2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. június 4. - Összecsapnak a fejed felett a hullámok

Napi horoszkóp 2021. június 4. – Összecsapnak a fejed felett a hullámok

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken meglepődve tapasztalod, hogy rajtad kívül mindenki más rendkívül nyugodt. Nem is érted, miért vagy ennyire izgatott és egyszerre bizonytalan. Ma ne akarj egyedül dolgozni, a csapatmunka jelenti számodra a megoldást. Sőt, a nap végéhez közeledve te segítesz majd másoknak. Ugye mekkorát fordulhat a világ egyetlen nap alatt?

Bika (04.21. – 05.21)

A hét utolsó munkanapján rendkívül feszült vagy, bár különösebb okod nincs rá. Ebből kifolyólag hajlamos leszel mindent élből kimondani, amivel könnyedén megbánthatsz másokat. Számolj tízig mielőtt bárkihez is szólnál, akkor megúszhatod a veszekedéseket, amivel egyébként az egész hétvégét is elrontanád.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken ismét az anyagiak körül forognak a gondolataid. Hajlamos vagy túlságosan belelovallni magad olyan dolgokba, amikbe egyáltalán nem kellene. Ne agyalj túl sokat, mert a fejed megfájdul és akkor el lesz rontva az egész nap. Hétvégén kipihenheted magad, de ma még ki kell tartanod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken türelmesnek és figyelmesnek kell lenned, mert ilyenkor még inkább káosz a közlekedés. Ne akarj kioktatni senkit, csak csendben vezess vagy gyalogolj, de ha teheted, akkor ki se mozdulj otthonról. Ha nem, siess haza, ahol biztonságban érezheted magad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken sokkal jobb a hangulatod, mint családtagjaidnak vagy kollégáidnak. Túlzó mosolyoddal és elégedettségeddel fel is bosszanthatod őket. Ne akarj most a középpontban lenni, ehelyett inkább figyelj csak magadra, jó nap lesz ez így is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken számodra érthetetlen okokból nyugtalan leszel. Emiatt viszont összeszólalkozhatsz a családtagjaiddal vagy akár a munkatársaiddal is. Jó lenne, ha nem beszélnél senkivel, magadra zárnád az ajtót és úgy dolgoznál. Most a csend és nyugalom lehet megoldás felkavart lelki állapotodra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csillagok konfliktust jeleznek neked a hét utolsó munkanapjára. Éppen ezért mondj le minden megbeszélést és kerülj el mindenkit nagy ívben. Nehezen kezeled a vitás helyzeteket, különösen ma, így jó lenne, ha otthonról és egyedül dolgoznál.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken nem leszel túl boldog, mert kisebb anyagi veszteség érhet. Persze te is tehetsz arról, hogy ez ne így legyen. Például kerüld el a boltokat, online shopokat és mindenféle pénzzel kapcsolatos ügyletet halassz el. Tudatos vásárlóként ne vásárolj ma semmit és ne köss üzletet, mert biztos, hogy a rövidebbet húzod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem lesz könnyű napod pénteken sem, ugyanis ez a nap tele lesz feszült, vitás helyzetekkel. Ha higgadt maradsz, akkor elkerülheted a legnagyobb bajt, óriási veszekedést. Egyébként pedig a bolhából is elefántot csinálsz, aminek nem lesz jó vége.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz a feszült helyzetekből. Csak kívülről szemléled az eseményeket, amikből egyébként sok mindent megtudhatsz, amit később kamatoztathatsz majd. Hallgatni arany és ez ma különösen igaz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken könnyelmű lehetsz, ez azonban sokba kerülhet. Ha felületesen dolgozol, ha elköltesz egy csomó pénzt, akkor később biztosan megbánod majd. Lehet, hogy már ma. Fogd vissza magad és ne menj sehova, különösen vásárolni ne. Holnap, higgadtan elintézhetsz mindent, ma csak dolgozz és pihenj.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken tovaszáll az elmúlt napok pozitív hangulata. Amit eddig biztosnak hittél, bizonytalanná válik, ez pedig kétségbe ejt téged. Az élet most tesztel téged, úgyhogy ne add fel, haladj azon az úton, amin eddig, akkor nem foghatsz mellé. Vedd elő a magabiztosságod, azzal te leszel a nyerő.

Ezek is érdekelhetnek