2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 24. - Ma nem lesz könnyű napod

Napi horoszkóp 2021. június 24. – Ma nem lesz könnyű napod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön a párodat érheti egy kis kellemetlenség, ami rád is sokkolóan hat. De csak akkor segíthetsz rajta, ha higgadt maradsz. Ne hagyd figyelmen kívül a dolgot, mert az csak olaj lesz a tűzre. Ezt pedig te sem akarod. A helyzet enélkül is eléggé kínos lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Viszonylag jó napod lesz ma, a többiekkel ellentétben. Te vagy az, akinek támogatni és biztatni kell őket, mert különben nem haladtok előre. Mindenkinek van ilyen napja, neked is volt már és még lesz is. Ha figyelmes leszel, akkor mindenkinek tudsz segíteni is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha szabadságon vagy, ha nem, ma nagyon vigyázz a napozással, mert könnyen leéghetsz vagy napszúrást kaphatsz. Igen, nyár van, de ez nem zárja ki azt, hogy beteg légy. Sosem jó kórházba kerülni, különösen most nem, főleg egy tüdőgyulladással.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön nagyon is problémás napod lehet, hiszen egy közeli ismerősöd vagy párod bajba keveredhet. Neked viszont, bármi történik, higgadtnak kell maradnod, a pánik most nem segít. A támogatásodra van szüksége, nem arra, hogy te is belerúgj egy nagyot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valaki egész nap eláraszt téged a panaszaival. Nem is tudsz ezzel mit kezdeni, sőt, igazából nem is akarsz. Ne adj tanácsot, hiszen nem neked kell megoldani az ő problémáját. Hallgasd meg, a megoldást ő magának kell megtalálni, nem neked. Így is több terhet cipelsz a válladon, mint kellene.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A csütörtök óvatosságra int. Légy figyelmes a közlekedésben, mert érhet olyan szituáció, amit nem biztos, hogy a helyén tudsz kezelni. Légy tudatos és megfontolt, akkor nem lehet baj. És, ami a legfontosabb, ne agyald túl a dolgokat, mert még a végén megfájdul a fejed.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csütörtök nem lesz éppen a hét legkönnyebb napja. Mindenre fel kell készülnöd és meg kell őrizned a nyugalmad. Nem szabad elveszítened a hitedet, a jövődet most már nincs okod megkérdőjelezni. Átgondolhatsz ugyan mindent újra, de most már a legjobb úton haladsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma elcsábíthatnak az üzleti ajánlatok és leértékelések. Azonban, jobban teszed, ha vársz ezekkel, mert a leárazások eltartanak egy darabig, nem érdemes most azonnal rohannod. Jobban jársz, ha vársz még néhány napot vagy egy hetet, így megkímélheted a pénztárcádat egy nagyobb kiadástól.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön még a nagy meleg ellenére is könnyen megfázhatsz, ha nem bánsz megfelelően a klímával. Egy betegség pedig most egyáltalán nem jönne jól. Igyál sok folyadékot és annyira hűtsd a helyiséget, amennyire nagyon muszáj. Az autóban sem más a helyzet, a megfázás veszélye ott is fennáll.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön meggyűlhet a bajod egy indulatos emberrel. Ne engedd, hogy provokáljon, engedd el a füled mellett szavait. Persze nem lesz egyszerű, de a te érdeked, hogy ellenállj a kísértésnek. Egy vita csak felesleges időpazarlás lenne.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön fontos, hogy óvatos és körültekintő legyél. Ellenkező esetben nagy anyagi veszteség érhet. Ma csak annyit költs, amennyit muszáj, a többi pénzt pedig tedd biztos helyre. A vásárlást tedd egy másik napra, mert a leárazások még csak kezdetleges, a kiszemelt termékek lesznek még olcsóbbak is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön elveszted a türelmed és robbanékony leszel. Időben indulj el mindenhova, mert késésben akár baleset is érhet. A kapkodás sosem sül el jól. Ma nagyon kell vigyáznod magadra, így elkerülheted a legkisebb sérüléseket is.

Ezek is érdekelhetnek