2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. május 10. - Büszke lehetsz magadra

Napi horoszkóp 2021. május 10. – Büszke lehetsz magadra

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn egy olyan pletyka kezdj terjedni a munkahelyeden, amiből jobb kimaradni. Ha belefolysz, biztos lehetsz benne, hogy rosszul jössz ki belőle. Szíved választottja féltékeny lehet, neked pedig meg kell nyugtatnod őt afelől, hogy semmi oka kételkedni benned. Szingliként pedig valaki kiszemel téged magának és számodra sem közömbös az illető.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn elgondolkodsz az életeden. Felmerülnek benned a kérdések, miszerint merre tartasz, jó úton haladsz-e és így tovább. Aztán belátod, hogy minden a legnagyobb rendben és ez még optimistábbá tesz. Pároddal közösen oldatok meg egy problémát, ha pedig szingli vagy, sikerül meghódítanod kiszemeltedet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagy örömmel kezdődik a hétfő, ugyanis végre sikerül elérned azt, amire oly régóta vágytál. Pároddal is teljes összhangban vagy, így még nagyobb az öröm. Ha nincs párod, munkából hazafelé is összefuthatsz valakivel, akivel azonnal egymásra hangolódtok.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn mindig rengeteg a munka, ez ma sem lesz másként. Kaotikusnak érzed a helyzetet, de nem kell megbolondulni. Gondold végig, mi a legfontosabb és mi a legkevésbé az. A sorrend alapján könnyen haladsz majd, így túlóráznod sem kell és párod is boldog is lesz, ha időben hazaérsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn sok munka vár rád, ám inkább szeretnéd a számodra fontos emberekkel tölteni a napot. Egy barátod is vigasztalásra vár, de sajnos csak munka után szakíthatsz időt rá. Ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed, különben mindent mást el kell halasztanod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn olyan kisugárzással bírsz, hogy senki nem tud ellenállni neked. Igaz ez akkor is, ha szingli vagy és akkor is, ha nem. Ha párban élsz, meg kell húznod a határokat, maximum egy kis flört fér bele. Ha egyedülálló vagy, nem tudod tovább leplezni az érzéseidet, ahogy az sem, akit kiszemeltél magadnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn rendkívül kreatív leszel és kiéleződik a szépérzéked is. Bármibe vágod a fejszédet, szerencse és siker koronázza tetteidet. Legyen szó lakásfelújításról, ruhatárcseréről, ma nem nyúlhatsz mellé. Jól indul a hét és ez a széria elkísérhet téged egész héten.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn valaki pénzügyekben kérheti a tanácsod. Az illető nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mit mondasz, így légy megfontolt és körültekintő. Párod vagy barátaid egy kiránduláson törik a fejüket, mert szeretnék, ha együtt lazítanátok. Ne ellenezz semmit, nem fogod megbánni, ha engedsz a kísértésnek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn a sors utadba sodorhatja egy régi ismerősödet, akit ezer éve nem láttál. Kölcsönösen örültök a találkozásnak és nosztalgikus hangulatba kerültök. Egy közös program is kilátásba kerülhet, de előbb beszélj a pároddal, hátha vannak tervei a hétvégére.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét első napja remek híreket tartogat egy számodra fontos dologban. Ennek köszönhetően hangulatod egyre jobb lesz és ezt semmi nem ronthatja el. Párod is észreveszi, mennyire fel vagy dobva és osztozik örömödben. Szingliként pedig kisugárzásoddal és mosolyoddal veszel le valakit a lábáról.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már a hét első napján nagy előrelépés történhet a munkádban. Ehhez azonban határozottnak kell lenned és kezedbe kell venned az irányítást. Nincs ok a késlekedésre, mert különben elvesztegeted az idődet és elszalasztod a kínálkozó lehetőséget is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn sok a munka, de ennek ellenére is marad időd a hobbidra. Alkoss valami maradandót, engedd, hogy szárnyaljon a képzeleted. Büszkeséggel tölt majd el a végeredmény és ismerőseid elismerését is besöpörheted.

Ezek is érdekelhetnek