2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 16. - Feszült szerda

Napi horoszkóp 2021. június 16. – Feszült szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon fontos, hogy ma higgadt és kíméletes légy. Rengeteg súrlódást kerülhetsz el, ha megfogadod a tanácsot. Sokan az agyadra mehetnek, de csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad felbosszantani. Következetességgel minden problémára megoldást találhatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán rendkívül jól jössz ki mindenből, béke és nyugalom honol benned és körülötted. Ma sem a munkahelyeden, sem pedig családod körében nem érhet semmilyen nagy stressz. Ha még magányos vagy, akkor eljött az ideje az őszinte vallomásnak. Viszonzásra találsz, ha végre bevallod érzéseidet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán kirúghatsz a hámból, talán többet költesz a szokásosnál. Ám ezúttal semmi baj ezzel, ugyanis ezek a kiadások meg sem kottyannak. Az aranytartalékhoz azonban ne nyúlj hozzá, mert arra hamarosan szükséged lehet ahhoz, hogy megvalósítsd elképzeléseidet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Könnyen előfordulhat, hogy magánéleted felpezsdül. Olyan dolgok történnek, amelyek pálforduláshoz vezetnek. Mindenképpen higgadtnak és figyelmesnek kell maradnod, ellenkező esetben te húzhatod a rövidebbet. A sors most közbeszól, de csakis azért, mert a jó útra akar terelni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán annyi munka szakadhat a nyakadba, amivel valószínűleg egyedül nem bírsz el. Ne akarj hősködni vagy a mártír szerepében tetszelegni, mert ezzel nem segítesz magadon. Nem szégyen segítséget kérni, máshogy nem mászhatsz ki ebből az ördögi körből.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán egyszerűen képtelen vagy ellenállni a kísértésnek. Éppen ezért hagyd ki a vásárlást, bármennyire is rád tört a láz. Túlzásba viheted a költekezést, ami nem jönne jól így a hónap közepe táján. Sokat kell még várni a következő fizetésre és csak magadat bosszantod fel, ha átléped azt a bizonyos határt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A megérzéseid sosem csalnak, a mai napon pedig ez különösen így van. Ennek pedig nagy hasznát veheted mind a magánéletedben, mind a munkádban. Új ismeretségekre is szert tehetsz, a megérzésed pedig a jó útra vezet majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha még szingliként tengeted mindennapjaidat, akkor ma erős vonzódást fogsz érezni egy bizonyos illető iránt. Ne kertelj, játssz nyílt lapokkal, így nem érhet nagy csalódás. Ha már van párod, akkor csodálatos pillanatokkal gazdagodhatsz, ha hagyod, hogy ma szerelmed irányítson.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán olyan titkok jutnak a tudomásodra, amiket el sem akarsz hinni. Nem érted, nem tudod hova tenni a dolgot, de talán nem is kell értened. Jó, ha minden apró részletet megjegyzel, mert hamarosan összeáll a kép, de most nem érdemes ezen törnöd a fejed.

Bak (12.22. – 01.20.)

Verhetetlen vagy, ha a pénz megszerzéséről van szó. Általában a szerencse is melletted áll, úgy vonzod magadhoz, mint a mágnes. Bármilyen üzleti ügyed akad, érdemes ma elintézned, mert bármit teszel, azt biztosan siker koronázza. Ne habozz, használd ki az élet kínálta lehetőségeket!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán főnököd kerülhet olyan helyzetbe, hogy a segítségedre szorul. Most végre alkalmad lesz bizonyítani rátermettségedet. Amellett, hogy hálás lesz neked, nem lesz szűkmarkú, megjutalmaz majd önzetlen segítségedért. Ha nem is ma következik ez be, de tudod, ami késik nem múlik.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán fogalmad sincs miért, de rendkívül érzékeny leszel. Könnyen megsértődsz, nem a megfelelő hangnemben beszélsz környezeteddel, ezzel pedig több haragost is szerezhetsz. Még azt is szívedre veszed, amit nem kellene, ebből pedig komoly félreértések lesznek. Próbálj meg lehiggadni és egyedül dolgozni, akkor elkerülheted a felesleges vitákat.

Ezek is érdekelhetnek