2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 19. - Ma te döntesz

Napi horoszkóp 2021. június 19. – Ma te döntesz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombattól megszűnik a nyomás, így vidámabb és sokkal céltudatosabb lehetsz ebben a nehéz időszakban is. Persze nagyon nehéz a járvány utáni újrakezdés, de neked nem kell megijedned a kihívástól. Könnyedén kommunikálsz, mindenki megért majd, az akadályok pedig maguktól elhárulnak.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton letört és szomorkás lehetsz, bár semmi okod nincs rá. Valószínűleg a kimerültség jön ki így rajtad. Maradj egy kicsit egyedül, a délutánt azonban, már töltsd a szeretteiddel. Társaságuk sokat javít a hangulatodon és most épp erre van szükséged.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Sok feladat vár rád szombaton. Hajlamos lehetsz bosszankodni és idegeskedni, pedig nem kell mindent egyedül csinálnod. Nézz körül és kérj segítséget. Készíts listát a fontos teendőkről, van, ami még várhat egy-két napot. Muszáj néha pihenned is, úgyhogy ezen a hétvégén lazíts is végre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Jól érzed magad szombaton. Tudod, hogy mire vágysz és szívesen beszélgetsz a többiekkel. Ha szép idő van, ne ülj a négy fal között, ha mást nem is, legalább sétálj egy nagyot. Élj a hobbidnak, strandolj, kirándulj, most ugyanis aktív pihenésre van szükséged.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton senki nem tud felbosszantani, mert jó a kedved. Pontosan fogalmazol, mindenkinek világos, amit mondasz. Ugyanakkor hallgasd végig a többieket is, rengeteg dologban előre juthattok együtt. A délutánt szánd a pihenésre vagy kirándulásra, jót fog tenni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton szavak nélkül is megértitek egymást a pároddal. Nagy lehet az összhang köztetek, amit már régóta hiányoltál a kapcsolatotokból. Beszélgessetek amennyit csak lehet, sok mindenben dűlőre juthattok. Ha szép az idő, mozduljatok ki, ne a négy fal között töltsétek a napot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton ne beszélj túl sokat, mert amellett, hogy elmehet a hangod, senki nem rajong az üres fecsegésért. Inkább találj egy olyan programot, ami mindenki igényeit kielégíti és jól szórakoztok. Engedd el magad, ez egy laza szombat lehet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem biztos, hogy mindenkivel egyezik a véleményed, legalábbis ma. Hogy ne legyen sértődés, hallgass meg mindenkit, nem biztos, hogy neked van igazad. Tele vagy ötletekkel, de kompromisszumot is kötnöd kell, ha meg akarod valósítani őket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton félreértés akadhat a családodban. Hallgassátok meg egymást kölcsönösen, nem akkora a baj, mint gondolnád. Nem személyes támadásról van szó, csupán egy kis nézeteltérés keseríti meg a napotokat, amit könnyedén meg is oldhattok és el is felejthettek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Jó napnak ígérkezik a szombat vidámnak és boldognak érzed magad. Ma csak annyi feladatot vállalj, amit teljesíteni is tudsz. Nem kell túlvállalnod magad, ami ma elmarad, az hidd el, megvár téged. Ha pedig semmiképp nem bírod ki, kérj segítséget a veled lakóktól, így még ma kipipálhatsz mindent.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton nagyon határozott leszel, őszintén és pontosan kommunikálsz, ugyanakkor a véleményed mellett is kitartasz. Azért ne felejtsd el meghallgatni a többieket is, ugyanis korántsem biztos, hogy most neked van igazad. Inkább engedd el a dolgot, most koncentrálj a pihenésre.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem akarsz ma otthon maradni, nagyon is mehetnéked van. Nem is meglepő ez a sok bezártság után, de azért mindennek van határa, főleg, ha nem vagy beoltva. Ha csendre és nyugalomra vágysz, amit jelenleg otthon nem kaphatsz meg, menj el valahova egyedül. Mindenki megérti majd, nem lesz ebből probléma.

Ezek is érdekelhetnek