2022 június 30 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 28. - Szerencsés hétfő

Napi horoszkóp 2021. június 28. – Szerencsés hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Fontos dolgot bíznak ma rád, de te ennek egyáltalán nem örülsz. Ne ellenkezz, mert ez fejlesztheti problémamegoldó képességeidet, amelynek a jövőben nagy hasznát veheted majd. Törekedj arra, hogy sikerre vidd a dolgokat, mert ezzel nagy elismerésre tehetsz szert.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn megint visszalépsz egy kicsit a múltba, ugyanis valami nagyon kísért téged onnan. Itt az ideje, hogy ne elnyomd magadban a dolgokat, hanem engedd őket a felszínre törni, különben nem léphetsz tovább. Fel kell dolgoznod a történteket. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget, de semmiképp se süllyeszd el őket újra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét első napján kifejezetten romantikus hangulatban vagy, párod azonban nagyon fáradt, nincs kedve semmihez. Túl sokat dolgozott és a hétvégén sem pihente ki magát. Ne sértődj meg rá, inkább főzz neki egy finom vacsorát és ölelgesd meg, már ezzel jobb kedvre derítheted.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn reggel olyan ügyekkel kell kezdened a napot, amivel már korábban volt dolgod, de nem értél a végére. Ne idegeskedj, ezt is meg kell csinálni, mert senki nem végzi el a te munkád. Bízz egy kicsit magadban, egyszer és mindenkorra pontot tehetsz a dolgok végére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét első napján változékony lesz a hangulatod, ugyanis öröm és csalódás is érhet. Talán minden újra a helyére kerül, de az is lehet, hogy fordul a kocka. Rajtad múlik, hogyan aknázod ki a lehetőségeidet. Most végre valóban a kezedbe veheted a sorsod, nincs min tovább gondolkodnod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn a megszokottnál sokkal türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem koncentrálsz, hogy mit és kinek mondasz. Ne akarj vitába keveredni senkivel, mert könnyen alul maradhatsz. Egy nyugodt nap mindennél többet ér, arról nem is beszélve, hogy egész hétre elronthatod a hangulatodat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Furcsa mód a hét első napján nagyszerű hangulatban ébredsz, semmi nem ronthatja el a napod. Munkáddal is gördülékenyen haladsz. Még az otthoni teendőidnek is végére érhetsz, mire mindenki haza érkezik. Párod még vacsorát is vihet magával, így azzal sem kell bajlódnod. Kell ennél több egy hétfőn?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn éefoglalják gondolataidat a családi ügyek. Nem tudod, hogy segíthetnél bennük, ezért te is szomorú vagy. Talán nem is kell beleavatkoznod a dolgokba, mert megoldódnak maguktól. Légy egy kicsit türelemmel, nem kell mindjárt kétségbeesni, ha valami nem sikerül elsőre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csakis a fontos dolgaidat időzítsd a mai napra. Mindenhol nyitott fülekre találsz, mindenki örömmel hallgatja meg javaslataidat. Nagy örömmel zárhatod a mai napot, ugyanis terveid végre sínen vannak, minden pontosan úgy alakul, ahogy azt korábban elképzelted.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét első napján nagyon megfontoltnak kell lenned, mert nem szabad eszeveszett költekezésbe kezdened. Bár nem állsz rosszul anyagilag, ne is akarj újra mínuszba kerülni. Mindennek megvan a maga ideje, légy türelmesebb egy kicsit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már hétfőn fantasztikus napod lehet. Mindenki szívesen segít neked, mert tovább adod jó kedved. A délután folyamán találkozhatsz egy barátoddal is, akinek szüksége van rád. Vigyél haza egy üveg bort, főzz egy finom vacsorát, így nyugodt körülmények között beszélhetitek meg a közelmúltban történteket.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn elmerenghetsz a múlton, olyan érzelmek törnek a felszínre, amiket annak idején elfojtottál. Most azonban, inkább a jövőbe kellene koncentrálnod, így le kell zárnod a múltat, méghozzá végleg. Hidd el, sokkal könnyebb lesz az előrejutás, ha már nem rágódsz semmin.

Ezek is érdekelhetnek