2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 17. - Ma nagy lesz a nyomás

Napi horoszkóp 2021. június 17. – Ma nagy lesz a nyomás

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön a munkahelyeden nehezedik rád hatalmas nyomás. Ettől pedig sokkal ingerlékenyebb, idegesebb leszel a szokásosnál. Kollégáid ma magukra maradnak, tőled ugyanis ilyen állapotban nem számíthatnak segítségre. Keményen küzdöttél, hogy ott tarts, ahol most, nem szabad feladnod. Lesz, aki segítő kezet nyújt feléd. Fogadd el!

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a nap a boldogságról szól. Még annak ellenére is így van, ha dolgoznod kell és nem a szabadságodat töltöd. A kemény munka végre beérik, learathatod a babérokat. Korábban a szabadidődet is feladtad a munkád kedvéért, most eljött a lazítás ideje. A nyár pedig kiváló alkalmakat kínál erre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Soha nem könnyű választani a család és a munka között, főleg, ha szereted mindkettőt. Ám a sok munka miatt elveszítheted azt, ami igazán fontos számodra. Próbáld meg megtalálni az aranyközéputat, különben minden, amiért dolgoztál, köddé válik.

Rák (06.22. – 07.22.)

A magányos Rák végre célba ér és megtalálja azt, akire egészen idáig várt. Előfordul, hogy túl magasra teszed a lécet, de most már próbálj meg visszatérni a való világba. Pontosan tudod, mik a hibáid, ne akard leplezni őket, mert minél később derülnek ki, annál nagyobb ellentétekkel szembesülsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön kissé felületes lehetsz, de ég benned a tettvágy. Most végre bizonyíthatsz, úgyhogy állj a sarkadra és mutasd meg, mire vagy képes. De ügylej a részletekre, mert az ördög bizony azokban rejlik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az a helyzet, hogy sokszor elfelejted, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Hajlamos vagy az ablakon kiszórni a pénzt, méghozzá két kézzel. Itt az ideje, hogy megfegyelmezd magad és szentelj több időt és figyelmet arra, hogy milyen kiadásaid vannak. Ezzel nagyban megkönnyíted majd az életed.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rendkívül nagylelkű ember vagy, aki segítőkész, önzetlen és csodálatos személyiséggel rendelkezik. Ez végre másoknak is feltűnik és egy illetőt pedig teljesen az ujjad köré csavarsz. Egész nap ellenállhatatlan leszel, de arra figyelj, hogy ne lépd át a határokat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rendkívül furcsa helyzetbe keveredhetsz a mai napon. Két illető is úgy vonz, mint a mágnes és ilyen érzelmekkel korábban még nem kellett szembenézned. Az egyikük a megszólalásig hasonlít a te személyiségedhez, a másik pedig szöges ellentéted. Ám ezek vonzzák egymást, de azért ne dönts hirtelen. Minden részletet figyelembe kell venni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kitartásod egyenesen csodálatra méltó. Bármilyen ügybe kezdesz bele, nem adod fel, amíg el nem éred a célod. Lelkesedés azonban néha átmegy mások eltaposásába, amivel sok ellenséget szerezhetsz. Légy újra pozitív és elővigyázatos, akkor az ellenségekből is barátok lehetnek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Mostanában mély gondolatok foglalkoztatnak, éppen ezért nagyon csendes vagy. A többiek ezt furcsának találhatják, hiszen egy élettel teli, vidám ember vagy. Engedd, hogy környezeted kizökkentsen ebből és te is rájössz, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A csütörtök a hét legrosszabb napja lesz számodra. Pároddal összeszólalkozhatsz már kora reggel és ezáltal megkérdőjelezed, hogy valóban egymáshoz valók vagytok-e. Ám a szakítás gondolatát hessegesd el, mert nem szabad hirtelen döntéseket hozni. Inkább beszélgessetek, meglátod, nem akkora a baj, mint azt elsőre gondoltad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön elszabadulhatnak az indulatok mind a magánéletedben, mind pedig a munkádban. Nem bírod ki, hogy ne köss bele valakibe, pedig ez egyáltalán nem jellemző rád, ha minden rendben van. Már pedig most nincs baj, így megijeszt ez a viselkedés. Talán csak egy kis pihenésre lenne szükséged és máris másként látnád a világot. Egy próbát megér, nem gondolod?

Ezek is érdekelhetnek