol és most nagyot léphetsz előre. Ha jelenleg nem éves állásod van, akkor szorgalmadnak köszönhetően most ezt is felkínálhatják neked. A jó munkaerőt meg kell becsülni és ezt a főnököd is tudja.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden furcsa dolgok történhetnek a munkahelyeden. Jöhet egy új munkatárs, előfordulhat egy főnökcsere, a lényeg, hogy valami megváltozik. Légy visszafogott és ne igyál előre a medve bőrére, csak koncentrálj a célod elérése, mert így minden vágyad teljesül.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Végre újra szárnyra kapsz a munkahelyeden, a többiek nem is tudják tartani veled a lépést. Lendületes vagy és semmi nem állíthat meg. Kollégáiddal kölcsönös a szimpátia, így könnyen tudtok együtt dolgozni is. Ez egy sikercsapat lesz, mert szorgalmasak vagytok, viszonyotok pedig felhőtlen.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden minden okod meglesz az örömre, ugyanis anyagi helyzeted pozitív fordulatot vesz. A bevételi oldalon lesz nagyobb a mozgás, aminek köszönhetően sok mindenbe belefoghatsz. A legjobb mégis az lenne, ha kiválasztanád azt az egyet, amire igazán vágysz. Nem lesz könnyű döntés, szánj rá elegendő időt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden egy sorsszerű találkozásra kerülhet sor, ami életed egyik legfontosabb momentuma lesz. Találkozásotok elkerülhetetlen, a sors által megírt. Egy életre szóló kapcsolat veszi kezdetét, ami minden eddiginél boldogabbá tesz téged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden önzetlenül segítesz másoknak, még az sem érdekel, ha a saját munkád kerül a háttérbe. Nem vársz ellenszolgáltatást, egyszerűen csak jól esik gondoskodni másokról. Ha ma le is maradsz a saját feladataiddal, holnap utoléred magad és a párodra is marad időd, ami mostanság sajnos elég ritkán fordul elő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rutinból végzed a munkád és túl teng benned az energia. Koncentrálnod kell, mert ma másoknak is szüksége lesz a szakmai hozzáértésedre és segítségedre. Légy alapos és beszélj higgadtan, mert így nem kerülsz összetűzésbe senkivel. Néha nehéz lesz, de többre vagy képes, mint gondolnád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden anyagilag fordulhat egy nagyot a világ. Mostanában talán hónapról hónapra éltél, de ennek vége. Munkahelyet válthatsz vagy kinevezhetnek, egy biztos, sokkal nagyobb fizetéssel jár az új pozíció. Ne gondolkodj sokat az ajánlaton, mert könnyen kicsúszhat a kezed közül.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hajlamos vagy arra, hogy körömszakadtáig ragaszkodsz ahhoz elképzeléseidhez. Ám a sors keresztbe tehet neked és veszélybe kerül a munkahelyed vagy a párkapcsolatod. Utadba kerülhet valaki, aki mindent megváltoztat, a végső döntés viszont a te kezedben van. Ellenállsz vagy sodródsz az árral?

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden egy valami biztos, az pedig az, hogy a napi rutinodnak annyi. Át kell szervezned az egész napod, mert olyan feladatokat kell teljesítened, amikre nem számítottál. A váratlan helyzet egy kis pánikot szülhet, de megfontoltsággal és higgadtsággal biztosan te leszel a nap nyertese.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden felejtsd el az üzleti ügyeket még akkor is, ha ilyen szakmában dolgozol. Nehéz ezt megvalósítani, de a siker érdekében áldozatot kell hozni. Hamarosan nagy kanállal eheted az életet, de addig is minden marad a régiben.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden munka után vagy előtt tölts minél több időt a szabadban. Túl nagy a hajtás, így szükséged van a friss levegőre. Képtelen vagy gondolkodni és ésszerűen dönteni, ami jelen helyzetben nem jó ómen. Egy barát viszont könnyen kihúzhat a pácból. Ugye tudod, kit kell felhívnod?

Ezek is érdekelhetnek